Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 579.
-
Η νέα Version της MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.6.4). Είναι πολύ καλή, όπως και η προηγούμενη, χωρίς κανένα λάθος. Μπράβο στα παιδιά του site μας, πολύ καλή δουλειά.
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi-3 - Με την MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_5.6.4) Μέτρηση ----> 43.374 σκορ. Περίπου στα ίδιο σκορ, από την προηγούμενη μέτρηση, αλλά πιο φορτωμένο με προγράμματα Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος
-
Με την τωρινή Dev. Miui 5-5-15 , μου βελτιώθηκαν δύο λειτουργίες στο Mi-3 μου. α) Η ένταση του Media Player. β) Η διάρκεια της μπαταρίας του.
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi3-------->5.5.15 Dev Μια χαρά πάμε, εφ όσον ξεπερνάμε το ψυχολογικό όριο των 43.000 σκορ. !!!!!!!!!!!!
-
Η νέα Miui-Rom GTV-5.5.15 είναι απ΄ ότι φαίνεται πολύ καλή, χωρίς προβλήματα και bugs. Μπράβο στην κοινότητά μας.!!!!!
-
General Mobile 4G: Το πρώτο Android One smartphone της Ευρώπης με αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά
ΜήνυμαΈνα στοιχείο του που δεν μ΄αρέσει είναι: Οθόνη 5” HD IPS (1280 x 720) .
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από Kalmichalis: “Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από apollo_il: “μηπως με τη νεα ρομ εχει παρατηρηθεί τιποτα περιεργο στις κλησεις?χθες βραδυ σηκωνοντας το τηλ σε κληση δεν ακουγα τιποτα απολυτως,νεκρο..προσπαθησα 5-6 φορες εκανα κ επανεκκινηση τιποτα.σημερα όλα οκ.πριν λιγο με πηραν τηλ,ηταν η τριτη φορα οι άλλες 2 δεν ειχαν ακουστει.κοιταζω στην οθονη ειχε ειδοποιηση κ όταν την πατησα μου εδειξε απλα ποιος με καλεσε,χωρις να είναι κοκκινη η κληση όπως συμβα…
-
Από maddoctor Ενεργοποίησα την βελτιστοποίηση του συστήματος και εκεί που ξεκινούσαν με 700, ξεκίνησε με 1041!!!! Λίγο που κινήθηκαν δεν μου έβγαλε κάτι. Α και το μήνυμα 2,επανεκκινήσεις που έκανα δεν μου το ξανά έβγαλε.... (Και σε μένα τα ίδια ακριβώς έτσι.) στο Mi-3w μου. Τελικά είναι πολύ καλή Miui-Rom, ένα ακόμη μπράβο στην ομάδα.!!!!!!!
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από nikkouk: “Mi3 + GTV 5.5.8 Πέσαμε! ” Φίλε ''nikkouk'' μια χαρά είσαι.!!!!!! Εγώ είμαι πιο κάτω ακόμη. 1η φορά μέτρηση ---------> 43.165 σκορ (χωρίς επιπλέον επανεκκίνηση) 2η φορά μέτρηση ---------> 42.106 σκορ (μετά από επανεκκίνηση) 3η φορά μέτρηση ---------> 42.783 σκορ (μετά από επανεκκίνηση) Το AnTuTu θα με τρελάνει, δεν κάνει αξιόπιστες πραγματικές μετρήσεις.
-
Παράθεση από aris.tsb: “ και εμενα μου βγαζει οτι η εφαρμογη cleaner έχει σταματήσει. ομως ο φάκελος data/data/cleaner δεν υπαρχει για να τον διαγραψω. εχω mi3w με 5.5.1” Και σε μένα το ίδιο , ότι η εφαρμογη cleaner έχει σταματήσει.
-
Επιβεβαίωση και από μένα , δουλεύουν όλα μια χαρά με την σημερινή (2-5-2015) Miui στο Mi-3w μου, κανένα πρόβλημα.
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi-3 - Με την ελλην. ROM στις 02-05-2015 Μέτρηση ----> 42.323 πόντους. Προηγούμενο 43.444 πόντους. Μειωμένο κατά 1.121 πόντους , από την προηγούμενη μέτρηση. Δεν είμαι ικανοποιημένος
-
Ευχαριστούμε όλη την ομάδα που ασχολείται επιμελώς ώστε να μας παρέχει την Miui-Rom όσο το δυνατόν καλύτερη. Την κατεβάζω και εγώ τώρα.
-
Στο δικό μου Mi-3w, με την τελευταία αναβάθμιση (24-4-2015), όσον αφορά τη λειτουργία του ραδιοφώνου στα FM, συνεχίζει να υπάρχει και λειτουργεί άψογα, απλά προστέθηκε και το ιντερνετικό ραδιόφωνο, με το οποίο δεν ασχολούμαι.
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi-3 - Με την ελλην. ROM στις 24-4-2015 Μέτρηση ----> 43.444 σκορ. Περίπου στα ίδιο σκορ, από την προηγούμενη μέτρηση, αλλά πιο φορτωμένο με προγράμματα Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος
-
Καλημέρα σε όλους. Σε μένα παιδιά το Mi3-w , έκανα κανονικά την αναβάθμιση της 24-4-2015, (με κατέβασμα της Miui στο PC και (Copy - Paste) στο φάκελο Downloaded_rom και όλα πήγαν καλά χωρίς κάποιο πρόβλημα.!!!!!!!
-
Παιδιά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα διαχείρισης. Έκανα την αναβάθμιση με τον 1ο τρόπο όπως πάντα (24-4-2015 Miui-Rom) και όλα δουλεύουν καλά, δεν έχω κανένα σοβαρό πρόβλημα.!!!!
-
Ένα e-shop εδώ από την κοινότητά μας , το βλέπω δύσκολο και μεγάλο οικονομικό άνοιγμα με μεγάλο ρίσκο οικονομικό. Διότι με αυτήν την οικονομική κρίση που ζει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, κάθε σκέψη για πετυχημένες πωλήσεις σε καταναλωτικά προϊόντα , το βλέπω ως μη εφικτό και ανταποδοτικό. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.