Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 264.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαDemakhs θα ξεθάψεις και άλλες φώτο από τον Ιούλη???? Καλημέρα και καλό μήνα!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα Αναβαθμίστηκε χτες η κόρη από SG Note3 σε Μι5 3/32 και ακόμα προσπαθούμε να μαζέψουμε το σαγόνι της από το πάτωμα!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα! Φυσάει λέμε, Φυσάει ΠΟΛΥ!! PounentesPhone έπρεπε να το βαφτιζαν και όχι PocoPhone!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Εγω και Λύκειο που πήγα με κλητικές, δοτικές κι εφαπτομένες δεν το είχα. ” Ούτε εγώ, αλλά πάει ΜΟΝΗ της η γλώσσα... Όταν φωνάζεις τον φίλο σου τον φωνάζεις "Γιώργος, έλα εδώ" ή "Γιώργο έλα εδώ"; Το ίδιο και με το "φίλος", λες "Φίλε έλα εδώ" και όχι "Φίλος έλα εδώ". Γιατί πρέπει να γράφουμε δηλαδή "φίλος έλα εδώ" ??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤ Ρ Ε Λ Ε Ν Ο Μ Α Ι όταν διαβάζω σε απάντηση : "Πόσο το τάδε, φίλος?", "Ευχαριστώ φίλος", ".... φίλος ..." , ".... φίλος ..." , ".... φίλος ..." Γ@μωτηνπουτάν@μου, Πρώτη δημοτικού πήγαν, δευτέρα δημοτικού ΔΕΝ πήγαν να μάθουν την ΚΛΗΤΙΚΗ?? ΟΚ, την δοτική δεν την χρειαζόμασταν πια, την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον?? Ήμαρτον!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Ζακετουλα να βάλουμε! ” youtube.com/watch?v=fUAkxL4GLRs
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, μεγάλη μέρα, πήρα κάτι βαρύ για την τσέπη γιατί φυσά πολύ, για να δουμε
-
KING ♔ OF THE FRUITS
tzifos - - Ο καφενές μας
Μήνυμα -
KING ♔ OF THE FRUITS
tzifos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι το ηθικό δίδαγμα: "Όπου βλέπεις πολλά φρούτα, πρέπει να lagάρεις"
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε σεις για ποιον γράφετε τόση ώρα?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑπο τα κινεζομάγαζα έχετε κανονικά εγγύηση στα One+Something? Ξέρω Έχω διαβάσει ότι δεν υπάρχει "κανονική" εγγύηση όπως αν αγοράσεις από το website της OnePlus
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣε ποιά miui πήρε το prixel usb type c???
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο ανέκδοτο της ημέρας: (Πελάτης Apple με Xs Max): Και πόσο στοιχίζει η επισκευή του πίσω γυαλιού του κινητού μου? Μου γλίστρησε εχτές από το χέρι (Service Apple): Αααα μην ανησυχήτε, φτιάχνεται. Το κόστος είναι .... (κοιτάζει τον τιμοκατάλογο) ... μόλις 2 Pocophone F1 ! 599 δολάρια χαχαχαχααχααααχααααα
-
Magic WormHole
Μήνυμαποιο είναι το prixel ρε παίδες?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαKαλημέρα
-
brick σε Redmi 5 Plus έχουν αναφερθεί? Φίλος έχει αγοράσει απο geekbuying ένα, και δεν "πρόσεξε" κατά την αγορά και πήρε το Global ROM και όχι το Global Version.... Ξεκίνησε τα "βήματα" σιγά σιγά....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα