Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 288.

• Σε 3S πέρασε μια χαρά . Κάποια διαφορά με την προηγούμενη gtv 10,27 που είχα δεν μπορώ να πως πως εντόπίσα . Αλλά πάλι δεν είμαι και ιδιαιτέρα ψείρας .

• Καλησπέρα στην ομήγυρη . Κατεβάζω τούτο το ματζαφλάρι : xiaomi-miui-hellas-6.0_land_V8_XTRVbeta1-6.11.17.zip για το Land . Απο την εμπειρία σας όσοι έχετε ξανακάνει update προτιμάται TWRP ή τον ενσωματωμένο updater ? Το SuperSU 2.78 το βάζω πριν ή μετα ? Αν βάλω και τα δύο με TWRP με την rom πρώτη , να κάνω reboot ή δευτερο φλαση to su με τη μία ? Τέλος επειδή δεν πολυπαρακολουθώ τις εξελίξεις έχει θέματα στο κουνιστό μας η εν λόγω ρόμ ? Τώρα το κουνιστό έχει γτβ-6.10.27|ντεβ. Χαιρετίσματα

• Καλησπέρα σύντροφοι . Μία βοήθεια πριν το σπάσω. Κάποια στιγμή το μεσημέρι δοκίμασα να δω lockscreen και το αποτύπωμα πως δουλεύουν . Μπήκα στο μενού Κλείδωμα οθόνης και κωδικός , έδωσα ένα κωδικό , έβαλα και ένα αποτύπωμα και όλα καλά . Βασικά ήλπιζα το τηλέφωνο να ξυπνάει με το δάχτυλο αλλα και με το κουμπί παράλληλα . Απο ότι φαίνεται ή το ένα ή το άλλο παίζει . Κάποια στιγμή προσπάθησα να ξεκλειδώσω απο την οθόνη , μου ζητάει κωδικό , βάζω τον σωστό , και μου λεει συνέχεια δοκιμάστε ξανά . Μ…

• Παράθεση από caeser: “ Παράθεση από Anritsu: “Κάτι τέτοιο εδώ μπορεί να γίνει μέσω ρυθμίσεων ? Δεν βρήκα κάτι ” Ρυθμίσεις-->Κάρτες SIM & δίκτυα κινητής-->στη ενότητα "ΠΡΟΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ" επιλέγεις "Κλήση" και ορίζεις από ποια SIM θέλεις να καλεί κατευθείαν την επαφή που κάνεις "ταπ" ” Μια κάρτα σιμ έχω στο μαραφέτι και στις προεπιλογές η επιλογή Κλήση είναι γκριζάρισμένη με τιμή "Δεν ορίστηκε" και δεν αλλάζει. Ομοίως στο Internet είναι γκριζάρισμενη η επιλογή SIM 1. Καμία άλλη ιδέα ?

• Να ρωτήσω κάτι ακόμα το οποίο δεν είναι πρόβλημα αλλά σιγουρα ζητούμενο . - Έστω πως θες να καλέσεις κάποιον . Πας τηλέφωνο (πράσινο εικονίδιο και αν ειναι στις τελευταίες κλήσεις το χτυπάς από εκεί . Διαφορετικά στο ψάξιμο γράφεις κάτι και στο βρίσκει ας πουμε . Στις περισσότερες επαφές έχουμε συνήθως ένα νούμερο (κατά κανόνα κινητό) . Όπως και να έχει χτυπώντας την επιθυμητή επαφή που θα βρει το ψάξιμο , θα μου την ανοίξει πρώτα όπως στις επαφές . Και θα πρέπει από εκεί να χτυπήσω το νούμερο .…

• Παράθεση από tasosonic: “Λοιπον ε; Υπογραφή των windows, MI Flash Tool, Minimal Adb, global stable, china developer rom, twrp, PdaNET και ένα σωρό άλλα έκαψα το κεφάλι μου!!! Δεν μου εμεινε κύτταρο για κυτταρο! Ωστόσο τα καταφερα! Αυτη τη στιγμη ειμαι με xiaomi-miui-hellas-6.0_land_V8_XTRVbeta1-6.11.3 !!! 2 ερωτησουλες... με τον bootloader πρεπει να κανω κάτι τώρα ή όχι και επισης το superSU το πειραζω; το αφηνω; ” Κατευθείαν στα βαριά βλέπω . Με τον μπουτλοάντερ νομίζω δεν ξαναασχολείσαι . Αυτό…

• Καλημέρα . Σε gtv 6.10.27 δεν λειτουργεί το Led ειδοποίησης . Ανάβει μόνο στην φόρτιση . Σε προηγούμενες global stable και global dev ανάβε κανονικά . Από τις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημένα .Νομίζω και κάπου προηγουμένως αναφέρθηκε αλλά δεν μπορώ να βρω σε ποια σελίδα . Redmi 3 S International EDIΤ : Μια αναφορά που είχα δει ήταν τελικά για άλλο τηλέφωνο . Διάβασα και τις 20 σελίδες του νήματος αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

• Παράθεση από kostakislarisa: “Νομίζω πως δεν γίνεται.. ” Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται !!!! Παράθεση από NasDriver: “Επαφές > παρατεταμένο ταπ κάτω αριστερά στο Ξ (τις 3 γραμμές) > Προβολή προτιμήσεων > προβολή ονομάτων επαφών ως > Επώνυμο ” Ευχαριστώ σύντροφε

