Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 579.
-
Antutu score για τα Mi-3 - Xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαMi-3 - Απογοητευτικά σκορ με τις τελευταίες rom . Δεν ξέρω τι φταίει , αλλά είναι περίπου στα ίδια ή και χειρότερα επίπεδα σκορ που είχα πριν και με την έκδοση Android 4.44
-
Επαφές τηλεφωνικές
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕυχαριστώ σε όλους σας για την απάντηση που δώσατε, και έχετε όλοι σας δίκαιο. Διότι διαπίστωσα και εγώ τα εξής, ως ανακεφαλαίωση των όσων ειπώθηκαν παραπάνω και ισχύουν στην έκδοση 6.01 του Android: α) Δεν μπορείς να διορθώσεις τις επαφές που είναι εγγεγραμμένες στην sim. β) Φυσικά δεν μπορείς να επιλέξεις την βάση δεδομένων των επαφών, (αν θα προέρχονται από την sim ή από την αποθηκευμένη μνήμη της συσκευής μας. γ) Είναι καλύτερα να κάνεις διορθώσεις και προσθαφαιρέσεις των νέων επαφών μέσα απ…
-
Επαφές τηλεφωνικές
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαρακαλώ λύσετε μου μια απορία. Πως θα ορίσω τις επαφές μου να αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη και όχι στην sim. Διότι πήγα να βάλω (όνομα και επίθετο) σε μια νέα επαφή και δεν με άφηνε να την σώσω με πάνω από τρία γράμματα στο ονοματεπώνυμο.!!!! Μετά αφού έσωσα την επαφή του ονοματεπώνυμου τε τρία γράμματα, διαπίστωσα ότι αντιγράφτηκε στο χώρο της sim (και όχι στην εσωτερική μνήμη) .
-
Διάφορες Απορίες για το Mi3
geo221 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠως θα ρυθμίσω για το που θα αποθηκεύετε μια νέα επαφή , (στην εσωτερική μνήμη ή στην sim ?). Διαπίστωσα τα εξής, ισχύουν στην έκδοση 6.01 του Android: α) Δεν μπορείς να διορθώσεις τις επαφές που είναι εγγεγραμμένες στην sim. β) Φυσικά δεν μπορείς να επιλέξεις την βάση δεδομένων των επαφών, (αν θα προέρχονται από την sim ή από την αποθηκευμένη μνήμη της συσκευής μας. γ) Είναι καλύτερα να κάνεις διορθώσεις και προσθαφαιρέσεις των νέων επαφών μέσα από το Google-email, ώστε μέσα από τον συγχρονισμό…
-
UMI TOUCH: Νέα πρόκληση με μεταλλική κατασκευή, Android 6.0, μπαταρία 4000mAh και φοβερή τιμή.
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την είδηση.!!! Πολύ καλό για την τιμή του. !!!! Τελικά με λίγο ψάξιμο που έκανα σε ελληνικά sites , όλοι έχουν παράπονα από τα προηγούμενα μοντέλα της UMI.!!!
-
Antutu score από τα xiaomi
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Έχω την 6.4.7 Global ROM αλλά και με την GTV στα ίδια περίπου. Απλά όταν είναι να κάνω το τεστ είναι πάνω από 85% η μπαταρία το αφήνω να ηρεμήσει για καμιά ώρα κλείνω όλα τα προγράμματα autostart και το τεστ όταν γίνεται είναι στο γραφείο υπολογιστή. Sent from my MI 3W using Tapatalk ” Εγώ το test Antutu το κάνω πάντα με το κινητό συνδεδεμένο σε USB . Δεν νομίζω να επηρεάζει αρνητικά το σκορ που μου το βγάζει λίγο πιο χαμηλά. !!!!!
-
geo221 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαspideman3. Τελικά ποια Rom έχεις περασμένη και στο Antutu πιάνεις στο Mi-3 πάνω από 50 σκορ.!!!!! Πες το μας πριν σκάσουμε από την περιέργεια.!!!!!!
-
geo221 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαspideman3 . Όλο πιάνεις απίστευτα σκορ στο Mi-3 σου. Τι του κάνεις και δεν μας το λες. !!!!!!!!
