Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 264.

• 4G Cosmote & Redmi 3s [SOLVED]

tzifos - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Πέρα από το μήνυμα αν εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα: Παράθεση: “Επίσης, αν έχεις παλιά sim μπορεί να μην είναι συμβατή με 4G. Στην περίπτωση αυτή, πάς σε κάποιο κατάστημα Cosmote ή Γερμανός, και ζητάς αλλαγή της sim με πιο νέα που υποστηρίζει. Η αλλαγή για τον λόγο αυτό είναι ΔΩΡΕΑΝ, δεν χρειάζεται να πληρώσεις μία. Χρειάζεσαι μόνο ταυτότητα ή άλλο επίσημο έγγραφο που να πιστοποιεί ότι εσύ είσαι ο κάτοχος αυτού του νούμερο. Αν είσαι με κάρτα και όχι συμβόλαιο, τότε να ξέρεις ότι δεν υποστηρίζου…

• Όποιος το ανοίξει, να βάλει μαζί με το θέμα των 160-SMS και το θέμα του διεθνούς προθέματος (+30) στις επαφές.

• Αγορά Xiaomi m5 64 (noob)

tzifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Λέω και εγώ. Από fasttech.com, λόγο ατμίσματος έχω κάνει μεγάλο τζίρο μέσα στο 2016, κοντά στο χιλιάρικο. Μάλιστα μια φορά σε μια παραγγελία με μπόλικα ψιλολόγια είχαν κάνει 2 λάθη: ενα δεν το έβαλαν μέσα στο πακέτο, το ξέχασαν και ένα άλλο ψιλολόι είχαν βάλει άλλο χρώμα. Ένα μήνυμα τους έστειλα και χωρίς να ζητήσουν φωτογραφίες/βίντεο και την επόμενη μου έστειλαν τα σωστά ζητώντας συγνώμη. Το θεωρώ αξιόπιστο μαγαζί.

• Πολλοί ποου δεν έιναι "εξοικειωμένοι" με το internet και τους messengers χρησιμοποιούν SMS. Για αυτούς είναι σχεδόν απαραίτητη η τροποποίηση. Οι υπόλοιποι βρίσκουν άκρη, είτε με ελληνική rom είτε με 3rd party εφαρμογή. Και εγώ δεν χρησιμοποιώ SMS αλλά θεωρώ ότι κινητό σε "προθήκη Κωτσόβολου/κ.α." πρέπει να μην έχει τέτοια θέματα.

• ^ Έτσι, Δεν γράφεις τι κινητό παράγγειλες από GearBest και είσαι στο θέμα του Redmi Note3 Pro.......

• Αν βάλεις την σχετικά ακριβή τιμή από vickmall συν τα έχτρα 20Ε για την τριγωνική αποστολή, και από την άλλη την άμεση αγορά/service μαζί με τα 2 χρόνια εγγύηση που δίνει η Infoquest τότε φίλε μάλλον έρχεσαι στα ίδια, και θα έχεις το κινητό στα χέρια σου την Τρίτη που ανοίγουν τα μαγαζια.

tzifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Οι τιμές οι κανονικές του μαγαζιού είναι ψιλοακριβές και μόνο με το κουπόνι -15% (για χτες και σήμερα μόνο) που είναι site-wide γίνεται καλή η τιμή. Κινητό δεν έχω αγοράσει από αυτούς, αλλά 2 android tv boxes (ένα ακριβό S912 3/32GB και ένα φτηνό S905 2GB/8GB) που πήραν φίλοι ήταν μια χαρά.

tzifos - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Στην FastTech για σήμερα και αυριο έχει κουπόνι -15%, και το μαυρο Mi5 3/64 από 320Δολάρια βγαίνει 272δολάρια. Λόγω ατμίσματος έχω πάρει πολλά πράγματα από κει μέσα στο 2016 (πάνω απο 800Ε παραγγελίες για μένα και φίλους) και είναι παραπάνω από αξιόπιστο με βάση τις δικές μου εμπειρίες.

• Όταν ανοιχτεί το request, βάλτε link να πάμε.

• Παράθεση από tasosko: “ποιο κινητο ρε φιλε εχεις παραγγελει γιατι με τα 3/32 3/64 με εχεις μπερδεψει και μενα” Το Mi5 3/32 (λευκό) έχω παραγγείλει και είναι ήδη στον δρόμο. Αλλά βρήκα σε πολύ καλή τιμή το μαύρο Μι5 3/64 και όπως έγραψα πιο πάνω, ζυγίζω το αν θα ήταν καλό για μένα να πουλήσω το Λευκό Μι5 3/32 μόλις έρθει και να πάρω το Μαυρο 3/64.

