Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 579.
-
Επίσης και εγώ έχω τη Miui 6( και το titanium backup , που μου ζήταγε να είναι root ? και ξαναπέρασα το supersu και όλα ΟΚ). Η ερώτηση είναι γι αυτό που ανέφερε ο φίλος ο Bodai , (ότι πρέπει να εγκαταστήσεις τον Root Manager της MIUI) , που θα βρούμε τον Root Manager της MIUI , αυτό είναι το ερώτημα;
-
Παιδιά ηρεμήστε λίγο, με το θέμα της πραγματικής τιμής SAR, διότι δεν έχει σημασία εάν είναι η τιμή του (0,8 ή 1,2 ή 1,6). Σημασία έχει ότι είναι σίγουρα κάτω από τα επιτρεπόμενα όρια της Ευρώπης και Αμερικής. Διότι εάν ήταν περισσότερο από τα επιτρεπόμενα όρια , θα το κάναν γνωστό οι καταναλωτικές οργανώσεις προστασίας αγοραστών της βόρειας Ευρώπης , π.χ, της Γερμανίας όπου εκεί πουλούντε τα xiaomi κανονικά και υπάρχει και το αντίστοιχο γερμανικό Forum . Θυμάστε παλιότερα που είχαμε οι περισσότ…
-
Παράθεση από jamca: “Δυστυχώς δεν έχω και την καλύτερη εμπειρία από την υποστήριξη της xiaomi. Εστειλα στην xiaomi της συγκαπούρης, της ταιβαν και της κίνας( αν δεν κάνω λάθος) για να ρωτήσω την τιμή sar του redmi note enhanced version octa 1.7 και έλαβα τελείως γενικόλογες απαντήσεις του στυλ ειναι κάτω απο 2w/kg . Οταν επέμεινα η μία xiaomi μου απάντησε ότι έχει τιμή 1.4 και μιά άλλη ότι έχει τιμή κάτω από 0,8 ! Η τρίτη ενώ στην αρχή μου είπε ότι έχει γύρω στο 1,3 σε επιμονή μου ότι διαβάζω δι…
-
Παιδιά τι να πω και εγώ τώρα, όσους χαρακτηρισμούς επιβράβευσης και να πω λίγα θα είναι, άλλωστε τα είπαν και οι προ λαλήσαντες. Τα μέλη αυτά δικαίως χαρακτηρίστηκαν επίτιμα μέλη της κοινότητας μας, από τον Admin-(MIUI_ART), διότι πάντα έδειχναν βοήθεια αλληλεγγύης σε όλους. Επειδή όμως τα πολλά λόγια (λιβανίσματος) καμιά φορά , φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα, τους λέμε απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ.!!! Επιτρέψτε μου να πω την γνώμη μου για τον (MIUI_ART), ότι είναι άπαιχτος και προσφέρει άπειρη βοήθ…
-
Γιατρέ είσαι άπαιχτος.!!!!!
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαassaultrifle Όχι και άσχημα !!!! Μάλλον αρκετά καλά θα έλεγα. Με την τελευταία ελλ. Miui 19-12-2014
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια Πολλά. Ευχαριστώ πολύ , πολύ ωραία θέματα φαίνονται.
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜπράβο σου.!!!
-
Που πας ρε κακομοίρη Καραμήτρο (Νο.1) με αυτά τα χαρακτηριστικά.!!! modo Με το 1GB RAM και την ανάλυση στα 720p , δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να το αγοράσει κάποιος (για τα προτερήματα των δυνατών χαρακτηριστικών του), αλλά μόνο για την τιμή του. Άσε που έχει και τα μειωνεκτήματα που φαίνονται με την πρώτη ματιά όπως ( έχει μεγάλη απώλεια φωτός στα capacitive κουμπιά στο κάτω μέρος. Τόσο μεγάλη ώστε να σου δίνει την εντύπωση ότι η ειδοποίηση LED είναι αναμμένη συνέχεια!). Μακριά από εμάς.!!!!
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε ''vaioscv'' , η γνώμη μου είναι να το στείλεις πίσω, είτε για επισκευή ή καλύτερα για αλλαγή.
-
battery drain
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε kinos , εφ΄ όσον συνεχίζεται να είναι έτσι η κατάσταση του κινητού σου, θα σου πρότεινα να το ξανά-στείλεις στο κατάστημα που το αγόρασες και να ζητήσεις αντικατάσταση της συσκευής με μια άλλη καινούρια. Επίσης αν το έχεις πάρει πρόσφατα κάνε και (Refount). Διότι εάν έχεις δει το δικό μου τεστ που έκανα μου άντεξε (9 - μέρες η μπαταρία του κινητού μας , ήταν βέβαια ανοιχτό αλλά σε (stand by).
-
battery drain
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε μου κρίμα γι αυτά που τραβάς με την χρονική διάρκεια της μπαταρίας σου. Είναι σπάνια η περίπτωση αυτή.!!!! Εγώ θα πρότεινα τρία πράγματα: 1) Η φωτεινότητα της οθόνης να είναι στο ένα τρίτο περίπου. 2) Να μην είναι ρυθμισμένο στην υψηλή απόδοση. 3) Να υπάρχουν ελάχιστες εφαρμογές στην αυτόματη εκκίνηση και το GPS κλειστό. Κουράγιο , ψάξε-το όσο μπορείς.
-
Καλή επιτυχία , ο τυχερός φυσικά κερδίζει.
-
Απίστευτο και όμως αληθινό , (με ελάχιστη χρήση και σε (stand by) λειτουργία). Να και τα πειστήρια με τα screen-shots. Βέβαια το screen-shot του χρόνου μας δείχνει για (7) ημέρες διάρκεια, αλλά νομίζω, ότι αυτό έγινε διότι την Κυριακή που έκανε την αναβάθμιση για την νέα Miui, το είχα παράλληλα συνδεδεμένο για (2) λεπτά στο ηλεκτρικό. ρεύμα. Αυτή η μεγάλη διάρκεια λειτουργίας στην ίδια φόρτιση επιτεύχθηκε με καθαρισμό των άχρηστων εφαρμογών από την Αυτόματη εκκίνηση και φυσικά περιόρισα τα πάντα…
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΊδιο σκορ περίπου με την προηγούμενη Miui . Μια χαρά είναι assaultrifle