Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 579.
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤώρα όσον αφορά για την έκδοση της Miui, δεν θα έπρεπε μέσα στην σελίδα (Σχετικά με το τηλέφωνο) της συσκευής μας να γράφει προς ενημέρωση , ότι συσκευή μας τρέχει την τάδε έκδοση Miui και όχι να αναφέρει μόνο την ημερομηνία έκδοσης της.!!!!! Για να μην δημιουργείται σύγχυση κάθε φορά που την βλέπουμε έτσι μόνο με την ημερομηνία της.
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από geo221: “Αγαπητέ ΄΄takisfrag΄΄, το home πλήκτρο (μεσαίο) εάν το έχω πατημένο πολύ ώρα (5 sec) δεν κάνει απολύτως καμιά ενέργεια, ενώ με ακαριαίο τικ, κάνει σωστά τη δουλειά του. όσον αφορά την Miui, μου λες ότι έχω την V6 , ενώ στην οθόνη screenshot που έστειλα έγραφε Miui 5,2. !!!!” ========================================================================================================================= Την V6 έχεις. Το MIUI 5.2.13 σημαίνει 13/2/2015 Πήγαινε …
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΑγαπητέ ΄΄takisfrag΄΄, το home πλήκτρο (μεσαίο) εάν το έχω πατημένο πολύ ώρα (5 sec) δεν κάνει απολύτως καμιά ενέργεια, ενώ με ακαριαίο τικ, κάνει σωστά τη δουλειά του. όσον αφορά την Miui, μου λες ότι έχω την V6 , ενώ στην οθόνη screenshot που έστειλα έγραφε Miui 5,2. !!!!
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από geo221: “Αγαπητέ μας Admin-MIUI_ART αυτό ακριβώς κάνω, το τικ που κάνω στο πλήκτρο (Ξ) , είναι ταχύτατο. !!!!!!” Μήπως είσαι στην V5 ? Ποιά ROM έχεις ?” Δυστυχώς είμαι στην MIUI 5.2.13 . Και νόμιζα τόσο καιρό ότι ήμουνα στην V.6. Τι να πω τα έχω χαμένα, νόμιζα ότι η αναβάθμιση της ελλην. Miui , γίνεται αυτόματα που κάνω κάθε εβδομάδα. !!!!! Και τώρα πια Rom έχει μέσα την Miui-6 ;
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΑγαπητέ μας Admin-MIUI_ART αυτό ακριβώς κάνω, το τικ που κάνω στο πλήκτρο (Ξ) , είναι ταχύτατο. !!!!!!
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΑγαπητέ ΄΄takisfrag΄΄, σ΄ευχαριστώ και πάλι, αλλά δυστυχώς για μένα , όσο και γρήγορα να το πατήσω το πλήκτρο(Ξ) δεν γίνεται τίποτα. Δεν πειράζει, δεν χάνω κάποια σοβαρή πληροφόρηση από το Mi-3 μου, διότι στην προηγούμενη ελλην. Rom το έβγαζε αυτόματα όταν κατέβαζες την κουρτίνα από πάνω.
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από geo221: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αν κάνεις κλικ στο αριστερό πλήκτρο θα σου βγάλει τον TaskManager, και αφού πατήσεις το Χ για να κλείσει τις εφαρμογές που παραμένουν ανοιχτές, κάτω θα σου δείξει πόση μνήμη είναι ελεύθερη από τα 2GB που έχει συνολικά η συσκευή σου.” ====================================================================================================================== Αγαπητέ ΄΄ MIUI_ART΄΄ , δεν μπόρεσα να το βρω, αν καταλαβαίνω καλά, αριστερό…
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αν κάνεις κλικ στο αριστερό πλήκτρο θα σου βγάλει τον TaskManager, και αφού πατήσεις το Χ για να κλείσει τις εφαρμογές που παραμένουν ανοιχτές, κάτω θα σου δείξει πόση μνήμη είναι ελεύθερη από τα 2GB που έχει συνολικά η συσκευή σου.” Αγαπητέ ΄΄ MIUI_ART΄΄ , δεν μπόρεσα να το βρω, αν καταλαβαίνω καλά, αριστερό πλήκτρο εννοείς αυτό (Ξ), το πατάω αλλά δεν βλέπω πουθενά το (Χ).
