Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 579.

• Ευχαριστώ πολύ καλό.

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παρακαλώ ας μου πει κάποιος. Προσπαθώ να διαγράψω κάποια widgets συστήματος αλλά δεν μπορούν να διαγραφούν ή να τα κρύψω στην κάτω μπάρα. Παρά το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να τα βάλω μαζί με άλλα σε φάκελο. !!!!!

• Ευχαριστώ, πολύ χρήσιμες Φωτο , χρήσιμες αν ποτέ τις χρειαστούμε.

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

1) Παρακαλώ ας μου πει κάποιος, προσπάθησα να διαγράψω κάποια widgets συστήματος αλλά δεν μπορούν να διαγραφούν ή να τα κρύψω στην κάτω μπάρα. Παρά το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να τα βάλω μαζί με άλλα σε φάκελο. !!!!! 2) Το WiFi του, μήπως είναι λίγο αδύνατο, ή έτσι μου φαίνεται.!!!!!

• Δεν ανάβει το LED ειδοποιήσης

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από saleakos: “Με τα χρωματα τι γίνεται; ανάβουν αυτά που εχεις επιλέξει; Δοκιμασα τωρα, δουλευουν μεν αλλα οχι τα χρωματα που επιλεγω για καθε ειδος ειδοποιησης” Σε εμένα είναι ΟΚ. (όσν αφορά τις -Τηλεφ. κλήσεις , - Email), Για τα SMS δεν το έχω δοκιμάσει, διότι δεν τα χρησιμοποιώ.

• Παράθεση από Geowrc: “ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Geowrc , σε ευχαριστώ πολύ , για την απάντηση και τη λύση του. ”

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Silvester: “Με την τελευταία αναβάθμιση, δουλεύουν τα led κανονικά και στις αναπάντητες κλήσεις :)” Τέλος καλά όλα καλά. Δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον. Και δεν χρειάζεται κάποια άλλη εξωτερική εφαρμογή.!!!!!!!!!!

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Εγώ φίλοι μου όπως σας είχα πει, απεγκατέστησα όλα τα εξωτερικά προγ. που είχα δοκιμάσει και θα περιμένω να διορθωθεί από την αναβάθμιση της Miui. Το κυρίως πρόβλημα (το ξανά υπενθυμίζω) είναι οι αναπάντητες εισερχόμενες τηλ. κλήσεις , διότι και τώρα το κινητό μου δείχνει (με μπλε Led) το SMS.

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από geo221: “Επιτέλους βρέθηκε η εξωτ. εφαρμογή lightflow από το play store. Έβαλα (την δωρεάν έκδοση), απλώς δεν κατάφερα να πετύχω το αναβόσβημα, απλά παραμένει σταθερά αναμμένο και κάπως αδύνατο. Παρόλο που τη δοκίμαζα με τις πολλές ρυθμίσεις που έχει. ” Δυστυχώς απεγκατέστησα την εφαρμογή lightflow. Διότι όταν έκλεινε το κινητό σε ακινησία, μετά δεν μου άνοιγε με τίποτα και μετά από πολλές προσπάθειες άνοιξε. Αυτό μου το έκανε πάντα μετά από ακινησία που το άνοιγα.

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Επιτέλους βρέθηκε η εξωτ. εφαρμογή lightflow από το play store. Έβαλα (την δωρεάν έκδοση), απλώς δεν κατάφερα να πετύχω το αναβόσβημα, απλά παραμένει σταθερά αναμμένο και κάπως αδύνατο. Παρόλο που τη δοκίμαζα με τις πολλές ρυθμίσεις που έχει. ----------- Στη συνέχεια τελικά δεν δούλεψε σωστά.

