Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 579.
-
Xiaomi m3w service
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από asklipios120: “Καλησπέρα υπάρχει service κινητών xiaomi Ελλάδα Αθηνα και αν ναι που;” ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ- (Σταύρος 6945982058)
-
Cookoo Smart watch
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από M3AT5O5: “Ισχύει δεν ισχύει εγώ δεν έχω πληρώσει ΠΟΤΕ τελωνείο....Ουτε με DHL ούτε με ΤΝΤ...” Ωραίος ο φίλος, ούτε το κοκαλάκι της νυχτερίδας να είχε, δεν εξηγείται διαφορετικά. Διότι για όλους μας (DHL και ΤΝΤ) πάνω από 35 € αποστολή , σημαίνει πέρασμα από τελωνείο.
-
΄maddoctor΄ Respect. Εάν και στην επόμενη αναβάθμιση σου κρασάρει και πάλι, τι θα κάνεις. Εγώ σαν τεχνικός (Μηχανικός) εάν ήμουν στη θέση σου θα ξεκινούσα να βρω τη λύση από το miniwifi. Και για επιβεβαίωση θα το δούλευα το κινητό πρώτα χωρίς την σύνδεση με το miniwifi , για να έβλεπα αν ανταποκρίνεται λειτουργικά.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από geo221: “Παράθεση από maddoctor: “Έχω πρόβλημα με την νέα έκδοση. Το chrome μου κρασάρει συνέχεια, το playstore,miniwifi που τα δοκιμάζω. Πρέπει να τα τρέξω 3-4 φορές για να τα δουλέψω. Θα γυρίσω σε προηγο” Φίλε, 'maddoctor' , εμένα το playstore δουλεύει κανονικά , δεν έχω πουθενά πρόβλημα. Μήπως το πρόβλημα που έχεις είναι μόνο στις ρυθμίσεις του miniwifi σου και λογικά δεν φταίει η νέα Rom (εγώ δεν έχω miniwifi).” Δεν δουλευε τίποτα! Γυρισα σε προηγούμενη”…
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMIUI ROM (GTV_4.10.24) ----> Ίδιο σκορ με την προηγούμενη (Rom 17-10-2014) , όχι και άσχημα.!!!!! assaultrifle
-
Παράθεση από maddoctor: “Έχω πρόβλημα με την νέα έκδοση. Το chrome μου κρασάρει συνέχεια, το playstore,miniwifi που τα δοκιμάζω. Πρέπει να τα τρέξω 3-4 φορές για να τα δουλέψω. Θα γυρίσω σε προηγο” Φίλε, 'maddoctor' , εμένα το playstore δουλεύει κανονικά , δεν έχω πουθενά πρόβλημα. Μήπως το πρόβλημα που έχεις είναι μόνο στις ρυθμίσεις του miniwifi σου και λογικά δεν φταίει η νέα Rom (εγώ δεν έχω miniwifi).
-
Όντως , όλα καλά με την νέα έκδοση [GTV-4.10.24], λύθηκαν τα προβλήματα της ποιο προηγούμενης αναβάθμισης (όπως το bug με το βίντεο).
-
Το νέο Gmail app για Android
ΜήνυμαΑυτό φαίνεται να είναι καλό από πλευράς συγκέντρωσης και πρακτικής, αλλά έτσι ξεβρακωνόμαστε απροκάλυπτα σε όλους που μαζεύουν τα προσωπικά μας στοιχεία
-
Ειναι αρκετα για εσας τα 16 gb ?
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕγώ πήρα το 64ρι, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, έχω γεμίσει είδη τα 25 GB και μένουν άλλα 39 GB. Έτσι δεν έχω ποτέ άγχος με τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. assaultrifle (OK. - MIUI_ART έχεις δίκαιο, τα διόρθωσα τα MB με τα GB.)
