Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 264.
-
Παράθεση από themakos66: “μπράβο στην προσπάθεια και επειδή συνεργάζομαι αρκετά χρόνια με την infoguest πρόκειται για μια σοβαρή εταιρία σε γενικές γραμμές με καλό service, βέβαια απαραίτητη προ υπόθεση για το εγχείρημα είναι να εμπλουτίσει η xiaomi τις συσκευές της με International versions για να μπορέση ο καταναλωτής να ανεχτή το αυξημένο κόστος αγοράς συσκευής ............ ” Συμφωνώ μαζί σου, έτσι πρέπει να κάνει η XIAOMI και ήδη έχει αρχίσει να το κάνει και θα το δούμε αυτό και στα επόμενα …
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από lallasgr: “Το καλό είναι ότι η έκδοση του Note 3 θα είναι το kate οπότε δεν θα έχει πρόβλημα ο κόσμος με το 4G και για 229 είναι πολύ καλή αγορά!! ” Θα το ήθελαν ” Αφού λέει πεντακάθαρα στο Xiaomi Greece για Snapdragon 650 και LTE!!! Είναι το Redmi Note 3 PRO! Και 2 χρόνια εγγύηση !
-
Γιατί ρε παιδιά? redmi3S 189Ε για 3/32GB και NotePro3 3/32 229E δέν είναι άσχημες τιμές. Αν βάλεις τελωνεία, τις "χαζο-rom" που βάζουν, το περίμενε, τα έξτρα $$$ 20-30$ για "safe" αποστολή, την εγγύηση που είναι .... να μην σου τύχει, τον κίνδυνο να έχουν παίξει μπάλα με το δέμα και όλα αυτά, το καπέλο των 50Ε δεν είναι μεγάλο. Εγώ αν ήταν να αγοράσω κάποιο από τα δύο θα προτιμούσα από InfoQ. Αν μάλιστα δίνει και 2 χρόνια εγγύηση? με κλειστά μάτια!
-
Παράθεση από Apexinio: “Και μια ερώτηση ακόμα να κάνω. Το Mi5 πιάνει 4G; Γιατί εμένα από τι βλέπω πάει μέχρι Η+. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι εκτός από το να το διαλέξω στα settings; ” Μπορεί να μην είναι θέμα κινητού. Μίλα με τον πάροχο, μπορεί να μην στο έχει ενεργοποιήσει ή μπορεί η κάρτα σου να είναι παλιά! Δοκίμασε την κάρτα SIM σου σε κινητό άλλο να δεις.
-
κάποια στιγμη θα "ηρεμήσουν", θα πρέπει να έχουν ήδη βουνά από δέματα. Αλλά όλο και πιο "δύσκολα" θα γίνονται τα πράγματα.
-
Εγω θα ήθελα 4-5 καταστήματα Xiaοmi στην Ελλάδα. Να μπορείς να πηγαίνεις, να σου δείχνουν όμορφες κοπέλες τα κινητά τις TV τα αξεσουάρ, να πίνεις τον καφέ σου, και με 200Ε να φεύγεις ευχαριστημένος με κινητό τούμπανο. Και αν πάθει κάτι.... πάλι ένας καφές υπόθεση. Πρέπει να ανοιχτεί η Xiaomi πέρα από την Ασία. Η Ελλάδα έχει πολλούς, πολύ καλούς και φανατικούς φίλους των συσκευών της. Ευκαιρία είναι.
-
New mi5
tzifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΟι κινέζοι έβγαλαν Nugat για το Mi5 ??? Αντε και στα "δικά" μας (ελληνικά android ver 7)
-
Έτσι ακριβώς έκανα εγκατάσταση του TWRP πριν λίγο, και ενώ είχα περάσει στην "καρτα" (storage) το image της ελλ. rom έχω θέμα!!! Το TWRP δεν βλέπει το storage!, βλέπει κάποιο άλλο "sdcard" μεγέθους 1GB το οποίο είναι κενό. Αυτό το 1GB είναι που μου "λείπει" από το system. Πρέπει να έχει χαλάσει το partition table. Κατα τα άλλα το κινητό (αν εξαιρέσουμε τα ελληνικά και τον μικρό χωρο του system) δουλεύει μια χαρά με την Global DEV Υπάρχει τρόπος να περάσω την ελληνική rom από fastboot ?
-
Καλημέρα σας, Η σύντροφος έχει ένα Xiaomi Mi2s (2GB/16GB) το οποίο είχε κάποια ελληνική GTV 4.5xxxxx. rom, παλιά του 2014 και θέλησα να το πάω σε μια πιο πρόσφατη. Επειδή φοβήθηκα να κάνω εγκατάσταση με την μία μια πιο νέα έκδοση είπα να το πάω σιγά σιγά με flash 3-4 rom. Έτσι κατέβασα την "χiaomi-miui-hellas-5.0.2_aries_GTV-5.11.26.zip" και την φλάσαρα με το boot Recovery->install from update.zip κτλ. Η εγκατάσταση πήρε ΠΟΛΥ ώρα και μόλις τελείοσε το "partition SD" εκεί που αποθηκεύω φωτογραφίε…
-
New mi5
tzifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚαι εγώ περιμένω να παραλάβω σε κανα μήνα, από geekbuying το mi5 3/32 (hxxp://w w w . geekbuying . com/item/Official-Gloabl-Rom-Xiaomi-Mi5-5-15inch-3GB-32GB-Smartphone---White-374529.html) με [HK Stock][Official Global ROM] όπως λέει. Μάλλον και αυτό θα θέλει "ματζούνια" για να περάσω rom έτσι?
-
ψηφισα Ελλάδα και με τα 2 accounts που έχω (δικό μου & της γυναίκας μου), αλλά εμένα με έχασαν στην xiaomi. Το mi2s της γυναίκας μου έχει μείνει με official 4.1 όταν βλέπω κάτι άμπαλους κινέζους να πουλάνε συσκευές με +4.4 και με 5.0 Κρίμα γιατι κατά τα άλλα τα σπάει ακόμα το mi2s
-
Πάντα τέτοια και καλή επιτυχία σε όλους !
-
Πληροφορίες για το Xiaomi MI-3
tzifos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από stavros: “Πολυ ωραιο τηλεφωνο και φοβερα χαραχτηριστικα, ελληνικα ομως θα υποστηριζει ; google play;” Φυσικά!! και τα δύο.
-
iPhone 5s
tzifos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από creativ7: “Γενικά πάντως ακούω να κράζουν, αλλά εγώ μένω στα καλά του. Δεν είναι παντόφλα! Έχει 64-bit επεξεργαστή, αν και θέλω να το δουλέψω λίγο να δω τι λέει, και μια κάμερα που κατά την γνώμη μου δεν έχει άλλο κινητό... Και τελευταίο το fingerprint... Αυτό και αν είναι καινοτομία....” Καινοτομία θα ήταν να μετρά το ζάχαρο ή την πίεση ή έστω τα επίπεδα αλκοόλ στο αίμα. Τα δαχτυλικά αποτυπώματά.....
-
Fake Συσκευη
tzifos - - Mi-2S (Aries)
Μήνυμακαι βέβαι είναι δύνατό. Και άλλη ρομ και άλλο recovery μπορείς να βάλεις. το θέμα είναι να βρείς ποιο "πραγματικά" κινητό έχεις και ίσως μπορέσεις έτσι να βγάλεις άκρη.