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “μετά την εγκατάσταση στείλε π.χ. απο το κομπιούτερ σoυ email , σε email στο κινητό σου , και στα sms θα δεις να ανάβει το led ” Δυστυχώς, πάλι τίποτα, εγκατέστησα το ''led notifier on'' μπήκα μέσα στην εφαρμογή , το ενεργοποίησα (ΟΝ). Έστειλα και email από το PC μου στο κινητό, αλλά τίποτα.!!!!!!!! Δυστυχώς είναι Bug των νεότερων Miui, που δεν το έχουν λύσει ακόμη.

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “εννοείς ότι είναι θέμα software και όχι hardware (η συσκευή είναι μα χαρά , η Παρασκευή κοντά είναι , ίσως διορθωθεί με την νέα rom) για όποιον ενδιαφέρεται και τον βολεύει , υπάρχει στο google play το Flash Alerts (και άλλες εφαρμογές) play.google.com/store/apps/det…egawave.flashalerts&hl=el όταν έχουμε κλήση η μήνυμα ανάβει το φλας της κάμερας (αυτό για όποιον έχει την ένταση χαμηλωμένη στο μηδέν, και το κινητό κοντά του) ” Δυστυχώς ούτε με τις εξωτερικές εφαρμογές μπορεί…

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ναι φίλε tora33 , εννοώ το Bug του Software, (Είχα κάνει λάθος στην αναφορά , το διόρθωσα).

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Αυτό το πρόβλημα έχει τεθεί και στο επίσημε αγγλικό Site : Notification led issue - Bugs - MIUI Official Community και δεν βρέθηκε λύση ακόμη. Οπότε είναι ένα Bug (Λάθος) των αναβαθμίσεων της συσκευής μας. Διότι ειπώθηκε από το ευρωπαϊκό forum , ότι μετά από ξαναρύθμιση σε factory default, επανήλθαν οι λειτουργίες Led Θα περιμένουμε μπας και λυθεί κάποτε.

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Και εγώ μία από τα ίδια. Δεν ανάβει το LED ειδοποίησης όταν δέχομαι μια αναπάντητη κλήση? Επίσης δεν ειχα ποτε stable , ουτε με την 4.7.4 που έβαλα τωρα δουλευουν

• Δάσκαλε tora33 , δεν παίζεσαι, χρήσιμη βοήθεια , σε ευχαριστώ.

• Μα είμαι σίγουρος (νομίζω) , ότι εγώ την εγκατέστησα, δεν υπήρχε πριν.!!!!! Την έκανε από μόνο του το σύστημα εκ των υστέρων αναπόσπαστο τμήμα του.

• 1) Ο.K. - MIUI_ART. Ευχαριστώ για την υπόδειξη Θα τα απεγκαταστήσω τα περιττά προγράμματα. 2) Παρακαλώ κάτι ακόμα, δοκίμασα να βγάλω το ''Number Fixer'' αλλα δεν μπορεί να απεγκατασταθεί με τον κλασικό τρόπο,γιατί !!!! Μήπως χρειάζομαι μια εξωτερική εφαρμογή (Un-installer)!!!!

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Το πρόβλημα μη ένδειξης τoυ led (για αναπάντητες) συνεχίζει να υπάρχει στη δικιά μου συσκευή. ΥΠΟΠΤΕΥΤΟΥΜΕ κάποιες εφαρμογές μήπως και μπλοκάρουν το led (για αναπάντητες) όπως, -Superuser , Blacklist , Number Fixer , Adblock Plus , Lucky Patcher.

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

OK. με το τεστ, έκανα το λάθος και έβαζα κενά μεταξύ τους. Επίσης το τεστ έδειξε ότι ανάβουν όλα τα led κανονικά. Το πρόβλημα μη ένδειξης τoυ led (για αναπάντητες) συνεχίζει να υπάρχει στη δικιά μου συσκευή. Υποπτεύομαι, ότι κάποιες εφαρμογές μήπως και μπλοκάρουν το led (για αναπάντητες) όπως, -Superuser , Blacklist , Number Fixer , Adblock Plus , Lucky Patcher.