Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 288.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από Achilleas1956: “Χθεσινός ιδιοκτήτης του Mi 9Tprp από Mi 8 και σήμερα μου ήρθε η ενημέρωση για την MIUI11 με Android10 a225711f0cb23bd18d6fc48710b1b694.jpg Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα . Επειδή το καλοβλέπω το συγκεκριμένο τώρα που εχει πέσει κάπως σε 6/128 , η αναβάθμιση αφορά Global ROM ή εχεις βάλει της κοινότητας ; Δεδομένου πως το τηλέφωνο είναι κάπως τσουχτερό για το δικό μου βαλάντιο , δεν θα ήθελα να μπλέξω με flash ξεκλειδώματα κλπ . Με …
-
̶W̶i̶n̶d̶o̶w̶s̶ ̶1̶0̶ ̶x̶6̶4̶ ̶v̶e̶r̶s̶i̶o̶n̶ ̶1̶9̶0̶9̶ ̶b̶u̶i̶l̶d̶ ̶1̶0̶.̶0̶.̶1̶8̶3̶6̶3̶.̶1̶ ̶N̶o̶v̶ ̶2̶0̶1̶9̶ ̶(̶d̶e̶b̶l̶o̶a̶t̶e̶d̶)̶
Anritsu - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Το Windows7-USB-DVD-Download-Tool-Installer-en-US.exe που κατέβασες δουλεύει και με το ISO των Windows 10... δηλαδή μπορεί να σου φτιάξει στικάκι USB με τα Windows 10 και φυσικά bootable. Επίσης δεν έχει σημασία από τι έκδοση Windows το τρέχεις... την δουλειά που πρέπει να κάνει, θα την κάνει. Η μόνη διαφορά με αυτό το εργαλείο είναι ότι δεν μπορείς να στήσεις τα Windows σε UEFI mode με το στικάκι που θα σου φτιάξει. Για να το κάνεις αυτό, δηλαδή να στήσεις τα Windows σε …
-
̶W̶i̶n̶d̶o̶w̶s̶ ̶1̶0̶ ̶x̶6̶4̶ ̶v̶e̶r̶s̶i̶o̶n̶ ̶1̶9̶0̶9̶ ̶b̶u̶i̶l̶d̶ ̶1̶0̶.̶0̶.̶1̶8̶3̶6̶3̶.̶1̶ ̶N̶o̶v̶ ̶2̶0̶1̶9̶ ̶(̶d̶e̶b̶l̶o̶a̶t̶e̶d̶)̶
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Είναι για Win7. Στα 10 θέλει το Media creation tool. ” Είναι για να κάνεις boot stick με iso των win 7 εννοείς ή για να κανεις boot stick με iso των 10 σε win 7 . Εγω σε win 7 φτιάχνω το stick με το Image του θέματος . Παράθεση από apos: “@Anritsu κανε μια δοκιμη και το Rufus ειναι ευκολο εχει και πολλα βιντεο στο youtube ” Το ξέρω το rufus . Θα το δοκιμάσω και αυτό . Ευχαριστώ
-
ΜήνυμαΜια βοήθεια ακόμα . Κατέβασα το windows usb tool από το λινκ του Μαυρουδή πιο πάνω . Μου κατέβασε ένα windows7 USB/DVD tool . Φαντάστηκα πως διάβασε τα win μου και κατεβασε την κατάλληλη έκδοση . Το στικάκι που έφτιαξε δεν ξεκινάει , το βλέπει στο bios κανονικά , στην εκκίνηση ψιλοαργεί σαν να το διαβάζει , και προχωράει στον σκληρό με το υπάρχον λειτουργικό . Θα το δοκιμάσω και με DVD . Υπάρχει περίπτωση το Link να είναι για να γίνει φορτωθεί iso win 7 σε ενα Boot στικάκι ;
-
ΜήνυμαΜόλις το κατέβασα . Να φανταστώ ότι εχει τα updates μέχρι και αυτές τις μέρες ; Επίσης Ελληνικά γυρνάνε απο μέσα τα 10 ; Δεν τα έχω ξαναδει μπροστά μου και βλέπω English στο Iso . Ευχαριστώ .
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα . Το Iso σε bootable stick πως το κάνουμε ; Υπάρχει κάποιο ειδικό tool . Νομίζω κάτι έχει η microsoft όταν κατεβαζεις image απο την ίδια .
