Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 579.
-
Μη αναγνωρισμένη γλώσσα (που προσβάλει την Ελλάδα) ως επικείμενη επίσημη στη V6 ΜΙUI
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΦίλε μας Γιώργο (kok8) Συμφωνώ και εγώ μαζί σου, για τους λόγους που επικαλείσαι, έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά έχει δίκαιο και ο Admin , διότι ότι προσπαθούμε εδώ (ο κάθε ένας με τις δυνάμεις του) το κάνουμε για το δικό μας forum πρώτα απ΄ όλα. Μετά από τις ενέργειες που έκανε και τις εξηγήσεις που έδωσε ο Admin, πρέπει να επανορθώσεις με δήλωση ότι γυρίζεις στην ομάδα του forum μας. Πιστεύω ότι πρέπει να παραβλέπουμε λίγο τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται κάθε μέρα στο παγκόσμιο σκηνικό , διότι …
-
Παράθεση από maddoctor: “413MB νομίζω είναι αρκετά.....κατεβαίνει ;)” Και σε μένα κατεβαίνει.!!!!
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε την [GTV-4.10.10] MIUI ROM έπιασα το παρακάτω σκορ. !!! assaultrifle
-
Παράθεση από geo221: “Με τη αναβάθμιση της (Miui 4,10,11) , δεν μου βγαίνει το εικονίδιο των Widgets , προς κάποια οθόνη μετά από σύρσιμο. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα.!!!!!” Τελικά αφού σε άλλους λειτουργεί, τότε δεν φταίει η αναβάθμιση της (Miui 4,10,11) , αλλά πρέπει να φταίει η εφαρμογή (ExDialer - Dialer & Contacts) , που είχα βάλει και μετά την έβγαλα. Αλλά τελικά μου άφησε αυτό το πρόβλημα, που δεν λύθηκε από μόνο του , ούτε και μετά την αναβάθμιση της (Miui ). Άλλη λύση δεν βλέπω …
-
Με τη αναβάθμιση της (Miui 4,10,11) , δεν βγαίνουν τα εικονίδια των Widgets , προς κάποια οθόνη μετά από σύρσιμο. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα.!!!!!
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΟΚ. Λύθηκε το πρόβλημα της σύνδεσης από μόνο του
-
Leather case για τη miui 6;;;
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από mixalis_kr: “Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω βάζοντας σήμερα τη miui 6 είδα ότι όταν με καλεί κάποιος, η αναγνώριση κλήσης έχει κατέβει πιο χαμηλά από τη παλιά ρομ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μη μπορώ να δω από το παραθυράκι που έχει η θήκη μου ποιος με καλεί παρά μόνο αν ανοίξω κανονικά τη θήκη. Και στο αυτοκίνητο όταν οδηγώ με τα bluethooth είναι λίγο πρόβλημα αυτό που χρειάζεται να παίρνω το κινητό στα χέρια μου. Υπάρχει κάποια θήκη που να δείχνει κατευθείαν στη νέα ρομ ποιος…
-
Παράθεση από maddoctor: “Όποιος έχει λογαριασμό στο αγγλικό miui forum, ας μπει εδω να ψηφίσει το πρόβλημα που βρηκα μπας και βρεθεί κάποια λύση Cannot connect mi3w with xiaomi mini router at 5G - Bugs - MIUI Official Forum Ευχαριστώ” Ψήφισα επίσης.
