Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 579.

• 5000 Μέλη

geo221 - - Ανακοινώσεις του Forum

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Τώρα να θέσουμε τον επόμενο στόχο των 10.000 μελών.. :thumbsup:” Έτσι όπως πάμε , όχι μόνο τις 10.000 μέλη θα πιάσουμε αλλά και τις 20.000. Θυμάμαι σαν να ήταν εχτές, που ο μέγας Administrator-MIUI_ART, αγωνιούσε να πιάσουμε τις 3.000 μέλη για να αναγνωριστούμε ως επίσημη ελληνική κοινότητα από την Xiaomi. Εύγε σ΄ όλους μας, και προπάντων σε όλους τους Moderators και συνεργάτες που δουλεύουν με κέφι αμισθί .

• Παράθεση από GR_Macedon: “Ακούμπα 3 δάκτυλα στην οθόνη σε απόσταση μεταξύ τους και σύρτα προς το κέντρο (ένωσε τα). Θα εμφανιστούν όλες οι οθόνες που έφτιαξες σε μικρογραφία. Την οθόνη που θέλεις να είναι η default πατάς σε αυτή το σπιτάκι που θα έχει από κάτω της. Έτσι όποτε πατάς το κεντρικό κουμπί θα εμφανίζεται αυτή.” GR_Macedon σε ευχαριστώ πολύ, πέτυχε. Εγώ παιδευόμουν πριν να το πετύχω, αλλά δε πετύχαινε (αφού πατούσα πρώτα το αριστ. πλήκτρο (Ξ) και μετά την σμίκρυνση.

• Παιδιά μια ερώτημα παρακαλώ: Τώρα στην Miui-7 όταν πατάω στο Μενού κάτω το μεσαίο πλήκτρο Home , με πάει στη 2η Σελίδα πάντα και όχι στην πρώτη. (Παλιά το διορθώναμε ως εξής: Πατούσαμε το αριστ. πλήκτρο (Ξ), κάναμε σμίκρυνση και στη σελίδα που είχε το πορτοκαλί πλαίσιο είναι το HOME και αν πατούσες πάνω στο ''σπιτάκι" της άλλης σελίδας θα γινόταν εκείνη η HOME ). Τώρα όμως πατώντας το αριστ. πλήκτρο (Ξ), δεν μπορώ να κάνω σμίκρυνση (με τα δύο δάκτυλα) Πως το διορθώνω τώρα.!!!!

• [GTV-5.9.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM Στο Mi-3 , όλα καλά με την νεα miui.

• Οι πιο πολλοί χρήστες των Android & Windows δεν θέλουν να ακούνε για Apple και iphone. Δεν θέλουμε να είμαστε τα πιόνια τους , δεν μας αρέσουν να μας παρακολουθούνε συνέχεια δεν θέλουμε να αγοράζουμε τα αποκλειστικά και ακριβά προγράμματα τους.!!!!!

• Παράθεση από birel-motosport: “Έχω κάνει εγκατάσταση την εφαρμογή της oki αλά υποστηρίζει μόνο της WiFi εκδόσεις δεν τον βρίσκει.” Αυτό που πρέπει να προσέξεις κατ΄ αρχάς, είναι εάν τον έχεις προσθέσει στο οικιακό σου δίκτυο (μέσα στα windows) και το έχεις δώσει και ένα όνομα (π.χ. το όνομά σου), έτσι λοιπόν για έλεγχο πας από τον File Explorer ή από τον πίνακα ελέγχου (μέσα στα windows) κλικ στο δίκτυο και κλίκ στο όνομα δικτύου σου. Εάν έχεις τον εκτυπωτή σου στο ON τον βλέπεις εκεί μέσα στο φ…

• Antutu score για τα Mi-3 - Xiaomi

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Με την Ελληνική (GTV_5.9.17 MIUI V7) για το Mi-3

• Παράθεση από birel-motosport: “Όχι δεν έχει είναι ip εκτυπωτής μόνο σε δίκτυο” Φίλε birel-motosport, εφ΄ όσον όπως λες , ο εκτυπωτής σπου έχει την δυνατότητα να συνδέεται στο δύκτυο (π.χ. του σπιτιού σου), τότε έχει την δυνατότητα να συνδέεται και με το κινητό σου (μέσω του Ρούτερ). Άρα πρέπει να κάνεις τα εξής: α) Συνδέεις με καλώδιο δικτύου τον εκτυπωτή σου με τον Ρούτερ. β) Ψάξε για οποιδήποτε προγραμμα Android της OKI στο "Google Play" για σύνδεση εκτυπωτή με δίκτυο. γ) Αφού το κάνεις εγκατά…

• Φίλε Bodai συγχαρητήρια και από μένα, άξιος.

