Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 579.
-
Φίλε μην το παιδεύεις άλλο. Είσαι απόλυτα ενημερωμένος, γι αυτό προχώρα στην αγορά του. Εγώ το πήρα από merimobiles με τρόπο αποστολής EMS πήρα μαζί και τα pistons , τους είπα να μου σβήσουν όλα τα κινέζικα και να βάλουν ελληνικά. Μόλις το πήρα μετά από 20 ημέρες , έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση, έτσι πέρασα όλες τις MIUI που υπολείπονταν, και κάθε Σάββατο συνεχίζω να περνάω την τελευταία MIUI και είμαι μια χαρά.
-
V6?
ΜήνυμαΜου δουλεύουν όλα καλά τα : Play store , Google map. Αλλά η Αυτόματη περιστροφή οθόνης --->(Θέλει ανάποδη ρύθμιση , με σβησμένο το εικονίδιο)
-
V6?
ΜήνυμαΠαράθεση από charis232: “Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι ΒΕΤΑ ακόμη και είναι φυσικό να έχει bugs.” Εγω να σου πω δεν εχω βρει κατι ενοχλητικο μεχρι τωρα.Μια χαρα μου φαινεται” Εμένα πάντως ως πρώτη ματιά ,αυτό που δεν μου αρέσει είναι: (Έχει πολύ μικρούς χαρακτήρες, η πρώτη γραμμή ενυμέρωσης κατάστασης), που φαίνεται η μπαταρία , η Vodafon , το WiFi , κ.λ.π.
-
Wallpaper forma
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από charis232: “Παράθεση από geo221: “Παράθεση από charis232: “Νασαι καλα το εκανα,το προγραμμα της miui το ειδα,αλλα ο ηχος εγγραφης ειναι οχι κ τοσο καλος,αλλα δουλευει καλυτερα απο οτι αλλα απο το play store.Καποια αλλα που εχουν καλυτερο ηχο εγραφης,εχουν δυσλειτουργιες δυστυχως. ” Στο δικό μου κινητό, δουλεύει τέλεια ο ήχος εγγραφής , στις εγγραφές των εισερχομένων τηλεφωνημάτων.” Οι εισερχομενες κ μενα ειναι οκ,την δικη μου φωνη γραφει αλλα με εντονη μεταλικη χροια.Να διευκρινησω …
-
Wallpaper forma
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από charis232: “Νασαι καλα το εκανα,το προγραμμα της miui το ειδα,αλλα ο ηχος εγγραφης ειναι οχι κ τοσο καλος,αλλα δουλευει καλυτερα απο οτι αλλα απο το play store.Καποια αλλα που εχουν καλυτερο ηχο εγραφης,εχουν δυσλειτουργιες δυστυχως. ” Στο δικό μου κινητό, δουλεύει τέλεια ο ήχος εγγραφής , στις εγγραφές των εισερχομένων τηλεφωνημάτων.
-
Έσπασα την οθόνη του Mi3 μου
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Dexter: “Ρε παιδιά, να κάνω μία ακόμη ερώτηση. Μπορώ να ξέρω αν είναι χαλασμένη η μητρική ή η οθόνη;” Εγώ από την προσωπική μου εμπειρία μου στην επισκευή του δικού μου (mi3) (μετά από πέσιμο είχε φύγει ένα βύσμα καλωδίου) και το πήγα στον τεχνικό Service κινητών τον (gerstavros2) , Experts Mobiles : Παρέχει υπηρεσίες βελτίωσης-επιδιόρθωσης και για συσκευές που δεν αγοράστηκαν από αυτόν , όπως unbrick «νεκρών» συσκευών, flashάρισμα firmware/recovery, root, αναβάθμιση, ρύθμιση GPS κ.…
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από spideman3: “ 1. Internet Vodafone Όνομα: Internet APN: internet.vodafone.gr(για καρτοκινητή είναι: webkarta.vodafone.gr) Όνομα Χρήστη: user Κωδικός Πρόσβαση: pass MCC: 202 MNC: 05 Τύπος APN: Default ========================= Φίλε ''tora33'' , παρόλο που τα είχα βάλει έτσι και πριν, μετά πήρα και τη βοήθεια της Vodafone και μου βγήκε επιτέλους η ένδειξη (Η+) , αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να συνδεθώ , είτε με τον Default Browser είτε με τον chrome. Μου βγάζει ένα …
-
Μετά από πεσιμο κάτω σταματησε να λειτουργεί το μεγαφωνάκι από το ακουστικό του κινητού (xiaomi mi3)
