Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 579.
-
Βοήθεια Brick - Εγκατάσταση της Miui-6.7.21 μετά από wipe σχεδόν σε όλα (Cache-Data-Internal storage-system)
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤον είχα κάνει στην Xiaomi μέσω email και όχι με τον αριθμό τηλεφώνου. Τους έστειλα ένα email για να μου στείλουν καινούριο κωδικό στην διεύθυνση: service.eu@xiaomi.com , να δούμε εάν θα με απαντήσουν. Ξανά έκανα Del data-system κλπ. και έβαλα την τελευταία ελλην. rom. Και πλέον δεν μου βγάζει το μήνυμα με τίτλο: Unfortunatly, Spaces Manager Service . send bug report to Mi for analysis ?..
-
Βοήθεια Brick - Εγκατάσταση της Miui-6.7.21 μετά από wipe σχεδόν σε όλα (Cache-Data-Internal storage-system)
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε @NasDriver , το ήξερα ότι δεν είναι σε κατάσταση Brick (απλά για έμφαση υπερβολής και αγανάκτησης το ανέφερα έτσι). Τώρα στο πρόβλημά μου που προς το παρόν δεν είναι τόσο απλό.!!!! 1) Το κινητό ανοίγει κανονικά και σταματάει μετά περιμένοντας τον αριθμό τηλεφώνου και τον κωδικό του Mi Account. Αλλά δεν προλαβαίνεις να βάλεις τον αριθ. τηλ. (άσε που είναι αχνά και δεν μπορείς) και πάει στην επόμενη οθόνη συμπλήρωσης τον κωδικό του mi account ID . Και φυσικά έχω τον σωστό κωδικό γραμμένο σε έ…
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα1) Παρόλο που είχα περασμένο το τελευταίο TWRP (μου το είχε περάσει ο @dnomikos ) και πέρασα με Flash από το TWRP την τελευταία ελλην. rom με usb-OTG . Όπως εξήγησα παραπάνω δεν μπορούσα να ξαναβάλω το user name και τον αριθμό τηλεφ. μου της σύνδεσης, διότι η οθόνη που βγαίνει στην αρχή είναι αχνή και μόλις πατήσω επάνω για να γράψω, φεύγει η οθόνη (ασυμπλήρωτη) και εμφανίζετε η οθόνη για συμπλήρωση του κωδικού. 2) Μετά έκανα μέσα από το twrp Format μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα με τίτλο: Unfort…
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Δυστυχώς πρέπει να κάνεις factory reset. Αλλά πρώτα θα σε έλεγα να προσπελάσεις αυτό το βήμα να σεταρεις το κινητό και δοκίμασε μέσα από Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί -Mi Account μήπως το πάρει έτσι. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε @spideman3 Το factory reset θα το κάνω τελικά, εφ΄ όσον δεν βρεθεί κάποια άλλη λύση. Όσο τώρα να παρακάμψω τις ρυθμίσεις του λογαριασμού Mi Account, δυστυχώς δεν μου το επιτρέπει . ”
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα1)Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας, ήταν όλες χρήσιμες. Τελικά διαπίστωσα ότι (το είχα διαβάσει εδώ παλιά) το USB (που θα βάλεις στο OTG πρέπει να είναι φορμαρισμένο σε FAT μορφή για να το δει) - (εγώ το είχα σε NTFS ). Μόλις το άλλαξα φάνηκε στο twrp. 2)Τώρα έχω άλλο πρόβλημα εξίσου σοβαρό για μένα.!!!!! Στην σύνδεση με το Mi Account , δεν μπορώ να βάλω το user name και τον αριθμό τηλεφ. μου της σύνδεσης, διότι η οθόνη που βγαίνει στην αρχή είναι αχνή και μόλις πατήσω επάνω για να…
-
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΈκανα wipe (Cache-Data-Internal storage-system) Είχα την εντύπωση ότι θα έβλεπε μετά το κινητό μου το (Mi-3) το PC μου ή μέσω (USB-OTG) και θα περνούσα για πρώτη φορά την τελευταία Miui-6.7.21 που κατέβασα στο PC μου.. Αλλά δυστυχώς για μένα δεν μπορώ να την εγκαταστήσω διότι δεν φαίνεται το κινητό μου στο PC , ούτε στο USB-OTG όταν ξεκινάω το κινητό μου μέσα από το Recovery. Τι μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα.!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Mit diesen billigen Produkten die chiaomi wird uns verrückt. Μετάφραση: Με αυτά τα φτηνά (έξυπνα) προϊόντα η Xiaomi, θα μας τρελάνει.!!!!! Πρόβλημα : Τι γίνεται με την μετάφραση, (είχα γράψει στα γερμανικά , το site γυρισμένο στη γλώσσα ''γερμανικά'' . Και τώρα που ξαναγύρισα τη γλώσσα στα ελληνικά , δεν μεταφράστηκε αυτό που είχα γράψει στα γερμανικά με ελληνικά στο ελληνικό περιβάλλον. Άρα κάποιος γερμανός που θα γράφει στη γλώσσα του σε εμάς εδώ , εμείς δεν θα καταλαβαίνουμε τι μας λέει. Τώρα…
-
tempered glass για mi3
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕπίσης και εγώ που είχα ψάξει (όλο το Ebay), δεν μπόρεσα να βρω για το Mi-3 το nillkin 9h+
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΤο Mi-3, Mi-4 υποστηρίζονται από την Μαμά εταιρία στο μέγιστο (παρ΄όλο που είναι παλιά μοντέλα - βλέπε Android-6.01), όπως άλλωστε υποστηρίζονται και τα υπόλοιπα μοντέλα σε έκδοση Mi-2 -Mi-5 κ.λ.π. Γιατί όμως και το Note pro που είναι από τα πιο δυνατά κινητά της Xiaomi.!!!!!!!!!!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
yeso521.com/xiaomi-max-32gb-white.html
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΑγαπητέ μας Admin. Όπως έγραψα προηγουμένως (ίσως δεν έγινα αντιληπτός) , στο TWRP Recovery δεν μου δίνει την δυνατότητα να πάρω πλήρες Backup στο σύννεφο της xiaomi ή στο OTG-USB, παρά μόνο στην εσωτερική μνήμη της συσκευής, Το Backup στον σκληρό δίσκο του PC μου , δεν γνωρίζω τον τρόπο που γίνεται.!!!!!!
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΕγώ δεν το διακινδυνεύω να βάλω την καινούρια GTV-6.2.2 V8. !!!! Διότι απλά δεν έχω επιλογή Backup για να επιλέξω το σύννεφο της xiaomi από το TWRP Recovery. Αλλά ούτε και στο usb-OTG δεν μου επιτρέπει να το επιλέξω.!!!! - Αλλά ας πούμε ότι προχωρώ στην εγκατάσταση της νέας GTV-6.2.2 V8 και κάνω Factory Reset , με συνέπεια να χάσω όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές και παιχνίδια που είχα βάλει !!!!!! Αυτό για μένα θα ήταν πολύ κουραστικό και χάσιμο πολύτιμου χρόνου. - Αργότερα σε επόμενες αναβαθμ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Παιδιά έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά και σ΄αυτήν την Rom, με εξαίρεση την πολύ κατανάλωση της μπαταρίας, αλλά και στις δύο πιο προηγούμενες Rom υπήρχε το ίδιο πρόβλημα.