Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 579.
-
Φίλε Geowrc, τι να πω άλλο εάν είχες τέτοιο πρόβλημα, σε μένα στο Mi-3w,δεν συνέβηκε αυτό το πρόβλημα, αντίθετα μου πρότεινε μόνο αναβάθμιση (των εγκατεστημένων γλωσσών που είχα, (τελικά αναβάθμισε μόνο τα αγγλικά από τις τρεις που είχα εγκατεστημένες).
-
Παράθεση από Pallaros: “Φίλε μου κάνεις λάθος αυτό είναι τo google keyboard και δεν έχει καμία σχέση με το swiftkey. Σε ευχαριστούμε πάντως που προσπάθησες να βοηθήσεις, να είσαι καλά!” Εγώ νομίζω ότι είναι και το swiftkey που το αναβαθμίζει η Miui Rom, σε κάθε αναβάθμισή της. Αυτή η αναβάθμιση γίνεται τους τελευταίους μήνες (δηλ. συγκεκριμένα από τότε που άρχισε η δωρεάν χορήγηση του από την ίδια την swiftkey. Εφόσον έχετε πρόβλημα με το swiftkey μετά την αναβάθμιση της Miui Rom, υποθέτω αν κάν…
-
Παράθεση από Geowrc: “Αφού μετά την νέα Ρομ εξαφανίστηκε. Το κατεβασα και σαν ".apk" αλλα και παλι δεν το κανει εγκατασταση!” Τι να σας πω φίλοι μου, κουράγιο, ειδικά εσείς που έχετε Mi-3 , (το ίδιο με μένα), είναι περίεργο που εσείς έχετε πρόβλημα με το swiftkey, πρέπει να απαντήσει κάποιος πως εξηγείτε αυτό. Υπομονή.!!!
-
Παράθεση από Geowrc: “Παράθεση από Pallaros: “μετά από την εγκατάσταση της νέας ρομ, το swiftkey εξαφανίστηκε .Πήγα να το εγκαταστήσω από τo google play και μου λέει ασύμβατη ενημέρωση.” Και σε μενα το ιδιο .. ασυμβατη ενημερωση!” Εγώ δεν είχα πρόβλημα με το swiftkey. Με την εγκατάσταση της νέας Rom, απλά μου ζήτησε ενημέρωση των εγκαταστημένων γλωσσών, πάτησα ΟΚ και όλα μα όλα μια χαρά.
-
Στο Mi-3 : Όλα καλά με την νέα Version της MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.6.25)
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi-3 - MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.6.25) Μέτρηση ----> 43.283 σκορ. Ίδιο σκορ, με την προηγούμενη μέτρηση.
-
Μπράβο ''caeser'' (冰雹凯撒) , στην εποχή της κρίσης χρειάζονται τέτοια άρθρα.
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi-3 - MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.6.18) Μέτρηση ----> 43.131 σκορ. Λίγο πιο χαμηλό σκορ, από την προηγούμενη μέτρηση. ,
-
Mi4 αλλαγή οθόνης
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜπράβο σου (και διπλό μπράβο σου) εάν την άλλαξες μόνος σου.!!!!
-
Mi-3 --------> [GTV-5.6.18] Όλα καλά με την νέα Miui Rom , κανένα λάθος
-
Φοβερά δυνατά χαρακτηριστικά, θα το έχουμε στα υπ΄ όψιν.
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi-3 - MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.6.11) Μέτρηση ----> 43.366 σκορ. Περίπου στα ίδιο σκορ, από την προηγούμενη μέτρηση. Είμαι ικανοποιημένος ,
-
Σήμερα πέρασα την νέα MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.6.11) στο Mi-3 μου. Απ΄ότι βλέπω όλα βαίνουν καλά, και χωρίς κάποιο πρόβλημα.!!!! Μπράβο στην ομάδα εργασίας και στον administrator μας.
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Δεν μπορείς να κάνεις άμμεση σύγκριση ανάμεσα στα 2. Είναι σα να κάνεις σύγκριση ενός Intel i7 τετραπύρηνο (Qualcom 810 @ 2.5 Ghz) με ένα Intel Celeron οκταπύρηνο (Qualcom 615 @ 1,7 Ghz).” Αγαπητέ 'MIUI_ART' , ευχαριστώ για την απάντηση , διότι μπέρδεψα το Mi-4i με το Mi-4, νόμιζα ότι ήταν καλύτερο σε ταχύτητα το Mi-4i , ως επίσης από τα (Mi-4 και Mi-3), αλλά μετά από την υπόδειξή σου, και την σύγκριση που έκανα στο site Marena είδα την υπολειπόμενη διαφορά του Mi-4i από …
-
Το μείον του το 1gb ram
ΜήνυμαΑπό τα χαρακτηριστικά του φαίνεται να είναι πολύ καλό, αλλά το μεγάλο μείον του η λίγη Ram
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαρακαλώ μια εξήγηση για το σκορ των (40.363) του Mi-4i. Γιατι έπιασε σκορ κάτω από 42.000 , όπου τα Mi-3 συνήθως το πιάνουν τουλάχιστον.!!!!!!!! Αφού έχει πιο δυνατά χαρακτηριστικά από το Mi-3. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Παράθεση από maddoctor: “Για να επανέλθω στο θέμα...τελικά εδώ και κάμποσο καιρό περίμενα να βγει το Pro, να δω τι θα κάνω. Βγήκε το Pro και μαζί του φάνηκε και αυτό το πρόβλημα, που με τον Snap 810 ήταν λίγο πολύ αναμενώμενο, παρότι η Xiaomi έλεγε ότι η θερμοκρασία του κινητού φτάνει στους 36 βαθμούς μόλις Xiaomi Mi Note Pro suffering from overheating issues; phablet is equipped with Snapdragon 810 SoC Η καλύτερη τιμή που έχω δει από το εξελάκι που έχω είναι fastcardtech στα 549.99$ και μετά εί…