Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 579.

• Φίλε ''caeser'' ( 冰雹凯撒 ) σ΄ευχαριστώ.!!! Τώρα μάλιστα, μου έφυγε ένα βάρος , σε περίπτωση που μου χαλάσει η μπαταρία μου (στο xiaomi-Mi3), θα ξέρω ότι σιγουρα κυκλοφορεί ως ανταλλακτικό στην αγορά (eBay). 2) Φίλε ''geobas'' σ΄ευχαριστώ και εσένα, πάντα μας χρειάζεται μια λύση για αγορά μπαταρίας από την ελληνική αγορά. Αλλά μου κάνει εντύπωση που στην σελίδα του το μαγαζί, αναφέρεται για όλα τα μοντέλα της xiaomi , εκτός από το Mi3.!!! (Ίσως στο Mi3 να τεριάζει η μπαταρία του Mi4;)

• Φίλε ''caeser'', θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου (ως προς τις αποστολές μπαταριών, σίγουρα εξαρτώνται από τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα ασφαλείας διεθνώς), αλλά δεν βλέπουμε στα μαγαζιά που συνεργάζονται με την xiaomi να υπάρχει ως ανταλλακτικό η μπαταρία του Mi3, και λογικά σ΄αυτό φταίει η xiaomi. Διότι θα μπορούσε να δώσει εναλλακτικές λύσεις αγοράς από άλλους κατασκευαστές (αν δεν την κατασκευάζει η ίδια την μπαταρία της)!! Και όχι να ψάχνει ο κάθε πελάτης της να βρει κάποια μπαταρία αμφιβόλου…

• Αυτό το θέμα με την αδυναμία αγοράς 2ης μπαταρίας, χρεώνεται στα αρνητικά της εταιρίας Xiaomi , είναι όμως περίεργη αυτή η ταχτική της. Γιατί να μην υπάρχει ως ανταλλακτικό η μπαταρία στο εμπόριο ούτε καν ένα τεμάχιο . Δηλαδή αν σου χαλάσει η μπαταρία που έχεις μέσα στο κινητό σου, τι πρέπει να γίνει μετά.!!!!!! Έχεις τις εξής επιλογές: α) Να το στείλεις στο κατάστημα (που το αγόρασες) για αλλαγή της μπαταρίας (από το εργοστάσιο).!!!! β) Να ψάξεις στο εμπόριο για παρόμοια μπαταρία (ίδιων διαστάσ…

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “ο οδηγός είναι για την V5 , πρέπει να αλλαχτεί 1. ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/Επιλ.για Προγραμματιστές/Εντοπισμός σφαλμάτων (αν δεν υπάρχει , ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/πατάς 7 φορές στο Έκδοση MIUI 2.ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/μπαταρία/χρήση μπαταρίας ” Σ΄ευχαριστώ φίλε 'tora33' , για τις άμεσες απαντήσεις, μ΄ έσωσες.!!!

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Δύο ερωτήσεις. 1) Που θα βρω τη ρύθμιση του USB , (για εντοπισμό σφαλμάτων USB), που μου ζητάει το Titanium Backup. Διότι ο οδηγός του Titanium Backup που υπάρχει εδώ στο Site μας, δεν υπάρχουν τα βήματα που μου προτρέπει ν΄ακολουθήσω για την τελευταία Miui 4.11 που έχω τώρα. 2) Με την τωρινή Miui 4.11 που έχω τώρα, πως μπορώ να δω αναλυτικά την κατανάλωση της μπαταρίας μου, ή γίνεται μόνο με εξωτερική εγαρμογή.

• Παράθεση από MIUI_ART: “ ............................... Εγώ από τότε που ήρθα μόνιμα στην Πάτρα το 1987, έχω "φάει" τόσους σεισμούς (και το 1984 στην Θεσσαλονίκη από όπου κατάγομαι), που κυριολεκτικά πλέον έχω γίνει αναίσθητος και ούτε καν σηκώνομαι από τον καναπέ.... ” Ναί φίλε 'MIUI_ART' , ο σεισμός κυρίως κάνει ζημιές στα παλιά κτίρια, αλλά για να το πάρουμε και από την άλλη, για να κάνει καταστροφές στα νέα κτίρια πρέπει να έχουν συντελεστεί και άλλες δυσμενές προϋποθέσεις όπως (μικρό εστια…

• Αγαπητέ ''MIUI_ART'' Να μην τους παίρνουμε και πολύ σοβαρά τους σεισμούς και ειδικά του μεγέθους κάτω από 5 βαθμούς της κλίμακας Richter , διότι ολόκηρη η Ελλάδα είναι μια σεισμογενής χώρα, με άπειρους σεισμούς ανά τους αιώνες. Μετά τον νέο αντισεισμικό κανονισμό που υπάρχει για την δόμιση των νέων κτιρίων αντέχουν τα κτίσματα σε σεισμούς (θεωρητικά) έως 10 Richter.

• Antutu score από τα xiaomi

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από l3ft3r1s: “Μιλάει για το Redmi note και όχι για το Mi3-W” ΟΚ, δεν το είχα προσέξει.

