Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 288.

• Καλημέρα . Σε 3s μπήκε μια χαρά και έκανα και ένα FR που χρωστούσα για την V9 . Ηθελα να ρωτήσω οσο αφορά στην διάταξη των εικονιδίων . Στην 8 με δύο δαχτυλα σου έδινε την δυνατοτητα να βάλει χαμήλα στην οθόνη οσα εικονιδιο ήθελες , και μετα πήγαινες στην οθόνη που ήθελες και τα τοποθετούσες . Τωρα με το ίδιο σου δίνει να κλικάρεις τα εικονίδιο και σου βάζει κάτω σαν μικρογραφία ολες τις επιφάνειες εργασίας . Θελω πχ ενα εικονίδιο απο την τριτη σελίδα να το πάω στο Home Screen . Μην τα σέρνουμε …

• bluboo dual

Anritsu - - Διάφορες συσκευές

Μήνυμα

Παράθεση από Anritsu: “Παράθεση από NasDriver: “Κάνουν εκτίμηση της αξίας, εάν περάσει...και εάν σου βάλουν μεγαλύτερη αξία...θα ζητήσεις να γίνει επανέλεγχος, δίνοντας και όλα τα στοιχεία αγοράς, πληρωμής κτλ... Περίμενε να φτάσει πρώτα και μην σκας άδικα...είναι νωρίς ακόμα ” Φιλος που παραγγέλνει τακτικά ψιλολόγια από Κίνα μου λέει πως εχει παγιωθεί το 3έυρω σε όλα τα φακελα . Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί ακόμα. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ΒΙΑΣΤΗΚΑ να μιλήσω . ΠΑρ…

• Παράθεση από makis1024: “Back up δεν σου κάνει καθώς και το SuperSu πρέπει να το απεγκαστήσεις μετά μόνος σου και να το ξαναφλασάρεις από twrp. ” Αρα λοιπόν προχωρώ σε back up καλού-κακού , κατεβάζω μέσω OTA φαντάζομαι στο τέλος θα με ρωτήσει να κάνει επανεκκίνηση και εγκατάσταση με τα παρελκόμενα wipes μόνη της .Όμορφα . Su να απεγκαταστήσω πότε ? Πριν το update η μετά και γιατί ? το 2.82 πάλι θα φλασάρω Και πως απεγκαθίσταται αλήθεια ?! Εχει uninstall στο Twrp ? Δεν το θυμαμαι . Και κάτι ακόμα…

• Σύντροφοι καλησπέρα. Για πρώτη φορά βλέπω να δουλευει το OTA update . Επειδή συνήθως τις κατεβάζω με τα λινκ του email , το OTA απλά με απαλλάσσει από αυτό και στην συνέχεια όπως ξέρω (Back up , Dalvic+ Cache Wipe , flash rom + SU) ή στο τέλος τα κάνει και αυτά μόνο του ? Φαντάζομαι πως οχι . Ευχαριστώ

• Παράθεση από Bodai: “@Anritsu αν έχεις την τελευταία rom λογικά δεν πρέπει να έχεις τέτοια θέματα. Οσον αφορά τους 160 υπάρχει ρύθμιση, ενεργοποίησε την. @johnst1972 ας ευχηθούμε ότι αυτή η πολιτική αναμονής που έχει επιβάλει η Xiaomi θα λήξει σύντομα ” Και όμως . Οπως και κολλήματα τακτικά και τελευταία δεν βλέπει και την κάρτα sim (συνέβη 3 φορές την τελευταία βδομάδα) . Ισως έτυχε . Δεν έχω κάνει Factory Reset οπότε και επιφυλλάσομαι να πω τι φταίει . Για τους 160 χαρακτήρες πως ? Αν εννοείς …

