Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 288.
-
Παράθεση από gkalen: “@Anritsu Μήπως έχεις βάλει magisk dγια ροοτ ??? ” Οχι . Superuser μόνο. Επίσης έβαλα την ρομ καθαρή μετά από fr και τις εφαρμογές πάλι μια μία. Τα ίδια θέματα είχα και με τις πρώτες dev 9 miui. Με την 8 ποτέ . Κάτι μπήκε στην 9 και μου προκαλεί το το πρόβλημα. Αν αυτή εδώ η stable είναι μια από τις πρώτες 9αρες dev εξηγούνται πολλά ... Μεγάλη πίκρα.
-
Παράθεση από Anritsu: “Παράθεση από Anritsu: “Παράθεση από gkalen: “@Anritsu Δε ξέρω τι κάνεις και τι χρησιμοποιείς , αλλά η Ρομ αυτή έχει δωθεί 15 μέρες πριν σε άλλο μέλος και δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα , ισα-ισα που διορθώθηκαν και άλλα προβλήματα που είχε όσο ήταν με τη china/eu source .. ” Αυτήν εδώ λινκ με redmi 3s και supersu . Είχα δοκιμάσει αρχικά την stable china αλλά μου έκανε κολλήματα , δοκίμασα και αυτή του λινκ με το ίδιο πρόβλημα , ίσως κάπως πιο αραιά κολλήματα . Θα τη…
-
Παράθεση από gkalen: “@Anritsu Θα μπουν και τα εικονίδια με επιλογές , 4x5 , 5x5 , 4x6 και 5x6 ... Απλώς δε προλάβαμε σ'αυτη τη Ρομ .. Όσες βγαίνουν από δω και πέρα θα εχουν και επιλογή για τα εικονίδια .. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52354/ @jimakos234 Το γράφω ακριβώς ένα ποστ πριν το δικό σου .. Βάλε τη developer να ησυχάσεις , φοβερή Ρομ .. ” Φίλος μικρό το κακό αν και παραμαζεύονται σελίδες . Αν γίνεται , στείλτε και τον βοηθό πίσω στα βάθη της Κίνας . Δυστυχώς πήρα μια κρυαδα…
-
Παράθεση από Anritsu: “Παράθεση από gkalen: “@Anritsu Δε ξέρω τι κάνεις και τι χρησιμοποιείς , αλλά η Ρομ αυτή έχει δωθεί 15 μέρες πριν σε άλλο μέλος και δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα , ισα-ισα που διορθώθηκαν και άλλα προβλήματα που είχε όσο ήταν με τη china/eu source .. ” Αυτήν εδώ λινκ με redmi 3s και supersu . Είχα δοκιμάσει αρχικά την stable china αλλά μου έκανε κολλήματα , δοκίμασα και αυτή του λινκ με το ίδιο πρόβλημα , ίσως κάπως πιο αραιά κολλήματα . Θα την δοκιμάσω και πάλι με …
-
Παράθεση από gkalen: “@Anritsu Μην επαναφέρεις τίποτα από cloud ή από οτιδήποτε άλλο .. τίποτα όμως , στησ'το από την αρχή . ” Αυτ'ο πως ακριβώς το σιγουρεύω γιατι όταν εβαλα την 9.2.2.0 κάτι είδα που 51 εφαρμογες τις εκανε restore και δεν μιλάω για google αλλά για mi . Να κλείσω τον συγχρονισμό ; Η θα με ρωτήσει ?
