Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 288.
-
Παράθεση από Anritsu: “Παράθεση από Anritsu: “Παράθεση από NasDriver: “Δείχνει για official global stable, αν σου βγάζει και αυτόματες αναβαθμίσεις τότε είναι σίγουρα official. Κάνε και αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” Έχω ήδη πάει από 7.5 σε 8 . Θα το τσεκάρω άλλη μια μήπως ξεκλείδωσε Sent from my Redmi 3S using Tapatalk ” Δυστυχώς το fastboot δεν επιστρέφει τίποτα . Θέλω να πιστευώ πως είναι θέμα καλωδίου μια και χρησιμοποιήσα ένα πλακέ απο powe…
-
Παράθεση από Anritsu: “Παράθεση από NasDriver: “Δείχνει για official global stable, αν σου βγάζει και αυτόματες αναβαθμίσεις τότε είναι σίγουρα official. Κάνε και αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” Έχω ήδη πάει από 7.5 σε 8 . Θα το τσεκάρω άλλη μια μήπως ξεκλείδωσε Sent from my Redmi 3S using Tapatalk ” Δυστυχώς το fastboot δεν επιστρέφει τίποτα . Θέλω να πιστευώ πως είναι θέμα καλωδίου μια και χρησιμοποιήσα ένα πλακέ απο power bank που βρήκα ευκαιρ…
-
RE:
Anritsu - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δείχνει για official global stable, αν σου βγάζει και αυτόματες αναβαθμίσεις τότε είναι σίγουρα official. Κάνε και αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος” Έχω ήδη πάει από 7.5 σε 8 . Θα το τσεκάρω άλλη μια μήπως ξεκλείδωσε Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Γεια και απο μένα . Εχω ένα 3s Ιντερνατιοναλ καμία δεκαριά μέρες και πλέον βλέποντας πως το μηχανάκι δεν εχει από την μάνα του κάποιο λειτουργικό θέμα λέω να του βάλω ελληνική Rom . Επειδή κάπου με τους οδηγούς χάθηκα θα ήθελα να ρωτήσω για το ξεκλείδωμα αν τελικά είναι απαραίτητο . Πριν καμιά δεκαριά μέρες έκανα αιτηση για unlock , μου ήρθε κάποιος κωδικός στο κινητό και αν θύμαμαι καλά κάπου τον έβαλα στην σελίδα και μετά δεν θυμάμαι τι έγινε .Καποιος οδηγός που είδα λέει οτι περιμένουμε να πά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gto: “Δώσε το 3s στην γυναίκα και χτύπα Mi5s ... Δεν είναι τόσο bullet proof όσο το Moto G. Αλλά είναι βολίδα. Α και αν δεν γουστάρεις το περιβάλλον της Xiaomi, βάλε ένα nova launcher ... θα με θυμηθείς ” Από το 11 εχω νόβα. Ωρα για ανανέωση. Κατσε να βαρεθω το 3ς και βλέπουμε . Τηλέφωνο άλλωστε αλλάζω κάθε δύο χρόνια πάνω κάτω. Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gto: “Παράθεση από Anritsu: “Παράθεση από kwwstas80: “geia sas,skeytomai na agorasw to 32gb 3gb edw,,International Version Xiaomi Redmi 3S 3GB 32GB Smartphone - Gold,einai axiopisto?alla axiopista kinezomagaza? ” Το έχω απο χτες και είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό για τα λεφτά του. Τα Ελληνικά είναι ένα θεμα ανάλογα τη ρομ. Εγω το έχω στα Εγγλέζικα. Αφού το δουλεψω καμία βδομάδα και σιγουρευτώ πως το hardware δουλευει σωστά θα ξεκινήσω τα πειραμάτα. Μια δοκιμή που έκανα με το ookla τε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kwwstas80: “geia sas,skeytomai na agorasw to 32gb 3gb edw,,International Version Xiaomi Redmi 3S 3GB 32GB Smartphone - Gold,einai axiopisto?alla axiopista kinezomagaza?” Το έχω απο χτες και είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό για τα λεφτά του. Τα Ελληνικά είναι ένα θεμα ανάλογα τη ρομ. Εγω το έχω στα Εγγλέζικα. Αφού το δουλεψω καμία βδομάδα και σιγουρευτώ πως το hardware δουλευει σωστά θα ξεκινήσω τα πειραμάτα. Μια δοκιμή που έκανα με το ookla τερμάτησε στα 50mbps μέσα στο σπίτι. Πόσα δίν…
-
Παράθεση από nflo: “Μην μπερδεύει το Redmi Note 3 pro international (Kate) με αυτό που έχεις εσύ, δηλαδή το Redmi 3S International (land). Στο δικό σου Redmi 3S μπορείς να κατεβάσεις Ελληνική rom από εδω: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…575-Xiaomi-RedMi-3S-Land/ και να την περάσεις με αυτό τον οδηγό: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land) αφού πρώτα ξεκλειδώσεις τον bootloader. ” Κάπου μπέρδεψα τα μπούτια μου γιατι παραπάνω στο λήμμα international κάνει αυτόματο λινκ (φουσκα) και λέει για kate…