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Το δικό μου Mi3w για τον επεξεργαστή : Qualcomm 2.30 και ανάλυσης οθόνη (1080 χ 1920)pixels Πέστε μου κάνω λάθος.!!!!!

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Απλά να ξέρεις πως η νέα έκδοση του Antutu δίνει ποιο δύσκολα μεγάλα Score.... :thumbup:” Ναί φίλε 'MIUI_ART' , το γνωρίζουμε αυτό , αλλά το δικό μου συγκρητικό σκόρ ανάμεσα στις δύο μετρήσεις αυτές ήταν στην ίδια έκδοση Antutu 5.2.

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μετά από μείωση 4ρων εφαρμογών από την αυτόματη εκκίνηση, κάπως καλύτερα (+514 μονάδες πάνω). spiteful

• Παράθεση από MIUI_ART: “Καλό είναι να βγάλεις από την αυτόματη εκκίνηση ΜΌΝΟ τις εφαρμογές που υπάρχουν στον κατάλογο Ληφθείσες. Αυτές είναι εφαρμογές που δεν είναι του συστήματος και δε θα επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία της συσκευής σου. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε ευχαριστώ πολύ ''MIUI_ART'' , είναι λογική και χρήσιμη η απάντηση σου.

• Τι έγινε παιδιά, δεν ενδιαφέρει κανέναν το θέμα.!!!!! Τουλάχιστον ας μου πει κάποιος ποιες από τις πάνω εφαρμογές μπορώ να βγάλω από την αυτόματη εκκίνηση , που υπάρχουν στο δικό μου Mi3. Τις εφαρμογές: α) Q Ρυθμίσεις CABL , β) Q Ρυθμίσεις SVI . Μπορώ να τις βγάλω ή θα κάνω πατάτα, εάν είναι του συστήματος.!!!!

• Παιδιά μήπως πρέπει να δούμε ποιες είναι οι αναγκαίες εφαρμογές που πρέπει να τρέχουν αυτόματα, διότι τις χρειάζεται το σύστημα του λειτουργικού (Android). Διότι στο δικό μου Mi3 (που είχε πιάσει 42.000 σκορ) , τρέχανε16 εφαρμογές), τώρα έβγαλα μερικές από την αυτόματη εκκίνηση (χωρίς να είμαι σίγουρος τι πρέπει να απενεργοποιήσω από την αυτόματη εκκίνηση.!!!!!! Οπότε τώρα έχω (13) εφαρμογές που τρέχουν αυτόματα στο παρασκήνιο Νομίζω επιβάλετέ να ανοίξουμε αυτό το θέμα ώστε να αντιπαραθέτονται τ…

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Pallaros: “Για όποια εφαρμογή βγάζεις από την αυτόματη εκκίνηση, ξεχνάς τα notification που πιθανώς σου δίνει. Πρέπει να ξεκινάει το πρόγραμμα για να έχεις όλες τις λειτουργίες παρασκηνίου. Π.χ. άμα βγάλεις το facebook από την εκκίνηση, δεν πρόκειται να πάρεις καμμία ενημέρωση για σχόλια ή μηνύματα. Εκτός και αν τις ξεκινάς εσύ μετά χειροκίνητα. ” Εγώ προσωπικά δεν θέλω ειδοποιήσεις σχεδόν από κανένα πρόγραμμα, εκτός από τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα φυσικά. Δεν μου είπατε όμως, α…

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παιδιά μήπως πρέπει να δούμε ποιες είναι οι αναγκαίες εφαρμογές που πρέπει να τρέχουν αυτόματα, διότι τις χρειάζεται το σύστημα του λειτουργικού (Android). Διότι στο δικό μου Mi3 (που είχε πιάσει 42.000 σκορ) , τρέχανε16 εφαρμογές), τώρα έβγαλα μερικές από την αυτόματη εκκίνηση (χωρίς να είμαι σίγουρος τι πρέπει να απενεργοποιήσω από την αυτόματη εκκίνηση.!!!!!! Οπότε τώρα έχω (13) εφαρμογές που τρέχουν αυτόματα στο παρασκήνιο Νομίζω επιβάλετέ να ανοίξουμε καινούριο θέμα ώστε να αντιπαραθέτονται…

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

AnTuTu v.5,2 (Όχι τόσο καλά) nono 2η φορά μέτρηση : MIUI ROM (GTV_4.11.7) -->Ποιο χαμηλό σκορ με την προηγούμενη Rom (4.10.31) , αλλά και ποιο χαμηλό από την προηγούμενη έκδοση του AnTuTu v.5,0. Μήπως επειδή το έχω παραφορτωμένο με πάρα πολλά προγράμματα και παιχνίδια. !!!!!!

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

MIUI ROM (GTV_4.11.7) -->Περίπου ίδιο σκορ με την προηγούμενη Rom (4.10.31) , όχι και άσχημα. assaultrifle

• Μπράβο σας, για την ωραία δουλειά που κάνετε για όλους εμάς , σας αξίζουν χίλια ευχαριστώ.!!!!

geo221 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

assaultrifle MIUI ROM (GTV_4.10.31) -->Περίπου ίδιο σκορ με την προηγούμενη Rom (24-10-2014) , όχι και άσχημα.