• Την καλησπέρα μου στο πλατύ κοινό. Με τα πολύ κόπο και ιδρώτα έβαλα και εγώ GTV 6.10.27 . Μια ερώτηση προς το παρόν , οσο αφορά τις επαφές γίνεται να τις ταξινομησω αλφαβητικά με βάση το επίθετο ? Δεν έχω βρει κάτι . Ευχαριστώ

• Προς βοήθεια στον μελλοντικό αναγνώστη να προσθέσω πως έλυσα το πρόβλημα μου "κλασσικά" με το pda net . Όλα τα σφάζει , όλα τα μαχαιρώνει . Αν έχετε θέμα με το ADB και δεν βλέπετε φως PDANET και καθαρίσατε . Καλημέρα σας .

• Επιτυχία κύριοι . Καληνύχτα σας .

• Και να θέλατε δεν γίνεται . Εχω μετακομίσει σε νέο σπίτι και ειμαι με γειτονεξ που πάει και έρχεται . Με το ζόρι γράφω δω μέσα

• Παράθεση από demakhs: “c:\xiaomi\xiaomiflash\source\thirdparty\google\driver ” ουτε αυτό κάνει κάτι δυστυχως , τα windows δεν μπορεσαν να εγκαταστήσουν την συσκευη adb interface

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Anritsu: “Υπάρχει κάποιος φάκελος του mip να κάνω update to ADb interface που βλέπει device manager ? ” To Miflash βάλε... Στον φάκελο google έχει οδηγό.. ” Αυτό το έκανα το μεσημέρι και απο android σκέτο εγινε ADB Interface .Το ξανακανα τώρα αλλά δεν αναβαθμίζεται . Το κινητό πρέπει να είναι σε fastboot ? Γιατί το έχω κανονικά σε λειτουργία συνδεδεμένο.

• Πες πες με γλωσσοφάγατε πάλι . Εβαλα mip suite . Καμποσες φορές με ρώτησε για τους drivers που δεν ειναι τσεκαρισμένοι και εκανα install anyway .Μόλις τελείωσε το instal και κάρφωσα το κινητό έκανε ένα γκλιν γκλον . Αρχισε να ψάχνεται αλλά τελικά δεν βρήκε συσκευή το λαπτοπ . Εβαλα και universal αλλά τα ίδια . Δοκίμασα και σε φαστμποτ το κινητο αλλά ματαία δεν το βλέπει . Υπάρχει κάποιος φάκελος του mip να κάνω update to ADb interface που βλέπει device manager ?

• Παράθεση από geoanto555: “Αν ακόμη δεν έχεις εγκαταστήσει ρομ, να δούμε πόσα ακόμη ποσταρίσματα θα θυσιάσουμε για το twrp.. ” Αργάω λίγο γιατί έχω βάλει το κινητό στο εικόνισμα να διώξει τα δαιμόνια . TWRP νομίζω έχω σε nexus s που λειτουργεί ακόμα υποδειγματικά απο το 2010 . Νομίζω ήταν και απο τις πρώτες touch . Ωραίες εποχές . Ενα φαστμπουτ αν λοκ , ενα φλας την TWRP και ένα φλας το ζιπ . Για τουτο το διάολο εδώ κοντεψα να μάθω κινέζικα .

• Παράθεση από demakhs: “Γιώργο δεν του κάνεις του παιδιού.....εξαιρετικά φειδωλός....ας αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει το κουμπάκι search, για να το μαθαίνει κιόλας!!! ” Ε τώρα μην γίνεστε αχάριστοι . Τόσα λάικ και τόσα ποσταρίσματα αλιεύσατε . Πείτε και ένα ευχαριστώ !!!

• Παράθεση από geoanto555: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23175/ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-0-Xiaomi-RedMi-3S/#files xiaomi-miui.gr/community/wsif/…aomi-Redmi-3S-land/#files ” Εβαλα εψες ΜiUI 8 Global 6.11.3| μπέτα απο την Ξιαόμι την ίδια .Ευχαριστώ για τα λίνκς αλλά σε βρίσκω εξαιρετικά φειδωλό και δεν κάνουμε δουλειά . Διαφέρουν κάπου η να κάνω πειράματα ?

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Anritsu: “Ποιες είναι για LAND , σε τι διαφέρουν , που τις βρισκω κλπ . ” Μην είσαι τεμπέλης ... Ολόκληρο οδηγό έχουμε με developer και stable ρομ.Ολα είναι στην πρώτη σελίδα... ” Εγω είμαι τεμπέλης ρε που σου έχω κάνει πάνω απο δέκα λάικ ? Κοίτα τώρα γρίφος "Ολα είναι στην πρώτη σελίδα" Δεν έχεις στην πρώτη σελίδα κάτι ρε φίλος . Λες και την ρομ την έίχε μέσα το κινητό απο το εργοστάσιο !!

• Ωραία η περιγραφή , έτοιμος είμαι για twrp μόνο που έχω μαύρα μεσάνυχτα με τις τις Ελληνικές Rom . Ποιες είναι για LAND , σε τι διαφέρουν , που τις βρισκω κλπ . Για δώστε κανα λινκ οδηγό μπας και ξεσταβωθώ και κατεβάσω καμία . \ Ευχαριστώ