• Virus Total Mobil

geo221 - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Το εγκατέστησα στο Mi-3 μου, αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος λειτουργίας ανίχνευσης και καταγραφής των υποτιθέμενων κακόβουλων αρχείων. Δηλαδή, δεν κάνει σκάνινκ όλων των αρχείων και φακέλων που έχει μέσα στο κινητό , αλλά πρέπει να του υποδείξεις , πια μεμονωμένη εφαρμογή ή κάποιο αρχείο που το υποπτεύεσαι. !!!!! Εφόσον είδα λοιπόν ότι δεν δουλεύει αυτόματα ,είδα μέσα στο Play Store ότι υπάρχει και μια άλλη ίδια εφαρμογή (Virus Total Mobil) επίσης ολοκαίνουρια έκδοση (9ος-2015), που κάνει όμως σκάν…

• Virustotal Uplink για Android

geo221 - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Μπράβο maddoctor, πάρα πολύ χρήσιμη πληροφορία που μας δίνεις, ευχαριστώ και για το ling κατεβάσματος της εφαρμογής που μας δίνεις.

• Μπράβο στον John Baron, που θα είναι ο νέος Moderator

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από GR_Macedon: “Μου φαίνεται σε κανένα 2μηνο δεν θα υπάρχει συμφουρίτης με άλλη συσκευή. Όλοι με Note 2 θα είμαστε. :P” Ναι, όντως... Τουλάχιστον μέχρι να βγει η επόμενη συσκευή με Helio X20... :-)” Όπα - όπα παιδιά, είμαι περήφανος και ευχαριστημένος με το Mi-3 μου (εγώ από Redmi Note_2, δεν ξέρω), αλλά μου την έσπασε το μοντέλο Note-Pro που δεν διαθέτει Radio-FM. Ελπίζω να βγει στο μέλλον το Mi-5 με Radio-FM, και να πάψουν να κάνουν στην Xiaomi , ότι κάνει ο αντ…

• Παρακαλώ πέστε και σε μας ποιο κατάστημα είναι αυτό, για να μην την πατήσει και κάποιος άλλος.

• Antutu score από τα xiaomi

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από nikkouk: “άδειασες τίποτα; ” Ναι, έκανα το Wipe Dalvik, και καθαρισό μνήμης από την : Ασφάλεια/Κέντρο ασφάλειας/καθαρισμός και έλεγχος για σκουπίδια.

• Antutu score από τα xiaomi

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.9.1 MIUI V7) Επιτέλους πάει καλύτερα. (Αλλά όχι όμως τόσο καλά, όπως του φίλου nikkouk)

• Ακτινοβολία

geo221 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παράθεση από Orestis Kyrlis: “θα σας παρακαλουσα να μου βρισκατε μια πιο εγκυρη πηγη σχετικα με την ακτινοβολια των Xiaomi μονο ... επειδη οχι τιποτε αλλο ειστε και αριστοι γνωστες αυτων ” Orestis Kyrlis , άκου να δεις για να μαθαίνεις ,όλες οι κινέζικες κατασκευάστριες εταιρίες κινητών στην Κίνα, δεν βγάζουν επίσημα συνοδευτικά πιστοποιητικά για τα κινητά τους, από ότι έχει υποθεί κατά καιρούς για τους εξής δύο κύριους λόγους. 1) Το πιστοποιητικό βγαίνει από ανεξάρτητο εξειδικευμένο οίκο και κο…

• Μέτρηση SAR

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ορέστη . 1) Μη συμβουλεύεσαι αναξιόπιστες πηγές που τρομοκρατούν τον κοσμάκη (όπως είναι το Site : Αποκάλυψη) 2) Μη συμβουλεύεσαι εταιρίες που θέλουν να σου πουλήσουν τα προϊόντα τους μέσω διαφήμισης (και όχι από μια μελέτη από μελετητές επιστήμονες), (όπως είναι το Site: sarshield.com) Αυτά που σου γράφω τα έχουμε γράψει ψάχνοντας και εμείς παλιότερα πολύ πριν από σένα (στο myphone.gr), άρα όσο επιμένεις τόσο μας προσβάλλεις.!!!

• merimobiles

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Από merimobiles είχα πάρει το xiaomi mi3 μου, κανένα παράπονο! Είχα επιλέξει EMS που σύμφωνα με όσα ειχα διαβάσει και μου είχαν προτείνει τα παιδιά δε θα περνούσε περνούσε τελωνείο, Κι'ομως! Τέλος, εκτός από honorbuy και ibuygou που έχουν Europe warehouse στα άλλα δε ξέρω τι παίζει πραγματικά! Στο chat μου είπε ότι αρχικά στέλνετε από Κίνα Ευρώπη, και έπειτα σε μένα γλυτώνοντας ουσιαστικά τους φόρους! Φοβάμαι πολύ να ρισκάρω μαμησιατικα αλλά 100ευρο ξέρω γω! Εξου…