Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 561-579 από 579.

• ΟΚ. Όλα καλά δουλεύουν τα ΤΕΣΤ και σε μένα καλά (έφταιγε που έβαζα κενά) Το πρόβλημα μη ένδειξης τoυ led (για αναπάντητες) συνεχίζει να υπάρχει στη δικιά μου συσκευή. ΥΠΟΠΤΕΥΤΟΥΜΕ κάποιες εφαρμογές μήπως και μπλοκάρουν το led (για αναπάντητες) όπως, -Superuser , Blacklist , Number Fixer , Adblock Plus , Lucky Patcher.

• Διάφορες Απορίες για το Mi3

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από geo221: “Ρυθμίσεις => Led ειδοποίησης = ON (ΟΚ) Πρόβλημα: Τελικά σε μένα δεν δουλεύουν οι ενδείξεις Led ειδοποίησης για τηλ. κλίσεις που δεν απαντήθηκαν. Δουλεύει μόνο το Led φόρτισης.” Για κάνε και αυτό το τεστ, ακολουθώντας τον οδηγό να δούμε τι γίνεται: (υπάρχει επιλογή: "Δοκιμή LED") Οδηγός Εκτέλεσης Δοκιμών στο Υλικό (Hardware) των Xiaomi συσκευών ” ================================================================================= Όλα μου είναι ρυθμισμένα ,…

• Παράθεση από kok8: “Διαδικασία Εκτέλεσης Δοκιμών στο Υλικό (Hardware) ΒΗΜΑ 1o- Ενεργοποιούμε στο κινητό μας τα «δικαιώματα [lexicon]root[/lexicon]» ως εξής: Ασφάλεια / Δικαιώματα / Δικαιώματα [lexicon]root[/lexicon]. Asfalia_zps26977185.jpg Image02_zps393ed56c.jpg Image03_zps0dcc8963.jpg ΒΗΜΑ 2o- Στο περιβάλλον dial-up, πληκτρολογήστε * # * # 64663 # * # * και δοκιμάστε ότι επιθυμείτε π.χ. τον αισθητήρα προσέγγισης. 734-1-png 735-2-png 736-3-png 737-4-png Πηγή "αισθητήρας εγγύτητας και βαθμονόμη…

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ρυθμίσεις => Led ειδοποίησης = ON (ΟΚ) Πρόβλημα: Τελικά σε μένα δεν δουλεύουν οι ενδείξεις Led ειδοποίησης για τηλ. κλίσεις που δεν απαντήθηκαν. Δουλεύει μόνο το Led φόρτισης.

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

1) Όταν κατεβάζουμε κάτι στο κινητό μας από το Ιντερνετ. Γιατί δεν μας βγάζει ένα κινούμενο σύμβολο (πχ κάτω βέλος) Που θα μας ενημέρωνε ότι το κατέβασμα γίνεται αυτήν τη στιγμή, (όπως γινόταν στο Android 2.3 στο κινητό Jiayu g3s). Εντάξει μέσω της notification bar μας το δείχνει, αλλά θα ήταν πιο λειτουργικό να έβγαζε και ένα βελάκι κινούμενο αυτόματα (χωρίς επιπλέον επιλογή) 2) Σε τι μας χρησιμεύει ως επιλογή το : "permit Network" Τι κάνει δεν ξέρω...

• Εγώ συστήνω EMS για ασφαλέστερη αποστολή και tracking number

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Πως ενεργοποιούμε το Lead ειδοποίησης κλήσης.!!!! Τώρα εμένα μου ανάβει μόνο το Lead για τη φόρτιση και τίποτε άλλο.

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

]Μια άλλη ερώτηση παρακαλώ. Όταν κατεβάζουμε κάτι στο κινητό μας από το Ιντερνετ, πως γίνεται να μας βγάζει ένα σύμβολο που να μας ενημερώνει ότι το κατέβασμα γίνεται αυτήν τη στιγμή, (όπως γινόταν στο Android 2.3 σε άλο κινητό Jiayu g3s).[/quote] στην notification bar ,ειδοποιήσεις , το βλέπεις Εντάξει μέσω της notification bar το ήξερα, αλλά θα ήταν πιο λειτουργικό να έβγαζε και ένα βελάκι κινούμενο αυτόματα (χωρίς επιπλέον επιλογή)

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Μια άλλη ερώτηση παρακαλώ. Όταν κατεβάζουμε κάτι στο κινητό μας από το Ιντερνετ, πως γίνεται να μας βγάζει ένα σύμβολο που να μας ενημερώνει ότι το κατέβασμα γίνεται αυτήν τη στιγμή, (όπως γινόταν στο Android 2.3 σε άλο κινητό Jiayu g3s).