-
Την καλημέρα μου στους γκουρού και πάμε με τη μία στο ψητό μπας και βγάλω άκρη . Παρέλαβα απο γκικ 3s international . Το πως το ελέγχω πως είναι όντως το international από το κουτί δεν το κατάλαβα. Φαντάζομαι θα πρέπει μετά να βάλω κάποιο 4g analyser να δω το φάσμα . Και μάλλον κακώς πήγα στο inter μια και εχω cosmote και πολύ δύσκολα θα αλλάξω . Είχε μέσα μια miui malmide 7.5 global . Την οποία και μέσω OTA πήγε τσακ μπαμ 8 global . Εχω κάνει άιτηση και εχω λάβει κωδικο για unlock με sms με mi …
-
Παράθεση από NasDriver: “Μέχρι στιγμής όσα παιδιά έχουν την International και έχουν βάλει την Ελληνική πιάνουν κανονικά την band 20, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος Δες εδώ καλύτερα REDMI 3S/Prime (MALMIDE). Το πρώτο κινητό της Xiaomi με την συχνότητα 800MHz! ” Ευχαριστώ . Θα το δω . Μια βοήθεια ακόμα . Έκανα ενα ελεγχο με το ADB για τον bootloaded και είναι κλειδωμένος .Εκανα exit στο cmd line και δεν ξέρω πως να βγάλω το κινητο απο fastboot . Δοκίμασα όπως το έβαλα , δοκίμασα πατημένο το…
-
Παράθεση από NasDriver: “Εδώ μπορείς να δεις τις διαφορές των ρομ Βασικά χαρακτηριστικά των δημοφιλών MIUI-ROMS Το Redmi 3S είναι Land, επίσης κάνε και αυτόν τον έλεγχο Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” Αν είναι για λίγα ελληνικά λέω να παραλείψω την dev και να μείνω με την υπάρχουσα του κινητου που ήδη αναβαθμίζεται σε Miui 8.0.3.0 stable . Τα αγγλικά μικρό κακό ειναι και το bloatware δεν το βρίσκω τόσο τραγικό μέχρι στιγμής . Και μια και τα λέμε το κείδωμα οθόνης…
-
Παράθεση από Anritsu: “Καλησπέρα και από μένα . Παρέλαβα σήμερα το 3S international υποτίθεται βερσιον από εδώ International Version Xiaomi Redmi 3S 3GB 32GB Smartphone - Dark Gray . Ήθελα να ρωτήσω πως επιβεβαιώνω πως έχει αυτή την περίφημη μπάντα της wind (cosmote έχω βέβαια) .Rom ειναι η MIUI Global 7.5 Stable 7.5.8.0 (Malmide) Επίσης εκ των υστέρων παρατηρώ πως δεν έχει ελληνικά όπως νόμιζα θα πρέπει να πάω σε ελληνική ρομ . . Κωδικό για ξεκλείδωμα έχω έτοιμο και η δουλειά θα γίνει με win 7 …
-
Καλησπέρα και από μένα . Παρέλαβα σήμερα το 3S international υποτίθεται βερσιον από εδώ International Version Xiaomi Redmi 3S 3GB 32GB Smartphone - Dark Gray . Ήθελα να ρωτήσω πως επιβεβαιώνω πως έχει αυτή την περίφημη μπάντα της wind (cosmote έχω βέβαια) .Rom ειναι η MIUI Global 7.5 Stable 7.5.8.0 (Malmide) Επίσης εκ των υστέρων παρατηρώ πως δεν έχει ελληνικά όπως νόμιζα θα πρέπει να πάω σε ελληνική ρομ . . Κωδικό για ξεκλείδωμα έχω έτοιμο και η δουλειά θα γίνει με win 7 x64 . Ευχαριστώ
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Κάτω δεξιά, εκεί που έχει κάτι κινέζικα και ένα βελάκι, πάτα στο βελάκι και επέλεξε English. Ειδάλλως, δες εδώ: Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ ” Το είχα πατήσει και παραδόξως συνέχιζε κινέζικα . Οπως και να έχει ξαναπήγα στην μπλε σελίδα και μου άνοιξε κανονικά το μενού που φαίνεται και στον οδηγό . Εδωσα νούμερο κινητού , ήρθε το confirmation code και πλέον είμαι στην αναμονή . Ευχαριστώ .
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαλησπέρα , μόλις έκανα mi account και προσπαθώ να αιτηθώ να ξεκλειδώσει ο bootloader για μια συσκευή redmi 3s που θα έχω στα χέρια μου Τρίτη Τεταρτη . Απο τη σελίδα Apply for unlocking Mi devices που υπάρχει και στον οδηγό με το μπλε φόντο , κάνω go και με πετάει σε κινέζικη σελίδα . Αντίστοιχη με αυτήν που φαίνεται στον οδηγό αλλά άκρη δεν βγάζω . Κάποια πρόταση ?