• Σε 3S το update μέσω του κινητού δεν βρίσκει νέες ρομ ακόμα και αν εχουν κυκλοφορήσει απο μέρες . Προβλέπται να φτιαχτεί κάποια στιγμή ? Μικρό το κακό βέβαια . Επίσης για Ελληνικά 160 χαρακτήρες θα έχουμε κάτι ? Ευχαριστω

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Κάνουν εκτίμηση της αξίας, εάν περάσει...και εάν σου βάλουν μεγαλύτερη αξία...θα ζητήσεις να γίνει επανέλεγχος, δίνοντας και όλα τα στοιχεία αγοράς, πληρωμής κτλ... Περίμενε να φτάσει πρώτα και μην σκας άδικα...είναι νωρίς ακόμα :)” Φιλος που παραγγέλνει τακτικά ψιλολόγια από Κίνα μου λέει πως εχει παγιωθεί το 3έυρω σε όλα τα φακελα . Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί ακόμα. Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• bluboo dual

Μήνυμα

Για 69 γιουρια τι να βρεις στραβό αλλά και πάλι Μπλουμπου ? Διπλή κάμερα . Και αντροιντ 6 καινουριο τηλέφωνο ? Οπως και να έχει καλοφάγωτο Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: bluboo dual

Μήνυμα

Παράθεση από an.s: “προσφατα παρηγγειλα το bluboo dual στα 65 ευρω απο την κινα . Μπορειτε να μου πειτε τις αποψεις σας σχετικα με το τηλεφωνο αυτο ? smile.png” Βαλε λινκ ρε φιλος να το δουμε το πραμα . Ποιο μοντέλο ακριβώς ? Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Anritsu - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από ivaitsis1974: “@Anritsu Συνεχίζεις να έχεις το πρόβλημα με τα κολλήματα; Χρησιμοποιείς το xposed;” Xposed δεν νομίζω. Δεν ξέρω και τι είναι. Κολλήματα ναι . Το συχνότερο 2 σε μια μερα , το αργότερο 1 σε τρεις μέρες Δεν έχω κάνει ομως FR ακόμα για να είμαι δίκαιος Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από MIUI_ART: “Πάρε πρώτα ένα Full Backup από το TWRP Recovery και προχώρα σε Factory Reset. Πρόσεξε μόνο να είσαι βέβαιος πως έχεις ενεργή άδεια για ξεκλείδωμα του Bootloader μήπως και κλειδώσει. Και μία συμβουλή... Μην επαναφέρεις εφαρμογές από κανένα Titanium Backup γιατί θα έχεις τα ίδια προβλήματα μετά (Θα επαναφέρεις και το πρόβλημα). ” Ευχαριστώ .Τιτάνιο δεν έχω . Αυτό με την ενεργή άδεια που λες πως το ελέγχω . Εχω κάνα που το ξεκλείδωσα το μαραφέτι . Ήλπιζα ότι θα κάτω back up …

• Καλησπέρα . Σε όλες τις miui 9 , σε redmi 3S international το τηλέφωνο τακτικά (1-2 φορές τη μέρα) κολλάει/σβήνει και το επαναφέρω με hard reset . Είναι πολύ ενοχλητικό γιατι είναι πιθανόν να χαθούν σημαντικές κλήσεις και αναγκάζομαι να το ελέγχω συνέχεια . Φαντάζομαι θα προταθεί factory reset . Μπορώ να κάνω κάτι πλην αυτού ?Και το f.reset είναι εγγυημένο πως θα το φτιάξει το θέμα ?

