Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 288.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από chrispsil: “Η ελληνική είναι μια χαρά εκτός από ” Αυτά που λες συμβαίνουν στο δικό σου.. Δεν είναι σφάλματα της ρομ..Σε μένα δεν ισχυει τίποτα από όλα αυτά... ρολάρει τέλεια.. @Anritsu γράψε στην αναζήτηση flash την Ελληνική ρομ για το... ή μπες στην υπογραφή μου.. Είναι όλοι οι οδηγοί. Αν ξεκλείδωσες δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Αν η υπογραφή σου είναι το κόκκινο μπάνερ δεν μου δίνει κλικ . Κάπου περιγράφεται το φλασαρισμα του TWRP αλλά αδυνατώ να το εντοπί…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Anritsu: “Γιατί πάω ψάχνοντας !! ” Και δεν διαβάζεις απάντηση που σου δωσα 1 ώρα πριν... Καλά να πάθεις.. Τι θέλεις να κάνεις; Αν είσαι για Ελληνική απλά βάζεις twrp και μετά την φλασάρεις. ” Δεν χρειάζεται η κινέζικη ντεβ για να περαστεί η ελληνική ? Δωσε κάνα οδηγό κατι για την περιπτωσή μου . Κάπου κάτι υπάρχει Ελκος έβγαλα . Φλασαρω με το ξιαομι φλας η με το απντειτερ ? Και αμά έρθεις Μύκονο θα σε κεράσω ξαπλώστρα στο σούπερ

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Anritsu: “Κανω ενημέρωση τοπικά , με αυτό το path C:\XiaoMi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Qualcomm\Driver\serial\arm . ” Σε fastboot mode δεν πρέπει να πας στο φάκελο google??...Γιατί μπαίνεις σε Qualcomm?? ” Γιατί πάω ψάχνοντας !!! Με τα πολλά έριξα google , βρήκε οδηγους , εμφανίστηκε ένα ADB interface , πάτησα το κουμπί και βγήκε η χοντρή . Ανλοκ σαξεσιφουλ , ριμπουτ φον . Τώρα να κατεβάσω κάποια ελληνική ή να συνεχισω τον οδηγό για το Land που περνάει κ…

• Niente . Εκανα επανεκκίνηση αλλά τπτ . Win 7 Ultimate εχω . Μήπως είμαι σε τεστ και απλά δεν φαίνεται στα ultimate ? Το γράφει και κάπου άλλου ? Να δω τι αλλο πρόβλημα θα βγει ... Ακύρο . Μπήκε σε τεστ αλλά λόγω λευκού μπακγκροαουντ δεν φαινοτανν τίποτα. Παράθεση από Anritsu: “Niente . Εκανα επανεκκίνηση αλλά τπτ . Win 7 Ultimate εχω . Μήπως είμαι σε τεστ και απλά δεν φαίνεται στα ultimate ? Το γράφει και κάπου άλλου ? Να δω τι αλλο πρόβλημα θα βγει . ”

• Καλησπέρα και απο εδώ . Σε win 7 Χ64 χτυπάω και τις δύο εντολές , περνανε με επιτυχια αλλά το ενδεικτικό ότι είμαι σε τεστ δεν το βλέπω .CMD εκανα ως admin . θελει restart το μαραφέτι ?

• Παράθεση από geoanto555: “Δεν το βλέπει στην διαχείριση.. Τι περιμένεις; Κάνε ενημέρωση τον οδηγό από υπολογιστή και βρες τον οδηγό στον φάκελο του miflash ” Κανω ενημέρωση τοπικά , με αυτό το path C:\XiaoMi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Qualcomm\Driver\serial\arm . Και τα win λέει δεν μπορούν να εγκαταστήσουν το λογισμικό . Να ξαναβάλω μήπως το miflash με τις υπογραφές απενεργοποιημένες ?

• Τζίφος . Συνδεσα μέσω φόρουμ το mi account με το νουμερο του κινητού ,έκανα delete το mi account στο κινητό και ξαναμπήκα με το νούμερο και πάλι. Μπήκα στο unlock με το νούμερο σαν username , κάνω unlock και στο 50% το γνωστό . Είναι και η θάλλασα κοντά και αρχίζουν να μου μπαίνουν ιδέες . Unlock%20fail_zpsuoxdrxeb.png device%20manager_zps4tfdsftl.png

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Anritsu: “Πάντως επιμένω πως δεν είναι θέμα λογαριασμών και δεν βλέπει το Laptop το κινητό όπως θα έπρεπε για να προχωρήσει στο unlock ” Αν ανοίξεις συγχρόνως και cmd θα δεις αν το βλέπει σωστά ή όχι.. ” μιλας για οδηγός ελέγχου ξεκλειδώματος την πρώτη εντολή που σου επιστρέφει το νούμερο . Το έκανα αυτό προχτές με το laptop και είδα πως είναι κλειδωμένο . Θα το ξαναδω και θα επανέλθω

• Παράθεση από geoanto555: “Ναι βρε... κ μετά μπορεις να κάνεις login με αυτο. ” Έγινε και αυτό . Άντε να δούμε . Πάντως επιμένω πως δεν είναι θέμα λογαριασμών και δεν βλέπει το Laptop το κινητό όπως θα έπρεπε για να προχωρήσει στο unlock.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Anritsu: “Με νουμέρο +30 ή 0030 δεν με βάζει . ” Θα μπεις στο φόρουμ και θα βάλεις και το τηλέφωνο για να μπορείς να κάνεις Login.account.xiaomi.com/pass/auth/security/home? ” Ωραία . Συνδέθηκα στο mi account με το email αρχικά . Να βάλω το τηλέφωνο εκεί που λέει recovery phone στο Tab Security? Δεν βλέπω κάποιο άλλο πιθανό πεδίο .