-
Παράθεση από gkalen: “ @Anritsu Δε ξέρω τι κάνεις και τι χρησιμοποιείς , αλλά η Ρομ αυτή έχει δωθεί 15 μέρες πριν σε άλλο μέλος και δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα , ισα-ισα που διορθώθηκαν και άλλα προβλήματα που είχε όσο ήταν με τη china/eu source .. ” Αυτήν εδώ λινκ με redmi 3s και supersu . Είχα δοκιμάσει αρχικά την stable china αλλά μου έκανε κολλήματα , δοκίμασα και αυτή του λινκ με το ίδιο πρόβλημα , ίσως κάπως πιο αραιά κολλήματα . Θα την δοκιμάσω και πάλι με FR να δω τι θα κάνει .…
-
Καλησπέρα . Υπάρχει feedback απο redmi 3s ? Ειμαι με την προηγούμενη stable 9.2.20 malmiek με την οποία έχω θέμα με κολλήματα . Το τηλέφωνο όταν μπαίνει σε αναμονή , 1-2 φορές την μέρα κολλάει , μένει μαύρο και θέλει hard reset . Λέω να δοκιμάσω και αυτήν εδώ . Να την βάλω απο πάνω , να ξανακάνω factory reset ? Να κάνω και format data μήπως κάτι εκεί κολλάει ? Ελεγξα εχτές και είναι unlocked ο bootloader . Ευχαριστώ
-
Παράθεση από gkalen: “@Anritsu Όπως είπες και στην αρχή , η Ρομ πήγαινε μια χαρά .. Ο βοηθός στην αριστερή οθόνη δεν φεύγει και προσπάθησε να ζήσεις μαζί του .. μπορείς να κάνεις διαγραφή του βοηθού αλλά θα έχεις μια κενη οθόνη αριστερά που δεν φεύγει οπότε ασ'το όπως είναι .. Με τα πειράγματα που προσπάθησες να κάνεις για να διώξεις το βοηθό θεωρώ ότι έχεις κάνει κάτι που δημιούργησε πρόβλημα .. Αν άφηνες τη Ρομ όπως ήταν δεν νομίζω ότι θα είχες πρόβλημα .. Edit Ελπίζω επίσης ότι δεν έβαλες το …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Σε λίγο θα λάβετε νέα Stable ROM με source από Global και θα είστε μια χαρά.. ” Προσδιόρισε σε παρακαλώ το "σε λίγο" γιατι δυστυχώς δεν πρόλαβα να γράψω απο πάνω και το βρήκα πάλι κολλημένο το τηλέφωνο ... ο βοηθος δεν φέυγει ?
-
Γεια σας σύντρόφοι . Μετα απο κάμποσο καιρό με dev αρώματα κλπ , δοκίμασα την τελευταία stable με china source για το redmi 3s με τραγικά αποτελέσματα . Μπαταρία ρουφήχτρα και καθημερινα κολλήματα με αναγκαστικό hardreset . Κατόπιν υποδείξεων δοκίμασα και την stable με global source (xtrv 9.2.2 malmiek) . Την πέρασα χτες το απόγευμα και μέχρι στιγμής κανένα κόλλημα και η μπαταρία στα συνήθη επίπεδα μειώσεως . Μοναδικό θέμα που έχω μέχρι στιγμής είναι πως δεν βρίσκω να απενεργοποίησω αυτο το σαχλ…
-
Ευχαριστώ και πάλι για τις υποδείξεις . Την πέρασα χτες το απόγευμα και όλα καλά μέχρι στιγμής . Κανένα κόλλημα . Ενα θεματάκι που έχω το γράφω απο εκεί ..
-
Παράθεση από Anritsu: “καλημέρα . Είπα να βάλω stable να ξεμπερδέψω με τις developer και βρήκα τον μπελά μου . Το τηλέφωνο μια με δύο φορές την μέρα κολλάει στο μαύρο και ουσιαστικά είναι αναξιόπιστο . Και δεν σημείωσα και ποια βερσιον dev είχα . Και μπαταρία ρουφάει αισθητα γρηγορότερα σε σχέση με την dev που είχα . Υπάρχει κάνα γιατρικό . Δεν αντέχω να κάνω πάλι fr και πάλι όλα απο την αρχή . Ευχαριστώ ” Αυτή που υπάρχει στο παρόν νήμα xtrv (όχι aroma) για land . Ήμουνα με μια dev του Νοεμβρίο…
-
καλημέρα . Είπα να βάλω stable να ξεμπερδέψω με τις developer και βρήκα τον μπελά μου . Το τηλέφωνο μια με δύο φορές την μέρα κολλάει στο μαύρο και ουσιαστικά είναι αναξιόπιστο . Και δεν σημείωσα και ποια βερσιον dev είχα . Και μπαταρία ρουφάει αισθητα γρηγορότερα σε σχέση με την dev που είχα . Υπάρχει κάνα γιατρικό . Δεν αντέχω να κάνω πάλι fr και πάλι όλα απο την αρχή . Ευχαριστώ
-
Παράθεση από Anritsu: “Καλησπέρα . Υπάρχει κάποιος με Redmi 3S (land) που να πέρασε την stable να μοιραστεί εντυπώσεις . Είμαι με μιά xtrv miui 9 του Δεκεμβρίου και σκέφτομαι να γυρίσω σε stable μια και σύντομα το τηλέφωνο θα περάσει στη σύζυγο . Σο ενδιάμεσο δοκίμασα και κάποιες αλλες xtrv αλλά όλες είχανε θέμα στο gps . Ευχαριστώ ” Καλησπέρα στην παρέα . Κατέβασα την τελευταία xtrv stable και είμαι έτοιμος για φλασάρισμα . Εκτός του Factory Reset θα χρειαστεί κάτι άλλο ? Υπάρχει κίνδυνος να χα…
-
Καλησπέρα . Υπάρχει κάποιος με Redmi 3S (land) που να πέρασε την stable να μοιραστεί εντυπώσεις . Είμαι με μιά xtrv miui 9 του Δεκεμβρίου και σκέφτομαι να γυρίσω σε stable μια και σύντομα το τηλέφωνο θα περάσει στη σύζυγο . Σο ενδιάμεσο δοκίμασα και κάποιες αλλες xtrv αλλά όλες είχανε θέμα στο gps . Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα . Στην πρώτη σελίδα δεν βλέπω την λίστα . Δεν έχει βγει ακόμα και απλά θα συμπληρωθεί στις επόμενες μέρες ? Για το redmi 3s υπάρχει περιπτώση να βγει ? 8.5 δεν πήρε . Ευχαριστώ
-
Redmi 3S MIUI 9
ΜήνυμαΠαράθεση από gto: “Παράθεση από Anritsu: “Παράθεση από gto: “Έχει βγει 9αρα stable για το land ; Sent from my MI 5s using Tapatalk ” Ούτε 8.5 νομίζω . ” miui_HM3SGlobal_V8.5.4.0.MALMIED_b2ff7423f6_6.0.zip ” Ελληνική εννοούσα . Αν αρχίσω να παρακολουθώ και το κινέζικο φόρουμ , δεν θα μου μείνει εγκεφαλικό κύταρο !!!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Anritsu: “Με την κυκλοφορία της Miui 9 είχα θέμα είτε με xtrv είτε με aroma με την συσκευή μου . 1-2 φορές την ημέρα το τηλέφωνο κόλλαγε . Total black και ήθελε hard rester . Προχώρησα σε factory reset αλλά χωρίς αποτέλεσμα . Είπα να κάνω υπομονή και τελικά με το αρωμα 7.11.2 βρήκα την υγεία μου . Μηδέν κολλήματα . Με επιασε φαγούρα να αναβαθμίσω και να επιστρέψω σε xtrv . Έβαλα την 7.11.30 και πριν περάσει μέρα κόλλημα . Δευτερη μέρα ξανά κόλλημα . Περνάω αρ…
-
Με την κυκλοφορία της Miui 9 είχα θέμα είτε με xtrv είτε με aroma με την συσκευή μου . 1-2 φορές την ημέρα το τηλέφωνο κόλλαγε . Total black και ήθελε hard rester . Προχώρησα σε factory reset αλλά χωρίς αποτέλεσμα . Είπα να κάνω υπομονή και τελικά με το αρωμα 7.11.2 βρήκα την υγεία μου . Μηδέν κολλήματα . Με επιασε φαγούρα να αναβαθμίσω και να επιστρέψω σε xtrv . Έβαλα την 7.11.30 και πριν περάσει μέρα κόλλημα . Δευτερη μέρα ξανά κόλλημα . Περνάω αρωμα 7.11.30 και ξανά κολλήμα . Λέω να το αφήσω …