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαρακαλώ ποιος μπορεί να μου πει , πως θα δω πόση μνήμη RAM μου απομένει ελεύθερη; (Έχω την τελευταία ελλην.ROM - 13-2-2015),
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi-3 - Με την ελλην. ROM 13-2-2015--------> 43.229 πόντους (Λιγότερους από την προηγούμενη μέτρηση ( - 244 πόντους) . Αλλά η προηγούμενη μέτρηση ήταν με την παλιότερη έκδοση AnTuTu
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜεγάλε, (z953rr), τι οπλοπολυβόλο Mi-3 έχεις. Το έχεις τελείως αφόρτηστο από εφαρμογές και παιχνίδια; !!!!! Μετά το πρόσεξα , ότι έχεις βάλει την AOSP- ROM. Μπορείς να μας πεις πόση ελεύθερη RAM σου αφήνει; !!!!
-
Και από μένα συγχαρητήρια στην ελληνική κοινότητα μας (xiaomi-miui.gr) και σε όλους που ψήφισαν. Εύχομαι του χρόνου να πάμε εξ ίσου καλά στο
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΦίλε ''maddoctor'', θέλω τη γνώμη σου, αν θέλεις φυσικά να μου την πεις. Είχες ένα δυνατό κινητό το mi3 και πήρες μετά το Redmi note, το οποίο όμως υπολείπεται σε δυνατά χαρακτηριστικά έναντι του mi3, εκτός βέβαια από ένα το ( 4G LTE). Εγώ αν είχα λεφτά , θα προτιμούσα να πάρω το Mi-Note παρά ένα κατώτερων δυνατοτήτων κινητό, (προς Θεού μην παρεξηγηθό ότι κάνω τον έξυπνο ή οποιαδήποτε άλλη σκοπιμότητα έχει η ερώτηση μου), είναι η περιέργεια μου σε παρακαλώ ν΄ακούσω τη γνώμη σου.
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αυτό σημαίνει πως ενεργοποιήθηκε το SIM Lock και σου ζητάει PIN. Ρυθμίσεις => Ασφάλεια και Απόρρητο => Ρύθμιση κλειδώματος κάρτας SIM => Κλείδωμα κάρτας SIM” Ευχαριστώ πολύ τον MIUI_ART για την γρήγορη αλλά κυρίως για την ουσιαστική απάντηση , στο πρόβλημα που μου είχε προκύψει. Διότι πριν πάρω την απάντηση σου, είχα καταλήξει στη απόφαση ότι έπρεπε να ενεργοποιήσω ξανά την κάρτα μου στην WIND, επειδή μου είχε βγάλει και τέτοιο μήνυμα. Και πάλι σ΄ευχαριστώ.!!!!
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠρόβλημα: Γιατί μετά από επανεκκίνηση της συσκευής μου ζητάει το Pin !!!!! Αυτό μου το κάνει αφότου πέρασα την Miui 6-2-2015, πριν δεν μου το έκανε. Τι να φταίει άραγε, παρακαλώ ξέρει κανείς !!!!!
-
geo221 - - Ο καφενές μας
Μήνυμα43.473 - Καλό σκορ θα έλεγα για το mi-3 μου (ελλην. Miui 6-2-2015), (με Antutu v.5.5) βελτιωμένο κατά 227 μονάδες
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑρκετά καλά θα έλεγα.!!!! assaultrifle Με την τελευταία ελλ. Miui 9-1-2015
-
2903-android-5-1-lollipop-update-500x320-1-jpg Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η τελική έκδοση του Android 5.0 Lollipop, για τις υπάρχουσες συσκευές Nexus, και αυτό φαίνεται και από το ολοκαίνουργιο Nexus Nexus 6 και 9 gadgets. 16 -Πράγματα που κάνει το Android Lollipop και δεν κάνει το KitKat
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΌχι και άσχημα !!!! Αρκετά καλά θα έλεγα. assaultrifle Με την τελευταία ελλ. Miui 26-12-2014