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑυτό είναι σκορ με την MIUI ROM στα Ελληνικά(GTV_6.4.7/8 MIUI V7) smiley220.gif smiley242.gif smiley255.gif
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑυτό είναι σκορ με την MIUI ROM στα Ελληνικά(GTV_6.4.7/8 MIUI V7) smiley220.gif smiley242.gif smiley255.gif
-
Παράθεση από sifamix: “Καλημέρα Μια ερώτηση. Εχω στις ρυθμίσεις μου το SwiftKey προεπιλογή σαν πληκτρολόγιο ομως καθε φορα π γράφω πανω στη μπαρα ειδοποιησεων μ βγάζει αυτό... Και διαλεγω κ παλι το SwiftKey κ παλι το βγαζει. Τι παίζει? ” Απάντηση: Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη => Ανοίγουμε τον διακόπτη στο Πληκτρολόγιο Swiftkey Beta
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑυτό είναι σκορ με την MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_6.3.24 MIUI V7) smiley220.gif smiley242.gif smiley255.gif
-
geo221 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑυτό είναι σκορ με την MIUI ROM στα Ελληνικά(GTV_6.3.24 MIUI V7)
-
Μπράβο σας , πολύ καλή αναβάθμιση (τέλια) όπως και η προηγούμενη το ίδιο.!!!!
-
Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων
geo221 - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΜια ερώτηση, τελικά έχουν Ράδιο-fm το Mi5 και το Samsung S7-Edge ή οχι.
-
Παράθεση από drillerkiller: “Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από drillerkiller: “Εγώ αντίθετα στο Mi3 παρατήρησα ότι με το Dolby atmos ο ήχος έχει γίνει χάλια ενώ με την προηγούμενη Ρομ ήταν τέλειος. Στην προηγούμενη βέβαια είχα παρατηρήσει οτι ο ήχος του ηχείου του τηλεφώνου είχε χάσει σε ένταση με το Dolby atmos, αλλά στα ακουστικά ο ήχος ήταν τέλειος. Με την τελευταία Ρομ με το Dolby atmos ο ήχος στα ακουστικά με τέρμα την ένταση παραμορφωνεται άσχημα όπως στις δύο πρώτες marshmallow. Έχει …
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geo221: “Στο Mi3, το swiftkey από την προηγούμενη Rom έως και σ΄αυτήν τώρα , δεν ενεργοποιείται μόνιμα. Δηλαδή, όταν επιλέξεις το swiftkey λειτουργεί και είναι ενεργοποιημένο κανονικά, όταν όμως γίνει retard χάνεται ως μόνιμα επιλεγμένο και έχει ενεργοποιημένο το πληκτρολόγιο της Google.!!! ” Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη => Ανοίγουμε τον διακόπτη στο Πληκτρολόγιο Swiftkey Beta ” μπος και να το κανεις αυτο παλι δεν …
-
Στο Mi3, το swiftkey από την προηγούμενη Rom έως και σ΄αυτήν τώρα , δεν ενεργοποιείται μόνιμα. Δηλαδή, όταν επιλέξεις το swiftkey λειτουργεί και είναι ενεργοποιημένο κανονικά, όταν όμως γίνει restard χάνεται ως μόνιμα επιλεγμένο και έχει ενεργοποιημένο το πληκτρολόγιο της Google.!!!
-
Φίλε Θανάση, κρίμα που δεν σε έχουμε στην Αθήνα, για να μας οργάνωνες τακτικές συναντήσεις ανταλλαγής απόψεων. Αυτό στο λέω σοβαρά, αλλά και με δόση χιούμορ και πειράγματος.!!!!! Διότι ενώ θα συμφωνήσω σε μερικά από τα παραπάνω που λες (όσον αφορά για αυτούς που κατέχουν το Android (linux) και βαριούνται να το ψάξουν. Αλλά ν΄αναλογιστούμε ότι κάποιος που είναι ανήξερος τεχνολογικά από PC και Android, του φαίνονται όλα βουνό και εάν δεν καταλαβαίνει την τεχνική ορολογία αλλά και την αγγλική γλώσσ…
-
Αυτό θα ήθελα. coolicool.com/xiaomi-mi-5-3gb-…hd-screen-android-g-43211