• Παράθεση από geoanto555: “Θα δεις τι λέει το πρόγραμμα και θα πας στον λογαριασμό σου να εισάγεις κ το τηλέφωνο. Τέλος θα κάνεις login με αυτό και πιστεύω θα είσαι οκ.. Τα win 7 δεν νομίζω να έχουν "μπερδέψει" τον οδηγό.. ” Τι εννοείς με το "Θα δεις τι λέει το πρόγραμμα και θα πας στον λογαριασμό σου να εισάγεις κ το τηλέφωνο" Μιλάς για το πως κάνω loggin στο unlock ? Και με ID και με email . Με νουμέρο +30 ή 0030 δεν με βάζει .

• Παράθεση από NasDriver: “Εμ για..."Can not verify mi phone"...μόλις πας στο σπίτι δες και αυτό Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 σε fastboot mode (Fix Kedacom USB Device Connection error) ” Να το δώ και αυτό . Απλά εχω win 7 στο λαπτοπ . Σε κάποιο οδηγό είδα ότι θα πρέπει να δω το κινητό σαν Qualcom κάτι στο device Manager . Αυτό για να φλασάρω ελληνική rom . Για να ξεκλειδώσω δεν είδα να λέει κάτι ανάλογο ο οδηγός . Το θεωρεί αυτονόητο ? Παράθεση από …

• Παράθεση από takisfrag: “Κάνε αποσύνδεση από παντού του λογαριασμού σου και δοκίμασε εάν είναι εύκολο από άλλο κομπιούτερ να ξεκλειδώσεις Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να κάνω αποσύνδεση τι εννοείς απο παντού ? Μόνο στο κινητό φαίνομαι συνδεδέμενος και αυτό για να δουλέψει το Mi Unlock . και μετά συνδέομαι στο unlock . Που αλλού να είμαι συνδέμενος και δεν το ξέρω ? Μόνο στο google account του κινητού . Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Anritsu: “Εγώ δεν κατάφερα να σ…

• Καλημέρα και πάλι Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από Anritsu: “Καλησπέρα . Σε fastboot με το κινητο και εχει προηγουμενως συνδεθει στο mi account κανονικά / Στο ίδιο account συνδέομαι με το mi unlock , πάω για ξεκλείδωμα και στο 50% μου βγάζει can not verify device . win7 όλα αυτά χ64 . Στο device manager βλέπω ενα Android ? γενικό και αόριστο . Τι παρέλειψα .Να φανταστώ drivers ? ” Έχεις σωστή rom για να ξεκλειδώσεις ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από εδώ κατέβασα την…

• Καλησπέρα . Σε fastboot με το κινητο και εχει προηγουμενως συνδεθει στο mi account κανονικά / Στο ίδιο account συνδέομαι με το mi unlock , πάω για ξεκλείδωμα και στο 50% μου βγάζει can not verify device . win7 όλα αυτά χ64 . Στο device manager βλέπω ενα Android ? γενικό και αόριστο . Τι παρέλειψα .Να φανταστώ drivers ?

• Sintrofoi help. Exhume kana link ya drivers ya to land Kollaei to unlock so 50 tois ekato jai mountain leei pws den vlepei to kinito. Win7 x64 Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Παράθεση από spideman3: “Βάλε την XTRV Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Που συχνάζει ?

• Καλησπέρα σύντροφοι . Με ερωτήματα απο εδώ και απο εκεί , εχω μπει στην διαδικασία να βάλω ελληνική rom . Εβαλα global dev μέσω updater .Δυστυχώς στο Mi Unlock μου βγάζει θέμα "network error" . Εκτιμώ πως έιναι καθαρά θέμα δικτύου μια και βγαίνω απο vpn που πολλά πράγματα τα κόβει . Θα δοκιμάσω αργότερα απο το σπίτι . Αν όλα πάνε καλά , λογικά μόλις ξεκλειδώσει ο bootloader και με αυτόν τον οδηγό του φίλου με την φανελίτσα xiaomi-miui.gr/community/index…F%84%CE%BF-RedMi-3s-land/ λέω να προχωρήσω…

• Παράθεση από makis1024: “Μπαίνεις σε fastboot mode και δοκιμάζεις να ξεκλειδώσεις με το Mi unlock tool, εάν ξεκλειδώσει ο bootloader όλα καλά. ” Εννοέις αφού έχω εγκαταστήσει την rom που έβαλα παραπάνω . Αν θες ρίχξε μια μια ματία ότι αυτή είναι η global dev . Και αν δεν ξεκλειδώσει δηλαδή μένω με την developer με ότι αυτό συνεπάγεται ?

• Παράθεση από makis1024: “Global dev και edl mode υπάρχει κίνδυνος brick, από updater ή από fastboot mode, δεν υπάρχει πρόβλημα. XTRV new miui greek Definition ” Ωραία , κατεβάζω λοιπόν απο εδώ en.miui.com/download-303.html#453 την δευτερη κάτω . Την περνάω στο κινητό κάπου , και με τον updater την περνάω στο κινητό . Και αν όλα πάνε καλά θα έχω την global . Πως ξέρω μετα πως εχω το ΟΚ απο την xiaomi να ξεκλειδώσω τον bootloader ? Αυτο το σημείο δεν το έχω πολυκατάλαβει . και πάλι ευχαριστώ και σ…