Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 579.
-
Επωνυμία της επιχείρησης : MeriMobiles Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : merimobiles.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi3 64GB και ακουστικά Mi-Pistons Ημερομηνία αγοράς : 01/07/2014 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 άριστα, άψογη συσκευασία Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 22 εργάσιμες με EMS Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : όταν το χρειαστώ θα επανέλθω Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Όλα καλά, εξυπηρετικοί με το email . Μου έβαλα…
-
Εγώ χρησιμοποιώ το Weather BZ (ver. 4.9.9 Beta 42) Είναι πολύ απλή εφαρμογή και δουλεύει μια χαρά , έχει και ελληνικά
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από kexas: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αντε μιας και με προκαλείτε, να δώσω και εγώ ένα Antutu με το Mi-3W και την τελευταία Kit Kat GTV-3.10. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/591/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/592/ Να πάρω και εγώ κανένα μετάλλιο ο άμοιρος. :lol:” ρε παιδια επειδη ειδα το δεξι screenshot του παληκαριου και διακρινω στο CPU MODEL γραφει ''armv7 processor vfpv4 neon'' εκει δεν θα επρεπε να γραφει snapdragon 800? o ''armv7 processor vfpv4 neon'' ειναι …
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από SomniusX: “γιαυτό πιο πάνω ζητάω τη beta γιατί έχω ακούσει ότι είναι καθαρή και καλή” Γιατί φίλε SomniusX η (X ver.) δεν σου κάνει, που έχει βγει γι΄αυτό το σκοπό ώστε να μην χακάρεται. http://android.downloadatoz.com/apps/com.antutu.ABenchMark5,912833/download.html AnTuTu Benchmark X Jul,2014 APK Download A special edition of AnTuTu Benchmark The X edition , for the Chinese device !! (Ainol, Ramos, ONDA) AnTuTu Benchmark X Edition is free benchmarking app that helps users to know..…
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από kexas: “Έκανα και τώρα ένα με antutu v5.1 και έβγαλα 35717 απογοήτευση μεγάλη με το mi3 έκανα πολύ καλύτερα σκορ, τα έχω πάρει στην κρανα. :)” Όλοι μας ξέρουμε ότι το Antutu βγάζει ότι σκόρ θέλει, ανάλογα με την έκδοση που τρέχεις !!!!!! Άσε που δεν πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά τα σκορ που βγάζει, (όπως έχω ξαναγράψει ποιο πάνω) πολλές εταιρίες δίνουν με προεγκατεστημένο το Antutu μέσα στα κινητά τους , όταν τα αγοράζεις καινούριο. Γι αυτό η Samsung έχει φάει πρόστιμο για τα πειραγμ…
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜια χαρά είναι με την τελευταία Miui Rom GTV-4.9.26
-
Σιδεροκέφαλος και από μένα!
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜια χαρά είναι με την τελευταία Miui Rom 19-9-14
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠω-πω, πρώτη φορά πιάνω τέτοιο σκορ (με Antutu-ver.5) και την τελευταία Miumi-rom (GTV-4.9.15)
-
Έχω μια απορία, σχετικά με την εβδομαδιαία αναβάθμιση.!!!! Μέχρι τάρω όλες τις αναβαθμίσεις τις κάνω χειροκίνητα, δηλαδή κατεβάζω όλη τη MIUI Rom στο P.C. μου και μετά την αντιγράφω στο κινητό στο φάκελο downloaded_rom, και η αναβάθμιση πάει καλά. Ερώτηση: Εάν αντί να κατεβάζω (όλη τη MIUI Rom (περίπου 420 ΜΒ) και κατεβάζω μόνο το αρχείο της ΟΤΑ (περίπου 50 MB) , θα είναι το ίδιο πλήρης ως προς την εβδομαδιαία αναβάθμιση.
-
Service για XIAOMI
ΜήνυμαΠαράθεση από mihpan2: “Ξαχνω για sevrice xiomi στην Ελλαδα , θεσσαλονικη η οπου αλλου εχει” Εγώ εξυπηρετήθηκα (που είχα πρόβλημα μετά από πέσιμο) από τον (gerstavros2 ) - Experts - Mobiles
-
Εγώ όμως δεν συμφωνώ με τη γυμνή συσκευή (όπως την έφτιαξε η μαμά της), για το απλό λόγο, ότι προέχει η προστασία της συσκευής. Όπως: - Από πεσίματα - και γδαρσίματα , άρα χρειάζεται το ''προφυλακτικό'' μέσο. Για την οθόνη ---> Tempered Glass. Για τη συσκευή ---> Θήκη σιλικόνης (των 2,5 € ας είναι , την δουλειά της την κάνει) (Μακριά από σκληρή κοκάλινη--> Γλυστράει και αν πέσει κάτω δεν απορροφάει κραδασμούς από την πτώση) Για επιλογή στην οθόνη ---> Pen stylus (1,5 €)
-
Κάνω πρόταση να χρησιμοποιούμε όλη την ίδια έκδοση του προγράμματος ANTUTU, και συγκεκριμένα την έκδοση ''AnTuTu Benchmark X '' . Διότι έτσι θα υπάρχει πραγματικό μέτρο σύγκρισης , με τους ίδιους όρους , από πλευράς αξιοπιστίας. Και προτείνω την έκδοση (Χ) διότι το αναφέρει και η ίδια η AnTuTu , ότι πολλές εταιρίες με προεξέχουσα την Samsung , ότι έχουν πειραγμένη την απλή έκδοση (χωρίς το (Χ). Η ανακοίωση της AnTuTu (Η AnTuTu ανακοίνωσε στο blog της τη δημιουργία της νέας εφαρμογής, λέγοντας ότ…
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από geo221: “Δεν μπορώ να την ανεβάσω εδώ. !!!! (Ούτε με σύνδεσμο , ούτε με past & copy) Βοήθεια !!!!!!” Έλα ρε φίλε, διάβασε εδώ: Ανέβασμα φωτογραφιών στο forum” Επιτέλους την ανέβασα τη Φωτογραφία ( χάρις στον 'caeser' που μου υπέδειξε τον οδηγό. Σ΄ευχαριστώ)
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMIUI ROM-6 ANTUTU v.4,5 - (35.316) Καλό σκορ νομίζω.