• Παράθεση από ivaitsis1974: “Παράθεση από ivaitsis1974: “Καλημέρα Μετά από λίγες μέρες χρήσης σε redmi 3s μιυ "πάγωσε" το τηλέφωνο 3 φορές. Ενώ αναβοσβήνει το notification led για κάποια ειδοποίηση το τηλέφωνο δεν αποκρίνεται, ούτε στο δακτυλικό αποτύπωμα, ούτε στα πλήκτρα. Πρέπει να κρατήσω το power πατημένο για να κάνει restart. Με παλιότερες ρομ δεν το είχε κάνει ποτέ. Περιμένω τo update μήπως στρώσει. Το παρουσίασε σε κανέναν άλλον; ” Παράθεση από Anritsu: “Καλησπέρα . Σε redmi 3s από το πρωί…

• Καλησπέρα . Σε redmi 3s από το πρωί έχω 2 σβησίματα του κινητού στο άσχετο . Όχι reboot . Shutdown . Το αφηνω στο γραφείο ενεργό και το βρίσω κόκκαλο . δεν εχω βάλει τπτ το περίεργο ή επικίνδυνο και μπαταρία φουλ . Υπάρχει ανάλογο feedback ? Θενξ

• Τελίκα μπήκε η xtrv αν και απογοητευτήκα . Νόμιζα πως η miui 9 θα πατάει σε android 7 . Αλλαγές δεν βλέπω σημαντικές πάντως

• Παράθεση από spideman3: “@Anritsu Εγώ από την XTRV 7.6.8 έκανα wipe cache & dalvick και πέρασα την XTRV 7.9.7 χωρίς προβλήματα. Για να περάσεις την ArΩma πρέπει να κάνεις factory reset λόγου script της εν λόγου rom αλλιώς θα πέσεις σε bootloop αλλά ας μας το διευκρινήση κάποιος Moderatoras. ” Συμφωνα με το mail factory reset θελει για αρωμα αν έχεις παλιότερο αρωμα . Αν οχι , μπαίνει απο πάνω . System που κάνω έγω κάθε φορά wipe είναι λάθος ?

• Γιας σαν σύντροφοι . Μια επιβεβαίωση πριν προχωρήσω . Μου ήρθε mail με δύο λινκ για xtrv 7.9.7 miui 9 και Αρωμα . Εχω τώρα xtrv 7.6.8 και θέλω να πάω στην XTRV 7.9.7 . Κάνω back up την υπάρχουσα rom , στην συνέχεια wipe dalvik/Art ,system , Cache (τουλάχιστον εγώ κάθε φόρά έτσι κάνω) , φλασάρω xtrv , φλασάρω superSu 2.82 και είμαι λογικά έτοιμος ? Και αν κατάλαβα απο εκει και πέρα ΟΤΑ και στον όλα μόνα τους ? θενξ

• Ερώτηση άσχετου . Εγώ με redmi 3s με τελευταία xtrv του Ιουλίου για το τηλέφωνο , ota θα πάω σε άρωμα /miui 9 η θα πρέπει να γίνει χειροκίνητα την πρώτη φορά ?

• Μια μικρή βοήθεια σύντροφοι με δύο εφαρμογες . Μετά από κάποια αναβάθμιση άλλαξε ο ήχος ειδοποίησης και άλλαξε το κλασσικό "ποπ" το οποίο και προτιμώ . Από τις "ρυθμίσεις" ούτε στο "ρυθμίσεις εφαρμογής" ούτε στο "ρυθμίσεις ειδοποιήσεων" έχει να διαλέξεις ήχο . Και μου κάνει εντύπωση γιατί σε παρόμοιο θέμα με παλιότερη αναβάθμιση του fb που είχε ξαναλλάξει η default ειδοποίηση την γύρισα εύκολα .Τώρα δεν βρίσκω τέτοιο πράμα . Παίζει να το καταργήσανε ? Έκδοση 138.0.0.19.93 Επίσης αν κάποιος χρησι…

• RE: RE:

Anritsu - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από jimarios: “Παράθεση από Anritsu: “Μήπως το ξεχάσανε και δεν μπήκε στο μείγμα ? Μικρό το κακό . Μήπως μπορούμε να φλασάρουμε από πάνω ? Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μάθαμε τίποτα τελικά; Στάλθηκε από το 2014811 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Οτι ξέρεις ξέρω . Στο κατάλληλο νήμα είμαστε . Οτι πούνε οι ντεβελοπέρζ Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk