Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 579.

• Περάστηκε και σε μένα με ΟΤΑ στο (R.N.-4X mido). Από ότι βλέπω προς το παρόν λειτουργούν νομίζω όλα σωστά. Το πρόβλημα ήταν στην διάρκεια του Dowmloading ,σταμάτησε περίπου τέσσερις φορές το κατέβασμα και ξαναπατούσα το κουμπί κατεβάσματος και συνέχιζε από εκεί που σταμάταγε, τελικά μετά από αυτές τις διακοπές έφτασε στο τέλος και όλα καλά. Άρα να συμπεράνω ότι και το 2ο Πατσ της ΟΤΑ, θέλει και άλλες βελτιώσεις. Ευχαριστώ την ομάδα μας γι αυτά τα ωραία που μας προσφέρει κάθε εβδομάδα.

• Σούπερ κινητητό

geo221 - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Όντως θα είναι σούπερ κινητό (όσον αφορά τα τεχν. χαρακτηριστικά του), αλλά θα είναι και απλησίαστο (όπως θα είναι φυσικό) στην τιμή αγοράς του.!!!

• Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, μου δώσατε τα φώτα σας για να προχωρήσω στην εγκατάσταση του twrp. Χίλια ευχαριστώ στους : @fog , @Makis1024 .

• Παρακαλώ την βοήθειά σας. Τώρα το κινητό μου Mi-3 , έχει την official Dev. (MIUI 9 Global 7.10.12 - Beta). Ερωτήσεις: 1) Πως θα εγκαταστήσω το twrp (Ξανά, διότι παλιά είχα ελλην. Dev.Rom) 2) Αλλά χωρίς να χρειαστεί Factory Reset.

• Πρόβλημα στο δικό μου RN-4X (Mido), δεν μπορούσε να ολοκληρώνει το download (έφτανε μέχρι το 14% , την δεύτερη φορά στο 48% κ.λ.π.) και έβγαζε στο τέλος μήνυμα λάθους, ότι δεν μπόρεσε να κατέβει. Μετά από αυτό φυσικά το κατέβασα στο PC μου και Copy μέσα στο κινητό και αναβάθμιση από εκεί. (Χωρίς να κάνω wipe dalvic+cache) Άρα το Patch της αυτόματης αναβάθμισης έχει πρόβλημα (όπως έβγαζε και από μόνο του ειδοποίηση , ότι θα μας έρθει νέο Patch στο μέλλον).

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• xiaomi mi3w αναβαθμιση

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Oxi στο κινητό θα τα χάσεις όλα !!! πρέπει να το μεταφέρεις σε κομπιούτερ . Για αυτό σου είπα σε στικάκι . Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το έκανα ΟΚ ευχαριστώ.

• xiaomi mi3w αναβαθμιση

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Με ένα otg πάρε back up nandroid σε ένα στικάκι το factory reset μην σε απασχολεί γιατί θα επιλέξεις στο mi flash ούτος ή άλλως clean all Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πολύ ωραία φίλε takis. Αν πάρω back up και το σώσω στο ίδιο το κινητό, δεν θα μου σβηστεί μετά την αλλαγή της ρομ; Τελικά πήρα back up nandroid στο ίδιο το κινητό και το αντέγραψα στο PC

• xiaomi mi3w αναβαθμιση

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Mε mi flash σε fastboot mode θα τα χάσεις πάρε back up δεν έχεις θέμα με bootloader είναι ήδη ξεκλειδωτος σε αυτά Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε ευχαριστώ φίλε Τάκις για την άμεση απάντηση, μου έδωσες μια διέξοδο για το τι να κάνω. Ερώτηση: α) Μέσα από το boot-TVRP , για να κάνω Backup σε εξωτερικό δίσκο με usb , τον έβρισκε ότι δεν έχει επαρκεί χώρο , ενώ είχε. β) Μήπως πρώτα να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις , ώστε να είναι καθαρό για την νέ…

• xiaomi mi3w αναβαθμιση

geo221 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παρακαλώ κάποιος μου πει για το Mi-3w κινητό μου. Θέλω να αλλάξω την (ελλην.Dev. Rom) XTRVbeta-7.3 και να πάω σε (official Global Dev. Miui). Ανεβάζω μια φωτό όπως είναι τώρα.

• Φίλοι μου συμφορίτες, συγνώμη αν σας μπέρδεψα με τα κολλήματα που είχα και λύση από μόνος μου δεν έβρισκα. Τέλος καλά - όλα καλά, χάριν της άμεσης βοήθειας του ''NasDriver''. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ και δεν ήταν μόνο που μου το ξεκόλλησε (με την λειτουργία ''WipeData'') αλλά με βοήθησε και σε πολλά θέματα που είχα απορίες. Επίσης ευχαριστώ και όλα τα άλλα παιδιά που ασχολήθηκαν με τα προβλήματα του νέου κινητού μου. Αυτό το Forum μας κάνει σίγουρα όλους περήφανους που είμαστε μέλη του.!!!

