Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 579.
-
Παράθεση από Bodai: “Δοκίμασες να κάνεις Εκκαθάριση Δεδομένων στον Updater? Αν ναι και δεν έπιασε την επόμενη φορά πρν απο το φλασαρισμα F.R. ” Φίλε @Bodai, Εκκαθάριση Δεδομένων, έκανα προηγουμένως και επανεκκίνηση της συσκευής , αλλά τίποτα, η σελίδα του Updater στο κινητό μου συνεχίζει να είναι είναι παγωμένη (λες και είναι κλειδωμένη).!!!!
-
Καλή χρονιά σε όλους, παρακαλώ μια ερώτηση: Εδώ και ένα μήνα περίπου, δεν μου δουλεύει ο Updater ούτε και οι τρεις τελείες που είναι πάνω δεξιά.? (Δηλαδή είναι παγωμένη η οθόνη και δεν κάνει κάποια ενέργεια) Γι αυτό την κάθε νέα Dev. Rom (ελληνική Aroma) την περνάω από το recovery. Παρακαλώ τι ενέργειες να κάνω ? (Δεν έχω το zip αρχείο της Ota-Rom που μας κατεβάζει την ελλην. Rom , ώστε να το έκανα ξανά εγκατάσταση)
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Mi3 - Είχα oficial Dev Rom - Έκανα wipe (όλα), μέσα από το Twrp και μετά πήγα να βάλω την τελευταία Aroma-Rom και μου κόλλησε στο Boot [SOLVED]
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Τι έγινε τελικά ? Είσαι οκ τώρα ? ” Καλημέρα φίλε μας Admin @MIUI_ART . Και βέβαια είναι όλα εντάξει !!!! Στην αρχή, μετά από υπόδειξή σου, να βάλω το zip file (DOWNLOAD => twrp-Mi3WC-Mi4-aroma.zip) , τελικά το αποδέχτηκε η εγκατάσταση, (με πολύ αργό ρυθμό (20 λεπτά) - σχεδόν κολλημένο). Mετά προχώρησα στην εγκατάσταση της Αρώμα Rom και όλα καλά χάριν της βοήθειας σου, όπως μου είχες αναφέρει παραπάνω, για τα βήματα που έπρεπε να ακολουθήσω.
-
Mi3 - Είχα oficial Dev Rom - Έκανα wipe (όλα), μέσα από το Twrp και μετά πήγα να βάλω την τελευταία Aroma-Rom και μου κόλλησε στο Boot [SOLVED]
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geo221: “Ναι σωστά έχω Global ROM---> (Miui 9 Global 7.10.12-Beta) και με το Twrp (twrp_cancro_3.1.0-1_miui-hellas_aroma) Ναι , είχα κάνει πλήρες Wipe και Format Data πριν πάω σε ARΩMA. ” Κατέβασε και την ARΩMA και την απλή XTRV1ον) Μην επιχειρείς να κάνεις Flash την ROM μέσα από τον Updater της GLOBAL. Δεν γίνεται... 2ον) Μπες στο TWP Recovery και κάνε πάλι FLash το ZIP που σου έδωσα ποιο πάνω 3ον) Μετά το FLash κάνε Reboot σε Recovery και κάνε Format Data κ…
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Επειδή ανέφερες πως είχες Global ROM. Ποια ROM έχεις τώρα στην συσκευή σου ? Είχες κάνει πλήρες Wipe και Format Data πριν πας από Global σε ARΩMA ? ” Ναι σωστά έχω Global ROM---> (Miui 9 Global 7.10.12-Beta) και με το Twrp (twrp_cancro_3.1.0-1_miui-hellas_aroma) Ναι , είχα κάνει πλήρες Wipe και Format Data πριν πάω σε ARΩMA.
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΑγαπητέ @MIUI_ART , αυτό έχω μέσα και το έβαλα πριν ένα μήνα: ( twrp_cancro_3.1.0-1_miui-hellas_aroma)
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΈχω official Dev Rom (πρόσφατη σχετικά----->Οκτωβρίου). 1) - Έκανα wipe (όλα), μέσα από το Twrp και μετά πάτησα τον slider για να κάνω install την τελευταία Aroma-Rom. Προχώρησε η εγκατάσταση me δύο με τρεις γραμμές και έγραφε: Check for MD5 File No MD5 File found Starting Aroma................ Ο slitrer σταμάτησε να πηγαινοέρχεται και αμέσως με πέταξε έξω από το Twrp και έμεινε κολλημένο στο σηματάκι του Boot. Μετά ξαναμπαίνω στο Twrp και έκανα Restore όλων και επανήλθε στην προτέρα κατάσταση. …
-
Ίσως και να αληθεύει !!! Εάν λάβουμε υπόψη ότι το AnTuTu , δεν είναι από τα αξιόπιστα προγράμματα των Tests. 6CZFkW0LIDAAAAAElFTkSuQmCC
-
Φίλοι μας καλοί, αν μπορεί κάποιος να απαντήσει στο παρακάτω ερώτημα για το Mi3 3) Για να βάλω και εγώ την νέα υπάρχουσα Aroma Rom από πάνω από την oficial Dev. Rom ------> (Miui 9 Global 7.10.12 Beta) , επίσης έχω περασμένο το Twrp (περασμένο με flashify) . Άρα το ερώτημα μου είναι: Μπορώ να την βάλω μέσα από το Twrp και να κάνω Wipes Cache κ.λ.π.
-
Για το Mi3, παρακαλώ κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την νέα υπάρχουσα Aroma Rom. 1) Είναι Android 7 . Διότι στον πίνακα της 1ης σελίδας εδώ στο νήμα, μας δείχνει ότι είναι με Android 6. 2) Η Miui είναι η έκδοση 9 ? 3) Για να βάλω και εγώ την νέα υπάρχουσα Aroma Rom (τώρα έχω την oficial Dev. Rom = Miui 9 Global 7.10.12 Beta) , επίσης έχω περασμένο και το Twrp (περασμένο με flashify) . Άρα το ερώτημα μου είναι αν την βάλω μέσα από το Twrp , να κάνω Wipes Cache κ.λ.π.
-
-
-
-