Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 288.
-
Με αυτήν και τουλάχιστον δύο προηγούμενες εχω θέμα με εφαρμογές gps . Runkeeper και Strava μετράνε ταχυτήτα ενώ είμαι σταματημένος ή με 25 χλμ μετράνε 10 . Αντίθετα το Navigon δεν χάνει μέτρο . Αρα ο δεκτης gps μια χαρά δουλευεί . Tο Runkeeper επαιζε σωστά με τις ρομ του Νοε/Δεκ και κάποια στιγμή που αναβάθμισα σε μία απο τις τελευταίες του Γενάρη κάτι στράβωσε . Roll back μέσω recovery κάνω και αν ναι πως ? Θέλω να γυρίσω σε κάποια ρομ του Δεκεμβρίου προκείμενου να εξακριβώσω αν φταίει η ρομ πο…
-
Παράθεση από Anritsu: “Λοιπόν σήμερα σε ποδηλάτοβόλτα τόσο το runkeeper όσο και το strava μετρούσαν στο γάμο του καραγκιόζη . Αλλού για αλλού μιλάμε . Ακινητος μετραγανε 6 χλμ με 23 κοντερισια μετραγανε 10 και άλλα τέτοια ευχαριστα . Πάνω που λεω φταιει η ρομ βάζω το navigon το οποίο 99% συμβαδίζει με το κοντερ . Οπότε εχουμε 2 εφαρμογες που διαβαζοτν το gps λαθος και μία σωστα . Πριν επιστρέψω στο 2016 έχουμε καμία πρόταση Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και με την τελευ…
-
Λοιπόν σήμερα σε ποδηλάτοβόλτα τόσο το runkeeper όσο και το strava μετρούσαν στο γάμο του καραγκιόζη . Αλλού για αλλού μιλάμε . Ακινητος μετραγανε 6 χλμ με 23 κοντερισια μετραγανε 10 και άλλα τέτοια ευχαριστα . Πάνω που λεω φταιει η ρομ βάζω το navigon το οποίο 99% συμβαδίζει με το κοντερ . Οπότε εχουμε 2 εφαρμογες που διαβαζοτν το gps λαθος και μία σωστα . Πριν επιστρέψω στο 2016 έχουμε καμία πρόταση Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα σύντροφοι . Με XTRV 7.1.19 αλλά και την αμέσως προηγούμενη ,κάνοντας κάποιες διαδρομές με το Runkeeper ποδήλατο και τρέξιμο το gps έδειξε αλλού για αλλού . Μια ευθεία ότι ναναι . Δεν ξέρω αν είναι θέμα εφαρμογής , λήψης δορυφόρου , τυχαίο κλπ . Οπότε θα ήθελα μια επιβεβαίωση απο τα μέλη της παρέας που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη εφαρμογή ή γενικά εφαρμογές με gps τακτικά αν έχουν αντίστοιχα θέματα . Θα κάνω κάποιες βόλτες ειδικά για να το ελέγξω αλλά και ένα feedback από εδώ θα ήταν…
-
ΑΠΟΡΙΕΣ redme 3s
ΜήνυμαΑπόκρυψα και εγώ μια σημείωση από περιέργεια και όντως δεν βρήκα και το έψαξα λίγο . en.miui.com/thread-333195-1-1.html Ενα swipe down , σου ανοίγει ένα παράθυρο , συνδέει το μοτίβο με το account σου και τα εμφανίζει όλα . Τώρα για το αλλο που λες αν ειναι πρόβλημα το θέματος που έχεις , δοκίμασε το 0000. Πολλά κίνεζικα θέμα το έχουν σαν defaullt κωδικο για screensaver . Ισως κάνει για τα data που λες . Οσο για τις σημειώσεις , εγώ με ελληνική ρομ δεν βλέπω να εχω δικαίωμα να την στείλω σαν εφαρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gto: “Παράθεση από tasospap1986: “Καλημέρα παιδιά!!! Εγραψα στον Κινέζο πως είμαι μέλος της ελληνικής κοινότητας xiaomi και πως έμαθα πως ο φορτιστής που μου έστειλε δεν είναι σωστός. Μου ανέβασε μια φώτο με τον σωστό φορτιστή και εγώ μια με αυτόν που πήρα και μου στέλνει καινούριο! Μήπως τρέμουν λίγο οι γλουτοι τους όταν ακούν για ελληνική κοινότητα;;; ” Συγνώμη αλλά δεν ισχύει αυτό. Στο scan το βάζεις με την ίδια φορά όπως ακριβώς σου δείχνει στην εικόνα. Αν το αποθηκεύσει σωστά μ…
-
Και σε 3S τα data δεν άνοιγαν καθόλου , και έτοιμος ήμουνα για roll back . Ευτυχώς η πατέντα με το νέο APΝ δούλεψε μια χαρά . Ευχαριστώ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Anritsu: “Σύντροφοι καλά Χριστούγεννα Ξέρεις κάποιος να μου πει αυτό το περίφημο sms mod με 160 χαρακτήρες που το βρίσκω και πως το ενεργοποιώ ? Νομίζω πως παραέχει σύντομα μηνύματα η στοκ εφαρμογή και μέρες που είναι θα μπω σε έξοδα !!!! Εχω την προηγούμενη ξτρβ ” Στις XTRV είναι πάντα ενσωματωμένο. Γράφε με κεφαλαία τους Ελληνικούς χαρακτήρες και θα έχεις 160 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα. Διάβασε εδώ πως ακριβώς λεττουργεί.” Μόλις το είδα . Ευχαριστώ Στάλθηκε α…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Anritsu: “που το βρίσκω και πως το ενεργοποιώ ? ” Πανω στην επιλογή downloads θα το βρεις.. Το φλασάρεις απο twrp.” Θενξ , αλλα γιατί λεεί ότι η ρομ το περιέχει ? Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Anritsu: “Ξέρουμε μια ειδοποίηση " μην σκεπάζετε την πορτοκαλί περιοχή " πως απενεργοποιείται ? Μου κάνει τη ζωή δύσκολη στο ποδήλατο όπου βάζω το κινητό μέσα σε διάφανη θήκη που επιτρέπει την λειτουργία touch . Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ρυθμίσεις > Κλείδωμα οθόνης > Προχωρημένες ρυθμίσεις > Πρόληψη ατυχών κλήσεων.” Σωραίος. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Anritsu - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Ναι και ναι φίλε @Anritsu” Ετσι και έγινε . Ολα καλά. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Anritsu: “Android ADB Interface σε Android Phone -> Android Bootloader interface . ” Σύνδεσε το σε fastboot mode και δώσε fastboot ” $#%^$%&^%*&$&^*(&%%$%#$#@! C:\adb>fastboot devices 21c1bd1b7d43 fastboot C:\adb>fastboot oem device-info ... (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: true (bootloader) Device critical unlocked: true (bootloader) Charger screen enabled: true (bootloader) Display panel: OKAY [ 0.021s] finished. total time: …
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Anritsu: “Adroid Phone-> Android ADB Interface και adb devices να μην δείχνει τίποτα ..... ” Εχεις ενεργοποιήσει usb debugging από developer options; ” Βέβαια . Από την αρχή του δράματος . Και έκανα και κάπου που λέει Enable Unlock . Τώρα από τους drivers του MiPhone ξαναέβαλα της google και αλλάξε απο Android Phone -> Android ADB Interface σε Android Phone -> Android Bootloader interface . Και πάλι adb devices τίποτα . καταργω την συσκεύη και την ξαναβάζω , κ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Μήπως σε fastboot mode το βλέπει έτσι ? Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error) ” Ευχαριστώ και θα το κοιτάξω και αυτό . βέβαια αν το σωστό είναι να δείχνει σαν Android Phone -->Android ADB interface τότε καλά μου δείχνει . Βέβαια με adb devices δεν δείχνει τίποτα. =============== Δεκ 18th 2016, 11:18pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Μήπως σε fastboot mode το βλέπει…
-
Παράθεση από Thracia: “@Anritsu Όταν κάνεις factory reset στην ουσία καθαρίζει την Rom που βρίσκεσαι. Δεν γυρνάει σε προηγούμενη έκδοση. Τώρα για το twrp πάτα το volume up και power και θα σε πάει στο κινέζικο μενού,εκεί πάτα recovery και θα σε βάλει στο twrp Βάλε και ενα ποτάκι γιατί μάλλον δεν το ευχαριστήθηκες εχθές ” Δίκιο έχεις , απλά εκείνη τη στιγμή μετά το factory reset είπα να περάσει με τη μία η τελευταία . Τα τελευταία "ευχάριστα " έχουν ώς εξής : - Από το shutdown μενού , τόσο recove…
-
Σύντροφοι μια βοήθεια . Εχτές τα μεσάνυχτα σε ένα σκοτεινό μπαρ στο Παγκράτι με ρώταγε ένας φίλος να πάρει xiaomi. Εκεί που του επιδεικνυα όλο καμάρι τις χάρες του team win recoevry , κάτι η βότκα , κάτι το σκoτάδι , έκανα swipe στο factory reset .Το απόγευμα είχα ευτυχώς κάνει update την τελευταία gtv . Μόλις τελειώνει , χωρίς ριμπουτ , επειδή δεν ήμουνα σίγουρος σε τι rom θα ξεκίναγε (το είχα παραλάβει με global stable) του κάνω flash και το zip της rom που είχα μέσα από το απόγευμα . Ξεκινάει…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Anritsu: “Νόμιζα πως Παρασκευές κυκλοφορούν οι νέες και σαν τελευταία στο ρομ κόρνερ βλέπω αλλή αριθμήση 6.12 κλπ . Τι παίζει ? ” Είσαι VIP και αυτό είναι ένα από τα προνόμια που έχεις. Παίρνεις τις rom που βγαίνουν πριν από τους απλούς χρήστες. ” Ηξερα πως έρχεται το λινκ για τους τεμπέληδες , αλλά όχι και νωρίτερα . Η αρίθμηση είναι προς τελικής έκδοσης ? Γιατι βλέπω η τρέχουσα είναι XTRV-6.12.8 ROM και αυτή που μου ήρθε είναι XTRV-Stable-V8.1.4.0 . Και τώρα π…