• Παράθεση από NasDriver: “Κάρτα sim με δεδομένα δεν έχεις να βάλεις μέσα ώστε να συνδεθείς στο ίντερνετ ? ” Παράθεση από makis1024: “Έχει cosmote και δεν έχει κάνει τις ρυθμίσεις για το πρόβλημα στα δεδομένα της cosmote. XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] ” Παιδιά δεν με βοηθάτε , όπως είναι η κατάσταση του κινητού μου τώρα !!!! 1) και φυσικά είναι ξεκλείδωτο το κινητό μου (μπήκα από το PC μου στην xiaomi και μου απαντάει ότι παραμένει ξεκλείδωτο το Bootloader. 2) Η σύν…

• Παράθεση από geo221: “Βοήθεια. Προέκυψε ένα άλλο πρόβλημα στο Redmi Note_4 (Mido). Προσπάθησα να βάλω την ''GLOBAL DEVELOPER Miui-ROM'' και προχώρησε κανονικά η εγκατάσταση μέχρι το Τέλος. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν έβαλα την ρύθμιση για (internet και mms) – της Cosmote. Έτσι άρχισε το επόμενο πρόβλημα που έχω τώρα '' με την επαλήθευση κωδικού '' από την xiaomi , μη μπορώντας να γίνει η επαλήθευση , λόγω ότι δεν μπορεί να βρει κάποια σύνδεση Internet, (το WiFi δεν μου επιτρέπει να το ρυθμ…

• Βοήθεια. Προέκυψε ένα άλλο πρόβλημα στο Redmi Note_4 (Mido). Προσπάθησα να βάλω την ''GLOBAL DEVELOPER Miui-ROM'' και προχώρησε κανονικά η εγκατάσταση μέχρι το Τέλος. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν έβαλα την ρύθμιση για (internet και mms) – της Cosmote. Έτσι άρχισε το επόμενο πρόβλημα που έχω τώρα '' με την επαλήθευση κωδικού '' από την xiaomi , μη μπορώντας να γίνει η επαλήθευση , λόγω ότι δεν μπορεί να βρει κάποια σύνδεση Internet, (το WiFi δεν μου επιτρέπει να το ρυθμίσω ώστε να συνδεθώ μ΄…

• Από Global Stable σε Global Dev.

geo221 - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Κατεβάζεις την ρομ από εδώ ---> MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Και ακολουθείς τις οδηγίες που έχει δίπλα στο Flashing Guide ” Σε ευχαριστώ φίλε ''NasDriver''

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Όχι, γιατί αλλού γράφεις για official rom, TWRP , ota updates κ.τ.λ ” Φίλε makis1024, πες μου σε παρακαλώ τι κάνω τώρα (για να πάω σε OTA-Dev. official Miui) και αυτό γιατί δεν έχω χρόνο για flasing κάθε βδομάδα, ενώ με την official Dev, θα μου έρχεται από μόνη της σε ΟΤΑ

• Φίλε μας καλέ ''saeser'', έγραψες πάλι, με τις καταπληκτικές οδηγίες σου !!!! , ευχαριστώ πολύ. ''ANDREAS54'' , πολύ καλή και η δικιά σου πρόταση για την μεταφορά αρχείων.

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “ο @lipsari έχει stock recovery , δεν πέρασε TWRP και γι'αυτό έχει ota update , πέρασε από nugat stable official σε nugat official dev. ” Γιατί φίλε makis1024, και εγώ τα ίδια έχω τελικά (όλα από τη μάνα τους) και εγώ πέρασα το (Nugat και είχα stable official) και θέλω τώρα να (περάσω official dev.).

Μήνυμα

Παράθεση από lipsari: “Παράθεση από makis1024: “Τότε αναγκαστικά ξεκλειδώνεις bootloader και περνάς με mi flash developer rom. ” Τελικά κατέβασα το σημερινό update και όλα γίνανε μια χαρά. Είχες δίκιο από την αρχή. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε lipsari, με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα σου. Πιο update εννοείς; Το Nukat; Με ενδιαφέρει να έχω ΟΤΑ apdate Dev. γίνεται τελικά; Το δικό μου Xiaomi_Redmi Note_4 (Mido), μόλις μου ξεκλειδώθηκε ο Bootloader.

• Φίλε Achilleas1956 , εφ΄ όσον το έχεις κάνει όπως λες, τότες σώνομαι και εγώ, σε ευχαριστώ για την επιβεβαίωση.!!!!