Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 579.

• [GTV-5.7.31] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM Στο Mi-3---------> Το επιβεβαιώνω και εγώ, όλα καλά, κανένα πρόβλημα.

• Antutu score από τα xiaomi

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Mi-3 ------> Η νέα ς MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.7.31) Μέτρηση τώρα ----> 42.495 σκορ. Λιγότερο σκορ με την νέα MIui, εν σχέση με την προηγούμενη Miui Rom Δεν πειράζει όμως, ίσως (για το μικρότερο σκορ) φταίει σίγουρα η πιο πολύ φόρτωση με εφαρμογές.

• Παράθεση από caeser: “Πως ξέρεις ότι δεν είναι πρόβλημα software? Έχεις αλλάξει rom? To Minideal το θεωρώ αξιόπιστο μαζαγί. Μέχρι τώρα έχω αγοράσει κάμποσες συσκευές και παρελκόμενα απο αυτούς και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αντικατάσταση όμως δεν έτυχε να κάνω ποτέ.... ” Και για μένα ισχύουν τα ίδια, πρόκειται για σοβαρό μαγαζί και ότι λένε το τηρούν.

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Φίλε nikkouk , πάλι έχεις υψηλό σκορ και μ΄αυτήν τη νέα ρομ. Πες μας τι άλλο του κάνεις το Mi-3 σου και πιάνεις κάθε φορά τόσο υψηλό σκορ με την επίσημη Miui-Rom. Εάν είχε άλλη Miui εγκατεστημένη, θα ήταν λογικό το σκορ αυτό.!!!

• [GTV-5.7.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. Όλα καλά, στο δικό μου Mi-3w, μπράβο σε αυτούς που βοήθησαν.!!!!!!

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Mi-3 ----> Η νέα MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.7.23). Μέτρηση τώρα ----> 42.772 σκορ. Ίδιο περίπου σκορ με την νέα MIui, εν σχέση με την προηγούμενη Miui Rom.

• Σοβαρό πλήγμα!

geo221 - - Mi Note Pro (Leo)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Ευτυχώς δεν έχει επηρεαστεί καμμιά απο τις δύο κάμερες ή άλλο λειτουργικό κομμάτι του hardware... Η συσκευή συνεχίζει να δουλεύει άψογα όπως και πριν, αλλά θέλει ...φαρνατζή! ” Φίλε μου ''caeser'' , κουράγιο. Εγώ είμαι της γνώμης να μην την αλλάξεις την οθόνη (εφ΄όσον δουλεύουν όλα όπως μας λες ). Πάρτο θετικά, κερδίζεις δύο πράγματα: Πρώτον δεν θα στο κλέβουν, δεύτερον δεν θα το μπερδεύεις με άλλο ίδιου τύπου.

• Το Site αυτό είναι η καθημερινή ασχολία μας, έχει γίνει το χόμπι μας. Μπράβο στον ''Admin - MIUI_ART'' για τις ενέργειες του.

• Εδώ στην Ελλάδα ο κόσμος καίγεται οικονομικά, τα UFO έρχονται ως πολυτέλεια σκέψης και αχρείαστης πληροφορίας. Διότι είναι άβυσσος το σύμπαν ή τα άπυρα σύμπαντα. (Προς θεού μην θεωρηθεί μομφή για τον καλό φίλο ''maddoctor'' , αλλά οι επισυνάψεις ήταν καθαρά για την ουσία του θέματος.)

• Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Δεν πείστηκα όμως 100% , ότι μπορεί να λειτουργήσει , όπως είναι αυτόν τον καρό με τα Capitals Control.!!!!! Επίσης ένα από τα αρνητικά που έχει αυτή η κάρτα είναι ότι έχει πάρα πολλές χρεώσεις, (ειδικά η χρέωση με το (μηνιαίο τέλος 1,5 €)

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Φίλε nikkouk , άψογη και εμπεριστατωμένη η περιγραφή των απαντήσεων σου. Το καλό με τις εφαρμογές που έχεις, νομίζω δεν θεωρούνται πολύ βαριές, ως επίσης δεν έχεις μέσα εγκατεστημένα παιχνίδια, τα οποία τρώνε αρκετή μνήμη RAM. Εγώ στο δικό μου Mi-3, τα αποθηκευμένα αρχεία μου έχουν πιάσει (32 GB) χωρητικότητα (έχω 64 GB χώρο) . Αυτό σημαίνει ότι έχω τρεις Media Players, τρεις φωτογραφικές εφαρμογές, whatsApp, 11 παιχνίδια (τα τρία Rallies), 4 GPS και διάφορα άλλα πολλά. Γι αυτό είναι φυσικό (με …

• Μια χαρά όλα με την [GTV-5.7.16] στο Mi-3, Μπράβο παιδιά άψογη δουλειά.

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Φίλε nikkouk. Πως γίνεται στο δικό σου Mi-3 να πιάνει καλύτερο σκορ σε κάθε νέα αναβάθμιση, ενώ στο δικό μου οι επιδόσεις πέφτουν λίγο-λίγο σε κάθε αναβάθμιση που το κάνω.!!!! Μήπως δεν το έχεις φορτωμένο με εφαρμογές και παιχνίδια (όπως υπάρχουν στο δικό μου τουλάχιστον 50 στο σύνολο.

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Mi-3 - Η νέα ς MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.7.16) Μέτρηση τώρα ----> 42.549 σκορ. Λιγότερο σκορ με την νέα MIui, εν σχέση με την προηγούμενη Miui Rom.

• Με την [GTV-5.7.9] νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM . Όλα καλά στο Mi-3, με την πρώτη ματιά

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Mi-3 - Η νέα ς MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.7.9) Μέτρηση ----> 42.783 σκορ. Λιγότερο σκορ με την νέα MIui, εν σχέση με την προηγούμενη Miui Rom.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Ευτυχώς που υπήρχαν κάποια χρήματα στο Paypal από δωρεές μελών και μπορέσαμε να πληρώσουμε τον Server για αυτό το μήνα. Αν όμως συνεχίσει η ίδια κατάσταση και στον επόμενο μήνα, υπάρχει κίνδυνος Black - out στον Server μας, και να χαθούν όλα.” Φίλε μου MIUI_ART, εάν συνεχιστεί το τραπεζικό πρόβλημα της χώρας και τον επόμενο μήνα , κάποια λύση θα βρεθεί για να πληρωθεί η μηνιαία συνδρομή του Server μας, π.χ. από το εξωτερικό από κάποιο μέλος μας, κάποια διαφημιστική εταιρί…

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Mi-3 - MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.7.2) Μέτρηση ----> 42.945 σκορ. Καλύτερο σκορ με την νέα MIui, από την προηγούμενη μέτρηση.

• Paypal

geo221 - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Αυτή η απαγόρευση έγινε για κάθε είδους κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κ.λ.π.) για συναλλαγές με το εξωτερικό μόνο. Διότι απαγορεύτηκε η έξοδος κεφαλαίων προς το εξωτερικό. Υπομονή και ο χρόνος θα δείξει , για το πότε θα επανέλθει το τραπεζικό σύστημα σε κανονικούς ρυθμούς.

• Παράθεση από kaplaz: “Πιστεύω οτι ή 5.6.25 είναι ή καλύτερη rom μέχρι τώρα έστω και χωρίς τό swiftkey. Όσον αφορα το mi3w. Στάλθηκε από το MI 3W μου” Όπως το έχω ξαναπεί στο δικό μου Mi-3w δουλεύουν όλα καλά (και το swiftkey επίσης), αλλά δεν συμφωνώ ότι είναι η καλύτερη μέχρι τώρα, στην προηγούμενη Miui-Rom νομίζω ότι κρατούσε περισότερο η μπαταρία του.