Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 579.
-
merimobiles
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από barcelonistas1899: “καλησπερα !!! ενδιαφερομαι για αγορα κινητου απο το merimobiles.com Σε συνομιλια που εκανα χτες μου διαβεβαιωσε οτι με την μεθοδο '' Shipping & Handling (Select Shipping Method - EuroLine 10-15 Business Days)'' (€31.89) ΔΕΝ περναει τελωνειο !!! Θα ηθελα την πολυτιμη γνωμη σας μιας και την τελευταία φορά την είχα πατησει !!! ευχαριστω!!!” Εγώ αυτό που γνωρίζω και ίσχυε από περυση , ότι όταν το πακέτο που εισέρχεται στην ΕΕ είναι κάτω από 30€ δεν επιβαρύνεται με φό…
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΦίλε nikkouk , πάλι έγραψε ρεκόρ στο σκορ το κινητό σου.Μπράβο σου.!!!
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕλληνική (GTV_5.8.27 MIUI V7)
-
Mi-PCSuite
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤο πρόβλημα λύθηκε από μόνο του. Δηλαδή, μόλις πέρασα την Miui-7 στο κινητό μου,μου έκανε ένα μικρό Format κατ΄επιλογή του και μου έσβησε όλους τος φακέλους (Folders) που είχα φτιάξει.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geo221: “[GTV-5.8.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM Σαφώς και είναι καλύτερη Miui-7 από την (6). Σε μένα υπήρξαν κάποιες δραματικές αλλαγές (χωρίς να με ρωτήσει).!!!!!!! Αλλά σε μένα μου τα έσβησε σχεδόν όλες τις εφαρμογές , τα τραγούδια που είχα μέσα σε δικό τους φάκελο, όπως και όλες τις φωτογραφίες και γενικά ότι φάκελο είχα φτιάξει τον εξαφάνισε.!!!!!!!!!!!! Τα μόνα που δεν πείραξε είναι το Watsupp , τις επαφές, τα τρία φωτογραφικά προγράμματα (αλλά τ…
-
[GTV-5.8.20] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM Σαφώς και είναι καλύτερη Miui-7 από την (6). Σε μένα υπήρξαν κάποιες δραματικές αλλαγές (χωρίς να με ρωτήσει).!!!!!!! Αλλά σε μένα μου τα έσβησε σχεδόν όλες τις εφαρμογές , τα τραγούδια που είχα μέσα σε δικό τους φάκελο, όπως και όλες τις φωτογραφίες και γενικά ότι φάκελο είχα φτιάξει τον εξαφάνισε.!!!!!!!!!!!! Τα μόνα που δεν πείραξε είναι το Watsupp , τις επαφές, τα τρία φωτογραφικά προγράμματα (αλλά τις αποθηκευμένες φωτογραφίες τους τις έσβησε…
-
Mi-PCSuite
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από NikosChandolias: “Θα σου πρότεινα, όσο κουραστικό και αν είναι, ένα ακόμη φλασάρισμα της rom, αλλά αυτή τη φορά με πλήρες wipe των πάντων. Την είχα πατήσει με παρόμοιο τρόπο και δεν αναγνώριζαν τα win το κινητό μου, μόλις έκανα ένα clean install το πρόβλημα λύθηκε. From the middle of nowhere to the center of everywhere...” Φίλε Νίκο , με αυτό που λες ''πλήρες wipe των πάντων'' , δηλ. εννοείς όπως το Format σε έναν σκληρό δίσκο , που σβήνονται τα πάντα.!!! Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κ…
-
Mi-PCSuite
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vardeos: “Το καλώδιο που χρησιμοποιείς είναι το δικό του; Κάτι ανάλογο είχα και εγώ με διάφορα καλώδια που είχα. Μόλις έβαλα το δικό του όλα οκ και σε Windows 10.” Ναι το δοκίμασα και με το δικό του καλώδιο, αλλά το ίδιο, δεν συνδέεται.!!!
-
Mi-PCSuite
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Δοκίμασε άλλο καλώδιο ..” Δοκίμασα και άλλο καλώδιο , το ίδιο δεν μπορεί να συνδεθεί (το αφήνω και προσπαθεί να συνδεθεί για πολύ ώρα , αλλά τίποτα) .!!!! Πρόσεξα ότι στην αρχή, (σε κάθε σύνδεση με το καλώδιο μεταξύ τους) αν προλάβω και πατήσω το Backup (που έχει η εφαρμογή MiPCsuit) , τότες μπορεί και κάνει κανονικά το Backup .!!!! Παρόλο που δεν έχει ανιχνεύει την συσκευή, όμως κάνει το apdate του Firmware του MiPCsuit. Αυτό το κάνει και στα δύο PC που το δοκίμασα.
