Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 579.
-
Ευχαριστούμε , χρήσιμη ενημέρωση
-
Φοβερή απόδοση
ΜήνυμαΜπράβο ''maddoctor'', χρήσιμη πληροφορία, αν και απίστευτη με την πρώτη ματιά.
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi-3 - Με την ελλην. ROM στις 10-4-2015 Μέτρηση ----> 43.646 σκορ. Ίδιο σκορ, από την προηγούμενη μέτρηση ( 43.670) Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος
-
Χριστός ανέστη σε όλα τα μέλη του Φόρουμ μας, με υγεία και χαρά.
-
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και από μένα, σε όλα τα μέλη μας.
-
Μεταλλικό Cover για Mi3
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε nikkouk, μου κάνει εντύπωση γι αυτό που λες ότι συνέβαινε ,(κοβόταν το σήμα κινητής) διότι εγώ θα περίμενα να διαπιστώσεις το αντίθετο, δηλαδή ενίσχυε το σήμα του , λόγω μεταλλικού υλικού της θήκης , αλλά αφού το λες έτσι θα είναι.
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi-3 - Με την ελλην. ROM στις 3-4-2015 Μέτρηση ----> ----> 43.670 πόντους. Έτσι λίγο-λίγο ν΄ανεβαίνουμε.!!!
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi-3 - Με την ελλην. ROM στις 20-3-2015 Μέτρηση ----> ----> 43.858 πόντους. Έτσι λίγο-λίγο ν΄ανεβαίνουμε.!!!
-
Καλησπέρα... Αυτός ο Σταύρος κανει θαύματα ή μου φαίνεται...; Ξέρουμε σε ποια περιοχή περίπου είναι εάν μπορούμε κάπως να τον ρωτήσουμε για μια βλακεια που μου έκαναν στην Xiaomi ή στο merimobiles....;;;; ================================================================= Φίλε Emplokeas . Να το τηλ. (ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - Experts Mobiles)-(Σταύρος - 6945982058) Ελπίζω να βοήθησα.
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi-3 - Με την ελλην. ROM στις 13-3-2015 1η Μέτρηση ----> ----> 43.158 πόντους. Περίπου στα ίδια, με την προηγούμενη μέτρηση ( 43.229) 2η Μέτρηση ----> 43.780
-
Φίλε kok8, σε εμένα που έκανα την αναβάθμιση πριν λίγο στο (Mi-3), μου το εμφάνισε κανονικά το εικονίδιο του ραδιοφώνου και μάλιστα μου άλλαξε και την φωτογραφία του και η φάση είναι ότι το καλώδιο USB που το είχα συνδεδεμένο με το PC λειτούργησε ως τέλεια κεραία. Άρα στο Mi-3 δεν υπάρχει πρόβλημα.
-
Παράθεση από prekasg: “εκανα flash τη συσκευη (mi4) miflash απο την αρχη ολα και παλι δεν με ακουνε αρα εχει 100% προβλημα η συσκευη. να το ξαναστειλω κινα τωρα αυτο ;” ======================================================================== Φίλε prekasg, δεν έδωσες σημασία γι αυτό που σου είπα πιο πάνω, ότι δηλαδή μπορεί να έφυγε το βύσμα από το εσωτερικό μικρόφωνο.!!! Και εγώ ήμουν σ΄αυτό το δίλημμα για το αν έπρεπε να το στείλω στο κινέζικο μαγαζί που το είχα αγοράσει, και το έφτιαξα εδώ στην…
-
prekasgΠαράθεση από prekasg: “το δικο μου ξαναρχισε τα ιδια , παλι τους ακουω και δεν με ακουνε ... wtf πφφφ ============================================================” Φίλε prekasg , μήπως ξεκούμπωσε από τη θέση του το βίσμα του μικροφώνου (και πότε κάνει επαφή και πότε δεν κάνει).!!!!!!! Διότι σε εμένα το (XIAOMI Mi-3W) μου έπεσε κάτω (από ύψος 1/2 μέτρου) στα πλακάκια και δεν έπαθε τίποτε άλλο εκτός το ότι δεν με ακούγαν οι άλλοι όταν τους μιλούσα. Το πήγα (στον Σταύρο από το myphone.gr) κα…
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΌπα φίλε z953rr , μας ζάλισες, κάτσε καλά, εμείς με το ζόρι πιάνουμε 43.000 πόντους σκορ.!!!! Τίποτε αρνητικό σου έτυχε να διαπιστώσεις με αυτήν την ROM.;
-
Αν έχεις περισσευούμενα λεφτά κάνεις όποια αλλαγή θέλεις.!!!! Και τα δύο κινητά που ανέφερες είναι πανάκριβα (+(150 με 250)€ για 64 MB RAM. Το meizu mxpro4 δεν έχει ραδιόφωνο.!!!! Η μπαταρία είναι σχετικά μικρή εν σχέση με τις 5,5 in. Τα Xiaomi έχουν αναβάθμιση με εβδομαδιαία MIUI !!!!!! Μεταπώληση κινέζικων συσκευών δε συμφέρει γενικώς, (ειδικά για το XIaomi mi-3 που είναι πολύ δυνατό κινητό). Το απόλυτο κινητό για μένα είναι φυσικά το MI-Note-Pro. Αυτά τα ολίγα από μένα.
-
geo221 - - Ο καφενές μας
Μήνυμα2η Μέτρηση - Mi-3 - Με την ελλην. ROM 6-3-2015 ---------> 43.257 πόντους . Θα μας τρελάνει το πρόγραμμα μέτρησης AnTuTu.!!! Ενώ έχε βγάλει--------> 38.912 πόντους , την πρώτη φορά (που μόλις είχα περάσει την νέα Ρομ), τώρα μου έβγαλε---> 43.257 πόντους. Το σκορ αυτό είναι περίπου το ίδιο, με την προ-προηγούμενη Ρομ που είχα περασμένη. Άρα τώρα πλέον αισθάνομαι ευχαριστημένος και πλέον με αυτήν τη νέα ελλην. Ρομ έχω σε αναμονή έχει πλέον διπλάσιο μέγεθος Ραμ.(670 MB)
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi-3 - Με την ελλην. ROM 6-3-2015--------> 38.912 πόντους . Το σκορ αυτό είναι πολύ χαμηλότερο από προηγούμενη Rom που είχα (- 5.000 περίπου).
-
Μεταφορά σε νέο Server
ΜήνυμαΜπράβο σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν για να γίνει η αλλαγή του νέου Server.!!! Πολλά ευχαριστώ στον Admin-MIUI_ART για τον αγώνα που έδωσε και πέτυχε.!!! Μα φυσικά πιο πολλά ευχαριστώ, σε όλα τα μέλη του (xiaomi-miui.gr) που βοήθησαν οικονομικά για να πετύχουμε την ανανέωση του Server.!!!!