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

MIUI_ART - Σ΄ ευχαριστώ για την απάντηση του αντίγραφου ασφαλείας.

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παρακαλώ μια ερώτηση: 1. Στο δικό μου περιβάλλον στο κινητό και στο φάκελο ΑΣΦΑΛΕΙΑ , δεν βλέπω να υπάρχει εικονίδιο με Backup. 2. Πιο πρόγραμμα Backup δουλεύει σωστά με το mi3. 3. Εγώ έχω ελληνικά από (Marymobils) ,(αλλά δεν ξέρω που να κοιτάξω) ώστε αν πρέπει να βάλω την έκδοση (13η Version της MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_3.13) ) , ενώ έχω βάλει και την τελευταία Miui 4.6.27

• Όντως ο caeser έχει δίκαιο, ήταν τόσο απλό για την διευθέτηση των οθονών με (Μενού (το αριστερό softkey(δηλ. το Ξ) ----> Προεπισκόπηση) - Άλλο ένα ερώτημα πάνω σ΄αυτό είναι: Γιατί όταν πατάω στο Μενού το πλήκτρο Home , μας πάει στη 2η Σελίδα πάντα και όχι στην πρώτη. (πιστεύω μάλλον είναι ως Default έτσι και δεν θα μπορεί ν΄αλλάξει.)

• caeser , Ευχαριστώ θα το κοιτάξω για να το εμπεδώσω.

• Λύθηκε (ως εκ θαύματος) τυχαία. Θέμα: Το πρόβλημα μετακίνησης της σειράς των οθονών με τα Widgets. Ήμουν μέσα στην διόρθωση των Widgets και ή ξαναπάτησα το αριστερο πλήκτρο (Ξ) ή έκανα σμήκρινση των ανοιχτών σελίδων) ή και τα δύο. Δηλ. τις βλέπεις όλες μαζί σε μία σελίδα , οπότε τ πιάνεις μία και την πας σε όποια σειρά θέλεις. Αυτό μου γινότανε από παλιά (στο Android 3.2 στο Jiayu g3s) και να που έγινε και τώρα , μία φορά όμως.!!!!

• Ως αρχάριος που είμαι, παρακαλώ ένα άλλο ερώτημα. Ερώτημα: Πως αλλάζω την σειρά των σελίδων στο Desktop. Στο Desktop του τηλεφώνου μας έχουμε ανοίξει κάποιες σελίδες (οθόνες) όπως τις βλέπουμε στο Desktop μας με τις τελείες τους (δηλ. ποια είναι πρώτη - δεύτερη κ.λ.π.). Εμένα τώρα μου άλλαξε σειρά που υπήρχε πριν. Δηλαδή στην 1η σελίδα είχα όλα τα εικονίδια άμεσης χρησιμότητας, στην 2η σελίδα είχα εικονίδια εφαρμογών (όχι πολύ χρήσιμες) και στην 3η σελίδα τα παιχνίδια. Τώρα μου ήρθε ως πρώτη σελ…

• Zioa , Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, με έσωσες.

• Παρακαλώ μια ερώτηση ακόμη: Γιατί όταν πατάω αγγίζοντας πάνω στην οθόνη με το δάχτυλό μου (με γρήγορη κίνηση συνέχεια), γίνεται Zoom η οθόνη εκείνη τη στιγμή.!!!!!!! Και για να συνεχίσω αυτό που έκανα προηγουμένως πρέπει πρώτα να διώξω (με επιστροφή) το Zoom και μετά μου επιτρέπει τον χειρισμό της οθόνης παραπέρα. Αυτό το Zoom που ενεργοποιείται μετά από διπλό-τριπλό χτύπημα της οθόνης , καταντάει σπαστικό, διότι συνήθως όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι, είναι φυσικό να χτυπάς την οθόνη ταυτοχρόνως …

• Δάσκαλε σε ευχαριστώ πολύ. Μου έδωσες απαντήσεις σαφείς-γρήγορες- και απόλυτα κατανοητές.

• Παρακαλώ μια αρχάρια ερώτηση.!!! Τον Updater , που τον βρίσκω !!!! Αφού τον βρω, πρέπει να μπω μέσα σε Recovery mode, για να χρησιμοποιήσω τον Updater