Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-288 από 288.

• RE:

Anritsu - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “Παράθεση από Anritsu: “Καλήμερα και από μένα σύντροφοι και συντρόφισσες . Και καλή εβδομάδα. Παράγγειλα το Land sto geek 10.10 και είναι ακόμα στο processing . Συνήθως προτιμάω το gearbest ή το banggood για ψιλολόγια και απο εκεί συνήθως φεύγουν σφαίρα . Για το geek είναι συνήθης τέτοια καθυστέρηση ? Μην ξεκινήσω μανούρα Δευτεριάτικα . ” Και εγώ από εκεί το πήρα. 12/9 έκανα την παραγγελία. 20/9 έφυγε. Και η ειδοποίηση από ΕΛΤΑ για να το παραλάβω ήρθε 30/9!!! Υπομονή” Τελ…

• Παράθεση από billphone: “Παράθεση από Anritsu: “Καλήμερα και από μένα σύντροφοι και συντρόφισσες . Και καλή εβδομάδα. Παράγγειλα το Land sto geek 10.10 και είναι ακόμα στο processing . Συνήθως προτιμάω το gearbest ή το banggood για ψιλολόγια και απο εκεί συνήθως φεύγουν σφαίρα . Για το geek είναι συνήθης τέτοια καθυστέρηση ? Μην ξεκινήσω μανούρα Δευτεριάτικα . ” Και εγώ από εκεί το πήρα. 12/9 έκανα την παραγγελία. 20/9 έφυγε. Και η ειδοποίηση από ΕΛΤΑ για να το παραλάβω ήρθε 30/9!!!Υπομονή Καλά …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Anritsu: “Παράγγειλα το Land sto geek 10.10 και είναι ακόμα στο processing . Συνήθως προτιμάω το gearbest ή το banggood για ψιλολόγια και απο εκεί συνήθως φεύγουν σφαίρα . Για το geek είναι συνήθης τέτοια καθυστέρηση ? Μην ξεκινήσω μανούρα Δευτεριάτικα . ” Μια βδομάδα δεν είναι πολύ κατά την γνωμη μου. Οσον αφορά τώρα το banggood αν δεις τι κάνει με το Kate που το φορτώνει rom απο Kenzo και μέχρι να το στείλει στον αγοραστή έχει brickάρει, θα το σκεφτείς διπλά σ…

• Καλήμερα και από μένα σύντροφοι και συντρόφισσες . Και καλή εβδομάδα. Παράγγειλα το Land sto geek 10.10 και είναι ακόμα στο processing . Συνήθως προτιμάω το gearbest ή το banggood για ψιλολόγια και απο εκεί συνήθως φεύγουν σφαίρα . Για το geek είναι συνήθης τέτοια καθυστέρηση ? Μην ξεκινήσω μανούρα Δευτεριάτικα .

• Επεσε παραγγελία στο γκικ για το land .Υπάρχει κάποια δοκιμάσμενη προστατευτική θήκη απο το ebay κατά προτιμήση ? Χωρίς σταντ και μπροστινό καπάκι οθόνης . Μαλακό τζελ και όχι ξερό πλαστικό . Ευχαριστώ Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Anritsu: “Για ποιους λίγους φιλε μου ? ” Για τον κυριότερο..... Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα είναι πολύ πιο εύκολο να το επαναφέρεις με την Ελληνική.” Δεν πολυκατάλαβα αλλά οκ . Οπότε παραλσμβάνω γκλόμπαλ και μετά china dev και μετά ελληνικά αν χρειαστώ . Φανταζομαι στην αρχική θα υπάρχει κάποιος οδηγός . Ευχαριστώ Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Φιλε αν θες να βάλεις ελληνική Ρομ τότε η πιο σωστή επιλογή είναι η china dev, αν θες απλά ελληνικά βάλε την global. Άλλη διαφορά τους είναι ότι η δεύτερη έχει και playstore. Αλλά για πολλούς λόγους θα σε συμβουλευα ναπας σε ελληνική.” Για ποιους λίγους φιλε μου ? Αν μπορείς κάνε ένα ρεζουμε . Ειμαι έτοιμος να παραγγείλω ένα ιντερσιοναλ 3/32 με γκλόμπαλ . Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλώς σας βρήκα σύντροφοι . Νέος μόνος ψάχνει συσκευή vfm στις 5'΄ και μάλλον καταλήγω στο 3s . Λέω να το παραγγείλω απο Gearbest εκτός και αν υπάρχει καλύτερη προταση με κάποιο promo code . Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω κατα την παραγγελία ? Κάποια πρόταση για μία θηκούλα διακριτική να τα παραγγείλω ? Τέλος κάτι που διαβασα σε ενα review (νομιζω gsm arena ) ότι το κινητό είναι μόνιμα σε auto φωτισμό /contrast και αυτο καταντάει περίπου σπαστικό ισχύει ? φτιαχνει με τις ελληνικες ρομ ? Ευχα…