-
Mi-PCSuite
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΜόλις έκανα δοκιμή σε άλο PC με window-7. Το πρόβλημα παραμένει το ίδιο, δεν μπορει να συνδεθεί το Mi-3 με τον File Manager της xiaomi.!!!!!! Άρα κάτι συμβαινει με τις ρυθμίσεις του κινητού μου.!!!!
-
Mi-PCSuite
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Θα ήταν ενδιαφέρον, εάν είχες πρόσβαση σε άλλο υπολογιστή, να το δοκίμαζες να έβλεπες τι θα έκανε... Την πρώτη φορά που το είχες βάλει και δούλευε κανονικά, είχες 8.1 ή 8.0 στον υπολογιστή σου? Απο τα 8.0 και μετά άλλαξαν (προς το χειρότερο) αρκετά πράγματα...” Φίλε caeser, όντως στην αρχή που είχα εγκαταστήσει τον File Manager της Xiaomi ''MiPCSuite'' - v. 2.20 , ήταν με windows-8.0 (και όχι με 8.1)
-
Mi-PCSuite
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Είναι 1000% πρόβλημα με τους drivers. Ειδικά αν έκανες αναβάθμιση σε 10άρια. Τώρα θα πρέπει να περιμένεις γιατί δεν ξέρω τι παίζει με το compatibility mode στα 10άρια..” caeser. ----> Ακούγεται περίεργο... Μήπως να ξαναφλασάριζες την τελευταία rom (μαζί με τα κλασικά wipes -δηλ. cache και davlik) που έχει η συσκευή σου, μήπως για κάποιο λόγο εκεί είναι το πρόβλημα και αρνείται να συνεργαστεί με τα Windows? Φίλοι μου 'Bodai' & caeser. Το πρόβλημα αυτό το έκανε και στα Windows…
-
Mi-PCSuite
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασες να ενεργποιήσεις/απενεργοποιήσεις το USB Debugging(Απασφαλμάτωση USB) από τις Ρυθμίσεις => Πρόσθετες ρυθμίσεις => Επιλ.για προγραματιστές ?” Αγαπητέ 'MIUI_ART ' . Πήγα στο '' Επιλέξτε debug εφαρμογής και μου γράφει : Επιλογή εφαρμογής : Τίποτα Άρα τι συμβαίνει;
-
Mi-PCSuite
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δοκίμασε να συνδέσεις την συσκευή σου σε μία άλλη θέση USB, ώστε να ξανακάνει εγκατάσταση τους Drivers.” Αγαπητέ 'MIUI_ART ' το είχα δοκιμάσει είδει σε διαφορετική θέση usb αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται (δεν το αναγνωρίζει), τα windows όμως το αναγνωρίζουν πάντοτε.!!!!
-
Mi-PCSuite
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤους τελευταίους μήνες δεν μου λειτουργεί ο File Manager της Xiaomi ''MiPCSuite'' , v. 2.20 Όσο και αν έψαξα το πρόβλημα μέσα στα Windows είτε με Win-8 , είτε με Win-10, δεν γίνεται τίποτα. Δηλαδή εγκαθιστώ κανονικά το αγγλικό ''MiPCSuite'' , αλλά δεν μπορεί να αναγνωρίσει το κινητό μου το Mi-3.!!!! Δοκίμασα και άλλους file managers από το PlayStore , αλλά κανένας τους δεν αναγνωρίσει το κινητό. Έτσι λοιπόν το συνδέω με τον File Manager των Windows και κάνω από εκεί όλες τις διεργασίες (αντιγραφ…
-
Xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαH Xiaomi θα κυκλοφορήσει τους δικού της επεξεργαστές
-
Παράθεση από DimitrisTS: “Σε mi3 με τη τελευταία έκδοση παρατηρώ επανειλημμένα οτι υπάρχει θεμα με την ευαισθησία αφής και συγκεκριμένα ειναι μικρή με αποτέλεσμα καθε 'slide' να είναι... επεισοδιακο. Δοκίμασα επανεκκίνηση αλλα τπτ...” Στο δικό μου Mi-3 δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα (ευαισθησία αφής) που αναφέρεις. !!!!
-
Για το Mi-3, με την Version της MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.8.6) , όλα καλά.!!!!!!!!!!!
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi-3 ------> Η νέα MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.8.6) Μέτρηση τώρα ----> 43.430 σκορ. Περισσότερο σκορ με την νέα MIui, εν σχέση με την προηγούμενη Miui Rom (κοντά στις +960)