-
Παράθεση από Danielk: “Παράθεση από geo221: “Παράθεση από GR_Macedon: “Όταν ξετσεκαρεις τα αγγλικά, αν είναι η μοναδική γλώσσα που έχεις επιλεγμένη φυσικά και θα απενεργοποιηθεί η αποθήκευση. Αμέσως μετά επέλεξε τα ελληνικά και μετά αποθήκευσε. Δεν σου δίνει δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές γλώσσες; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε 'GR_Macedon' , δεν υπάρχουν ελληνικά μέσα στις ρυθμίσεις της Φωνητικής πληκτρολόγησης, (ενώ υπάρχουν όλες οι άλες γλώσσες του κόσμου).…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Όταν ξετσεκαρεις τα αγγλικά, αν είναι η μοναδική γλώσσα που έχεις επιλεγμένη φυσικά και θα απενεργοποιηθεί η αποθήκευση. Αμέσως μετά επέλεξε τα ελληνικά και μετά αποθήκευσε. Δεν σου δίνει δυνατότητα επιλογής μέσα από πολλές γλώσσες; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φίλε 'GR_Macedon' , δεν υπάρχουν ελληνικά μέσα στις ρυθμίσεις της Φωνητικής πληκτρολόγησης, (ενώ υπάρχουν όλες οι άλες γλώσσες του κόσμου). Εάν θα φταίει το Swiftkey τελικά, τότες θα γ…
-
Γιατί δεν μου εμφανίζεται το εικονίδιο του GPS, όταν είναι ανοιχτό (στην επάνω μπάρα πληροφοριών)
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “νομίζω και στην v5 δεν γινόταν αυτό” Ο.Κ. Σ΄ευχαριστώ. Τουλάχιστον τώρα θα το ξέρω ότι δεν υπάρχει η ένδειξη αυτή.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Θα ανοίξεις την φωνητική αναζήτηση-ρυθμίσεις-φωνή-γλώσσες. Θα απενεργοποίησης την αγγλική και θα επιλέξεις ελληνικά. Δοκίμασε μόνο με ελληνικά και αφού θα μπορείς να υπαγορεύσεις στην αναζήτηση και σε κειμενογράφους, θα ξανανοίξεις τις ρυθμίσεις και θα επιλέξεις σαν δεύτερη γλώσσα τα αγγλικά. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σ΄ευχαριστώ για την άμεση απάντηση 'GR_Macedon' , αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ξετσεκάρω τα αγγλικά και να κάνω αποθήκευση, δ…
-
Γιατί δεν μου εμφανίζεται το εικονίδιο του GPS, όταν είναι ανοιχτό (στην επάνω μπάρα πληροφοριών)
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΜήπως κάπου κάνω λάθος. Δηλαδή όταν λέω ότι δεν μου εμφανίζει το το εικονίδιο του GPS, εννοώ ότι όταν έχω στο ΟΝ το εικονίδιο του GPS και θέλω να βλέπω αν είμαι συνδεμένος. Αλλά όταν ανοίγω κάποια εφαρμογή GPS, τότες και φυσικά φαίνεται. [/quote] ============================================================ Φίλε ''tora33'' όχι, αναφέρομε μόνο για την ένδειξη της notification bar . Επειδή στο προηγούμενο κινητό που είχα (Jiayu G3S), με το που ενεργοποιούσες το εικονίδιο του GPS (από την κουρτίνα) …
-
Ελληνικοι χαρακτήρες σε DIALER
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣ΄ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση φίλε ''tora33''
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από geo221: “Φίλε 'tora33' , συγνώμη την notification bar ενοούσα , ότι δεν μου εμφανίζει το το εικονίδιο του GPS.” δεν έκανα κάποια ρύθμιση και το βλέπει και το ξυπνητήρι το βλέπω ” Μήπως κάπου κάνω λάθος. Δηλαδή όταν λέω ότι δεν μου εμφανίζει το το εικονίδιο του GPS, εννοώ ότι όταν έχω στο ΟΝ το εικονίδιο του GPS και θέλω να βλέπω αν είμαι συνδεμένος. Αλλά όταν ανοίγω κάποια εφαρμογή GPS, τότες και φυσικά φαίνεται.
-
Ελληνικοι χαρακτήρες σε DIALER
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Tassos: “Εμένα παιδιά που μόλις πείρα και εγώ το mi3 μια χαρά δουλεύει στις επαφές! Και ελληνικά βλέπω, και μπορώ να γράψω και η αναζήτηση δουλεύει μια χαρά και με τα Ελληνικά! :D” Σε εμένα , μεσα στις επαφές η δεξιά στήλη της αλφαβήτου είναι στα αγγλικά και η αναζήτηση γεν δουλεύει (όταν πατάω κάποιο γράμμα).
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “στην notification bar , το εμφανίζει” Φίλε 'tora33' , συγνώμη την notification bar ενοούσα , ότι δεν μου εμφανίζει το το εικονίδιο του GPS.
-
Στο ''Google now - Google voice'' Δεν μου δουλεύει η ελληνική εκφώνηση (παρά μόνο η αγγλική) , πιστεύω αυτό συμβαίνει , διότι δεν μου βγάζει την επιλογή της ελληνικής γλώσσας μέσα στις ρυθμίσεις του προγράμματος , (παρόλο που έχω το shiftkey πληκτρολόγιο) . Το έχει δοκιμάσει κάποιος.!!!!
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΑν και είμαι ενημερωμένος με την τελευταία ρομ [GTV-4.9.26], αλλά δεν μου εμφάνιζε το εικονίδιο και στο παρελθόν με τις προηγούμενες ρομ. Σε εσάς το εμφανίζει. !!!!