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από Cinemusic: “Βασικα οσο και αν προσπαθησα δεν κατάφερα να αλλαξω τον default ηχο που εχει. Ενώ σου επιτρέπει να δηλώσεις αλλον ηχο τελικα όταν χτυπα παιζει το δικο του. Επισης εψαξα να βρω τους ήχους συστήματος μηπως μπορω να σβησω τον default αλλα στους φακέλους δεν βρηκα τιποτα ( αληθεια που βρίσκονται οι ηχοι του?) Καμια ιδεα; ” Καλημέρα . Περίεργα πράγματα . Όταν αλλάζεις τον ήχο , είσαι σίγουρος ότι αποθηκεύεται η αλλαγή ; Αστεία ερώτηση αλλά καμία φορά δεν ξέρεις . Αν πας μετά …
-
Τελικά παράγγειλα ένα usb board απο τα βάρη της Ινδίας . Θα δοκιμάσω να ξεκολλήσω και να αλλάξω θύρα και στο δικό μου . Μια και άνοιξα την πλάτη με τρώει να αλλάξω μπαταρία . Εχει μπει κανένας στην διαδικασία ; Ειχα δει κάποιο βίντεακι παλιότερα και δεν είναι και καμία επιστήμη , αρκεί να μην στραβώσω κάνα κονέκτορα . Απο μπαταρίες τι παίζει ; Μπορώ να βρω κάπου μια ίδια (εργοστασιακή ας πούμε ) . Στο σκρουτζ κάτι βρίσκω πχ skroutz.gr/s/9535893/Xiaomi-BM47-Redmi-3.html αλλά με 7 € δεν περιμένω κ…
-
Έχω έναν φορτιστή με 1 θύρα Q.C 3 και 2 απλές των . Στο δικό μου όταν το συνέδεα στην Q.C μου έβγαζε το σήμα του quick charge (κεραυνός σε κύκλο) . Σε αυτό που μου δώσανε δεν το κάνει . Δεν ξέρω βέβαια αν στο δικό μου εκτός από το να βγάλει την ένδειξη φόρτιζε και ποιο γρήγορα .Σε σχέση με τον μαμά φορτιστή σίγουρα αλλά εκείνος ήταν μόνο 1 Α . Δεν με πειράζει τόσο γιατί από ότι είδα εχτές και στις απλές θύρες 2.4 Α απο 30 % ένα δίωρο ήθελε . ΔΕν χάθηκε και ο κόσμος . Στα της θύρας , φαντάστηκα ό…
-
Καλησπέρα σύντροφοι . Δυστυχώς μάλλον χαιρετάω το 3s μου μετά απο περίπου τριετή σχέση . H micro usb δεν θέλει να δει καλώδιο φόρτισης και ετσι δεν μπορώ να το φορτίσω . Το θέμα είχε ξεκινήσει κάτι μήνες τώρα όπου δυσκολευόμουνα να βρω καλώδια , κάποια δουλεύανε , μετά θέλανε λίγο πιο έξω , μετά λίγο πιο μέσα , μετά με σπρώξιμο υπο γωνία με κάποιο μανταλάκι κλπ . Κρίμα να βγει εκτός μάχης έτσι . Το καθάρισα με οδοντόβουρτσα και οδοντογλυφίδα μήπως και είχε πιάσει βρώμα αλλά τίποτα . Δεν ξέρω αν …
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από ios46: “Πάντος το fingerprint είναι λίγο ψιλοπροβληματικό στο unlock, το DND κάνει κάποια "κουλά" ώρες ώρες και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα και με την κατανάλωση - διάρκεια μπαταρίας. Κατά τ' άλλα μια χαρά so far. ” DND ;;
-
Mi 9 Τ
Μήνυμα730 μάλλον θα εννοείς . Το κομμάτι της CPU δεν με απασχολεί ιδιαίτερα δεδομένου πως για τη χρήση που κάνω εγώ δεν χρειάζομαι τρομερή υπολογιστική ισχύ . Περισσότερο με απασχολεί ένα κινητό με μέτριες προς καλές νυχτερινές λήψεις (να παίρνει gcam), αυτονομία , μαζεμένο μέγεθος , full screen χωρίς notch και κολοκύθια (selfie δεν βγάζω) . Θα με ενδιέφερε και το νέο note που πραγματικά μιλάμε για τιμές χώμα αλλά αυτά τα 16 εκατοστά τα βλέπω και αγριεύω . Που να βάλεις και θήκη . Μας καταστρέψανε οι …
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “1.με nillkin 0,2mm τζαμάκι όλα καλά στο Mi 9. ” μιλάμε για ίδια οθόνη/αισθητήρα ;
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΚαλημέρα Επειδή εγώ έχω ένα redmi 3s ένα τριάρι και με πείθει μια χαρά το 9t μια χαρά να ρωτήσω κάνα δύο πράγματα : 1)το αποτύπωμα δουλεύει καλά ; με τζαμάκι /ζελατίνα ; Διαβάζω διάφορα . 2) Οι κάμερες του Pro είναι ίδιες με του απλού 9T ; Στο GSM αρένα φαίνονται πανομοιότυπες πλην της αναφοράς για laserAF στα 48 και 8 Mp για το PRO : mi9t PRO vs mi9t 3) Το ηχείο του στο κουδούνισμα και η δόνηση είναι ζωηρές ; Ακούγεται πχ μέσα από τσαντάκι μέσης ; 4) Έβαλε κανένας εφαρμογή για Notifications στη…
-
Καλημέρα . Ερωτήσεις προς κατόχους : 1)το αποτύπωμα δουλεύει καλά ; Διαβάζω διάφορα 2) Οι κάμερες του Pro είναι ίδιες με του απλού 9T ; Στο GSM αρένα φαίνονται πανομοιότυπες πλην της αναφοράς για laserAF στα 48 και 8 Mp για το PRO : mi9t PRO vs mi9t 3) Το ηχείο του στο κουδούνισμα και η δόνηση είναι ζωηρές ; Ακούγεται πχ μεσα απο τσαντάκι μέσης ; 4) Έβαλε κανένας εφαρμογή για Notifications στην οθόνη ; ευχαριστώ