-
Παράθεση από mass22: “Οτι εφαρμογες ειχα στην 6 εχω και στην 5..την οθονη φωτισμο περιπου σαν εσενα.. Γενικα κανει πολυ καλυτερη διαχειρηση και σε μνημη και μπαταρια.. Και σε ολα ποιο γρηγορη. Αναφερομαι και στα 2..δεν αντιμετωπιζω κανενα θεμα. Και απο vickmall που το αγορασα μου παν οτι γενικα η 6ειναι αρκετα προβληματικη καθως ειδοποιησαν με την xiaomi.. Οπως και να χει παιδια οταν ολοκληρωθει η6 και δεν εχει θεματα κτλ ισως την βαλω. Επισης στην 6το πληκτρολογιο τρωει μνηνη απιστευτη μπορει ν…
-
Παράθεση από mass22: “Εχω την 5..μια χαρα εμφανιζεται.” Φίλε 'mass22' , αναφέρεσαι στο εικονίδιο του GPS ή του ξυπνητηριού που μας είπε ο άλλος φίλος. Με την MIUI-ROM-5 , απ΄ότι θυμάμαι το έδειχνε και σε μένα (αλλά σε άλλη μάρκα κινητού το έδειχνε σίγουρα εικονίδιο του GPS)
-
Παράθεση από mass22: “Η version6 ελληνικη τελος για μενα. Η μνηνη πανω απο 600 mb δεν πηγαινε. Απιστευτη καταναλωση μπαταριας. Κολληματα πολλα. Αυτο με την αναποδη οθονη και σε μενα. Και πολλα αλλα. Κατεληξα στην 5 4.8.22 ελληνικη. Ειναι τελεια γρηγορη. Χωρις κολληματα παντα στα υψη η μνημη. Μπαταρια κραταει 1000% ποιο πολυ..” Φίλε ΄mass22΄ , πολύ σκληρή η απόφασή σου, να πας πίσω την αναβάθμιση που έχεις. Για το υπόλοιπο της διαθέσιμης RAM εξαρτάτε από πολλούς παράγοντες, όπως π.χ. τι εφαρμογές…
-
Piston Vs Huosai
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Μέσα στο κουτάκι έχει καρφωμένες διάφορες διατομές με μπατονέτες για να διαλέξεις για τα αυτάκια σου.... :thumbsup:” Αγαπητέ 'MIUI_ART΄ , την περίμενα αυτήν την υπόδειξη (σφάλμα μου που δεν την ανέφερα), φυσικά ήταν οι πρώτες δοκιμές που έκανα με τα πιο μικρά ανταλλακτικά που τα συνοδεύουν , αλλά ευχαριστημένος δεν έμεινα από την προσαρμογή τους στα αυτιά μου. Αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα.!!! Πιστεύω ότι ίσως φταίει το βάρος τους και πέφτουν…
-
Παράθεση από karamela: “Παράθεση από geo221: “Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά συνεχίζεται (στην GTV-4.10.17 ROM) να είναι ανάποδη η λειτουργία αναστροφή της οθόνης, δηλαδή με OFF υπάρχει η αναστροφή, ενώ δεν έπρεπε να είναι φωτισμένη η λειτουργία αναστροφής για να είναι ανοιχτή ώστε να λειτουργεί.” Δεν είναι bug. Το εικονίδιο rotation έχει ένα λουκέτο αν πρόσεξες. Όταν ανάβει είναι κλειδωμενο άρα δεν περιστρέφεται.Σβησμένο είναι ελεύθερο να περιστραφει” Μπράβο σου φίλε ΄karamela΄ , έτσι είναι λογικό…
-
Piston Vs Huosai
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠήρα τα pistons με τα καφέ καλώδια ως (ver.2) , σε γενική εντύπωση είμαι ευχαριστημένος από την ηχητική τους απόδοση, αλλά αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν στρώνουν καλά στα αυτιά μου, δηλαδή είναι πολύ χοντρά για τις τρύπες που έχουν τα αυτιά μου και μου πέφτουν συνέχεια.
-
Κινεζιές by Merimobiles?
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤι να πω για το Merimobiles, εάν δεν έγινε μπέρδεμα με τον κωδικό έκπτωσης και το κάναν επίτηδες για να κερδίσουν 2 ή 7 ευρώ , αυτοί θα χάσουν. Σε μένα πάντως, που είχα πάρει το mi3 μου από αυτούς μου είχαν φερθεί μπορώ να το πω, άψογα σε όλα τους. Όσον αφορά την τελική έκπτωση που είχα πάρει (ήταν με δύο κουπόνια των 7 € και 5€) στην τελική τιμή σε δολάρια!!! , στην παραγγελία ήταν μαζί και τα ακουστικά της Xiaomi.
-
Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά συνεχίζεται (στην GTV-4.10.17 ROM) να είναι ανάποδη η λειτουργία αναστροφή της οθόνης, δηλαδή με OFF υπάρχει η αναστροφή, ενώ δεν έπρεπε να είναι φωτισμένη η λειτουργία αναστροφής για να είναι ανοιχτή ώστε να λειτουργεί.
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε την [GTV-4.10.17] MIUI ROM έπιασα το παρακάτω σκορ, που είναι κάπως λιγότερο από την προηγούμενη αναβάθμιση. Ουπς , με νέα μέτρηση, (43.098 σκορ) πλησίασα assaultrifle την προηγούμενη αναβάθμιση.