Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 264.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Πληροφορίες για το Xiaomi MI-3
tzifos - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαήρθε, αλλά με 144mm ύψος δεν το αγοράζω. Έχω παντόφλα ήδη (Νοτε2) δεν θέλω άλλη. Κρίμα πάντως τέτοιο τηλέφωνο (όμορφο) να είναι τόσο τεράστιο.
-
Πληροφορίες για το Xiaomi MI-3
tzifos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤο Μι3 δεν θα το δούμε τελικά τον Αυγουστο. πηγή gizchina.com/2013/08/12/xiaomi…on-august-16th-after-all/ Οι λόγοι για αυτό είναι ότι δεν υπάρχουν Snapdragon 800, ενώ φήμες λένε για 5" IGZO από Sharp, 2 ή 3 GB RAM, και ίσως και έκδοση 5.5" με 3600mAH βαταρία (πηγή news.mydrivers.com/1/272/272348.htm). Μπορεί να το δούμε τελικά 5 Σεπ. αντ' αυτού μάλλον θα δουμε το tablet Purple Rice -> gizchina.com/2013/08/06/xiaomi…could-launch-16th-august/ xiaomi-tablet-teaser.jpg
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
tzifos - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από giannisgr41: “γειας σας παιδιά,νεος στο φορουμ και στην xiaomi,παραγγειλα το mi2s(32gb) το περιμενω τελος της βδομαδας.ωστοσο διαβαζω οσο μπορώ τα νεα και ρομς.επειδη γενικα μαρεσει να παιζω με το κινητο μου και να δοκιμαζω ρομ,θα θελα να ρωτησω εσεις τι κανετε? 1.κρατατε της επισημες ρομ και στα 2 partittion?τις αλλαζετε και τις 2?ειτε κρατατε το 1 και στο αλλο δοκιμαζετε αλλες ρομ? 2.ποια ρομ εκτος την επισημη προτείνετε?καλες επίλογές μου φένονται: miuiandroid.com/community/thre……
-
Less than a month ago I was looking for a phone and I found Xiaomi Mi2S. It seemed a good solution, especially the support from the miui community. So I started to search a reliable store to purchase it from. I needed a reliable store and with a good price. So I found the merimobiles.com. I have ordered the phone from merimobiles.com, paid with Paypal and choose EMS for the parcel. Two weeks later I had it in my hands. The only comment that I entered while I made the order was "PLEASE ADD A EURO…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
tzifos - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από plessinho: “Ε δεν άντεξα άλλο μόλις έκανα παραγγελία το Mi2S και μπαίνω πλέον στην αναμονή και εγώ...” Με το καλό να το δεχτείς. Από που το πήρες ?
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
tzifos - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΗ γυναίκα ξετρελάθηκε με το κινητό. Έβαλε και ένα τυπου "hello kitty" theme. Τρομερή αναβάθμιση για αυτήν από το ZTE Blade (Orange edition) με 2.3 που είχε. Δεν της παίζει το handsfree από το ΖΤΕ Blade που είxε και είμαι σε αναζήτηση ενσύρματου hands free. Προτάσεις ?
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
tzifos - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΕντυπώσεις: - gps (+glonass) lockαρε την πρώτη φορά σε 20 seconds, μετά κάθε άλλη φορά σε 3secs (μετά από reboot & χωρίς data/wifi). - Πολύ πιο φωτεινό από το Note2 διαβάζεται στον ήλιο αλλά όχι πολύ εύκολα. Το Νοτε2 δεν διαβάζεται αν δεν κάνεις σκιά. - Sim δεν του έβαλα επάνω, δεν έχω. - ΟΚ με τα Ελληνικά. - Βαρύ το άτιμο, φαίνονται τα 145gram. - Κλειστό όπως το πήρα, το άφησα να φορτίσει, και από τα 100% που το άνοιξα, μετά από 3 flash και πολύ παίξιμο + wifi on είναι στο 70% (4h 25m, 68% scre…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
tzifos - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαρέλαβα σήμερα. ΟΛΑ JET !!! και το merimobiles.com άψογο. Μόνη ίσως παραφωνία ότι ενώ παραγγελία και πληρωμή (με paypal) έγινε 14-Ιουλίου, η αποστολή από merimobiles.com έγινε 20-Ιουλ. Το πακετάκι έγραφε αξία 225yuan (~30Ευρώ) και με δικαιολογία MP4 player και συνεπώς δεν πέρασε τελωνείο. Η αποστολή έγινε με courier EMS. Το κινητό είναι πολύ καλό όπως το περίμενα. Πέρασα την 3.7.12 καί όλα είναι άψογα. Κατά τύχη μου ήρθαν και οι ζελατίνες θήκες σήμερα από ebay !! 25122 antutu Περιμένω το Μi3 κα…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
tzifos - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΕγώ αγόρασα αυτή ebay.com/itm/MF-TPU-Soft-Cover…Two-M2-Mi-2-/271161840111 σε Pink (ροζ) που περιέχει και screen protector, και αυτή ebay.com/itm/FD1-Soft-TPU-Taij…Two-M2-Mi-2-/271161826342 σε φούξια (περιέχει και αυτή ζελατίνα). Το κινητό είναι για την γυναίκα μου, θα αντικαταστήσει ένα zte blade (UK Orange version 3.5χρόνια κiνητo) και θέλει προστασία γιατί δεν τα προσέχει γατί το πετά μαζί με ένα σωρό αλλα πράγματα μεσα στην τσάντα της. Θα δοκιμάσω κάποια από αυτές τις ζελατίνες αν αξίζει αλλι…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
tzifos - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΔευτέρα παραλαμβάνω και εγώ το δικό μου από merimobiles.com. Σύμφωνα με το elta-courier tracking εχθές μπήκε τελωνείο, βγήκε και παραδόθηκε στα ελτα κουριερ. Αντε και με εχει φαει η αγωνία.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
tzifos - - Mi-2S (Aries)
Μήνυμαδεν υπονόησα "απάτη" αλλά λάθος. Σε ιντερνο-κατάστημα που πουλάει xiaomi μια παρτίδα ήταν μαιμού εν αγνοία του καταστήματος το οποίο τα πήρε πίσω χωρίς 2η κουβεντα. το διάβασα στο miuiandroid.com αλλά δεν κράτησα link και ήταν mi2 (όχι mi2s). O καλύτερος τρόποσ να το δείς αν είναι fake είναι στο μενου του stock recovery. btw το ibuygou.com έχει σε προσφορά το Μι2S 32GB στα 434USD μαζί με original ακουστηκά και καλώδιο OTG. Καλούτσικη τιμή. Εγώ προτίμισα merimobiles (για το 16άρι Μι2s) γιατί είχα…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
tzifos - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαKαταρχήν με'γειες. Το τσέκαρες μπας και έχει γίνει καμιά πατατιά και είναι fake ?