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Καλά έκανες , τι άλλο να πάθει , είναι κινητάρα , πολύ προσεγμένη κατασκευή , το είδες φαντάζομαι το εσωτερικό του , κέντημα είναι πόσο πλήρωσες ? πως το έφτιαξε ? μπας και βοηθηθεί κάποιος και το κάνει μόνος του ο Σταύρος σου σύστησε το service ?” Μου το έφτιαξε ο ίδιος Σταύρος με δέκα ευρώ (Τζάμπα , εν σχέση με το εάν το έστελνα στην Κίνα) , (Σώθηκα) Για όποιον έχει πρόβλημα στο μέλλον έχει και site: Επισκευές - Αναβαθμίσεις - Experts Mobiles Τον Σταύρο τον ξέρω (όχι προσ…
-
Μετά από πεσιμο κάτω σταματησε να λειτουργεί το μεγαφωνάκι από το ακουστικό του κινητού (xiaomi mi3)
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕπισκευή ηχείου συσκευής, τέλος καλά - όλα καλά Προτίμησα τελικά να το πάω εδώ στην Αθήνα, για διόρθωση της βλάβης του ηχείου (από πέσιμο), (σε μία ημέρα), παρά να το έστελνα στην Κίνα, που θα έκανε τρεις μήνες για να έρθει πίσω. Βέβαια έχασα το υπόλοιπο της εγγύησης (11 μήνες) αλλά το σημαντικότερο είναι ότι φτιάχτηκε σε χρόνο express. Ευχαριστώ πολύ τον ''gerstavros2''
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε ''tora33'' , σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου και για το video Tutorial για το άνοιγμα του πίσω καπακιού. Αλλά είμαι ακόμη σε απόγνωση (για το εάν πρόκειται να το στείλω στην Κίνα για επισκευή ή όχι). Διότι αυτό που δεν είδα και δεν κατάλαβα που υπάρχει το ηχείο (ακουστικό-συσκευής) η θέση του μέσα στην πλακέτα . Ευτυχώς ως ανταλλακτικό πουλιέται στο Ebay. Earpiece Ear Speaker for Xiaomi MI1 1S MI2 2S MI2A MI3 3 Redmi Cell Phone | eBay Και πάλι σ΄ευχαριστώ.
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από geo221: “Φίλε ''tora33'' , τό έκανα αλλά τίποτα, συνεχίζει να είναι ανενεργό” κάποιοι το πίεσαν , ταυτόχρονα μπροστά-πίσω και έφτιαξε εύκολα ανοίγει το κινητό , το άνοιξα πολλές φορές , αρκεί να μην πειράξεις τις δυο βίδες που έχει το κόκκινο αυτοκόλλητο , για να μην χάσεις την εγγύηση , εγώ τις τρέλανα , έχασα την εγγύηση αλλά δεν αποχωρίστηκα το κινητό για πάνω απο δυο μήνες σχετικό θέμα MI3 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ” Φίλε ''tora33'' , επίσης και εγώ, το πίεσ…
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “κάνε αυτό που έκαναν μερικοί και έπιασε σε συνομιλία χτύπα απαλά το ακουστικό μέχρι να ακούς καλά” Φίλε ''tora33'' , τό έκανα αλλά τίποτα, συνεχίζει να είναι ανενεργό
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤώρα μπορώ και ακούω , μόνο από την ανοιχτή ακρόαση, ή από το Hands free. Τι μου προτείνεται να κάνω. α) Να το ανοίξω μόνος μου και να δω τι έπαθε το μεγαφωνάκι. β) Να πάω σε Service κινητών εδώ στην Αθήνα. γ) Να το στείλω για επισκευή από το μαγαζί που το πήρα (MerιMobils πριν 1 Μήνα).
-
Άψογος οδηγός , Μπράβο !!!!!
-
Άψογος ο SomniusX όπως πάντα.
-
Σωστή απόφαση , να δώσετε διορθωτική Mui. Μπράβο σας , σας ευχαριστούμε
-
Πρόβλημα με χάλια ήχο στο βιντεο
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από papakitou: “Το θέμα δεν είναι με την ένταση, η ηχογράφηση έχει το πρόβλημα..” Ωραία λοιπόν, τράβηξα βίντεο με το ραδιόφωνο στο(On), και ο ήχος γράφτηκε μέσα στο Βίντεο καθαρά , αλλά δεν είχε ένταση, αλλά γράφτηκε προς το χαμηλό.(Αυτό το πρόβλημα είναι γνωστό στον κύκλο των χρηστών (Xiaomi-Mi3), εδώ και πολύ καιρό.
-
Πρόβλημα με χάλια ήχο στο βιντεο
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΌχι δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο στα Video, Απλά παρατηρώ ότι έχει σημασία ακόμη και ποιον Media Player χρησιμοποιείς, (π.χ. ο Astro Player έχει δυνατό ήχο)