• Έτοιμος και εγώ, έλαβα το πρωί μαζί με τα κάλαντα, μήνυμα από xiaomi ότι μπορώ να το ξεκλειδώσω. Αντε να έρθει τώρα, είναι σχεδον ένα μηνα στον δρόμο.

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από tzifos: “To Μi5 3/32 έχει μεγαλύτερη αυτονομία από τα 3/64 και 4/128? Διαφορά άξια λόγου ή ελάχιστη? ” το ενα τρεχει στα 1.8 τα αλλα 2 τρεχουν στα 2.15 εσυ τι λες ποιο θα εχει παραπανω αυτονομια?γιατι σπας το κεφαλι σου τωρα εριξες το πακετο και περιμενεις το mi5 σωστα? αυτο που παραγγειλες θα σου παει περιπου 1.5 μερα το αλλο να σου πηγαινε 2 μερες....(αμα παιζεις και κανα παιχνιδακι 1 μερα) ” Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα, τα 3/64 & 4/128 θα δώσουν μισή μέρα παραπ…

• To Μi5 3/32 έχει μεγαλύτερη αυτονομία από τα 3/64 και 4/128? Διαφορά άξια λόγου ή ελάχιστη?

• 20 δολάρια για Mi Band 2 (μαζί με ταχυδρομικά) είναι καλή τιμή?

• Μας 'φαγαν οι κινέζοι

tzifos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ρε παιδιά περιμένω ένα Mi5 Λευκό 3/32 (215Ε) και τώρα το πρωί είδα σε αξιόπιστο μαγαζί το Μι5s 3/64 Black στα 320$ - 15% έκπτωση = 270$ ~260Ευρώ. Δεν μπορώ να βάλω link λόγω κανόνων αλλά ψήνομαι τρελά να πουλήσω το mi5 πριν καλά καλά το παραλάβω. Πείτε καμιά καλή κουβέντα να φύγει αυτός ο Βελζεβούλης που μου κόλλησε γιατί με βλέπω να βρίσκομε με 2 Μι 5άρια. Το άσχημο είναι ότι έχω ήδη παραγγείλει 2 θήκες για το mi5 (Ringke & Nillkin) και 2 ζελατίνες (Ringe & Nillkin) και θα πάνε δώρο. Help

• MI2S BATTERY

tzifos - - Mi-2S (Aries)

Μήνυμα

Είχα πάρει από ebay μία αυθεντική έλεγε ολόιδια με αυτήν του τηλεφώνου. Μόλις έφτανε στο 40% το τηλέφωνο έσβηνε. Το είπα στον πωλητή και μου έκανε refund σε dt. Και εγώ το ψάχνω και σκέφτομαι να πάρω καμιά από Ali.

• Antutu score από τα xiaomi

tzifos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Έχεις link από την αγγελία που έβαλε το S7 ? χαχαχαχαχαα Είσαι ΚΑΚΟΣ !!!! χαχαχαχαααα

• Σπαρτιάτης είσαι?? Παράθεση: “I would like to unlock the boot loader of my ΧΥΖ phone (βάλε το μοντέλο του κινητού σου) in order to flash the xx.yy.zz (βάλε έκδοση τρέχουσα) GREEK ROM from affiliate xiaomi-miui.gr Thank you in advance”

• Παράθεση από demakhs: “φίλε, το πέτυχες το nickname σου.....διάνα όμως!!!! ” εμμμ τόσα χρόνια στα BBSs και στα φόρα,..... μαθαίνουμε Παράθεση από trifos: “εαν εχεις wind δεν έρχεται μήνυμα απλα δοκιμαζεις εαν ξεκλειδώσει ,εμένα δεν είχε έρθει μήνυμα.” Οχι, cosmote έχω! Εκεί δεν την πάτησα

• Ευχαριστώ παιδιά, την έκανα την αίτηση μια βδομάδα πρίν αλλά ακόμα δεν έχω λάβει SMS. To κινητό κανονικά θα έπρεπε να έχει έρθει αλλά γίνεται πανικός στα ταχυδρομεία, Ελληνικά και κινέζικα, έτσι το βλέπω με το νέο έτος να παραλαμβάνω.