Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 264.
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από lorenzo81: “ ” Παράθεση από tzifos: “Με οποιαδήποτε είναι china είτε global είτε dev (beta) είτε stable, αρκεί να είναι official. ” Αν δεν κάνω λάθος το ίδιο ήθελες να γράψεις ” Ήθελα να γράψω: Με οποιαδήποτε είτε είναι china είτε global είτε dev (beta) είτε stable, αρκεί να είναι official.
-
Με οποιαδήποτε είναι china είτε global είτε dev (beta) είτε stable, αρκεί να είναι official.
-
Έχεις global rom (ένα screenshot από το κινητό σου θα βοηθούσε) αλλά μπορεί να έχεις china version κινητό. 4 συνδιασμοί: china version κινητό + China rom china version κινητό + Global rom ** global version κινητό + China rom ** global version κινητό + Global rom Αν το κινητό σου είναι του 2018 τότε οι συνδυασμοί china + global (με τα δύο αστεράκια παραπάνω) είναι επικίνδυνοι...
-
Ρώτησα στο επίσημο en.miui.com για το Mi5. Κανένα πρόβλημα μου είπαν. Και όντως πήρα εχθές αναβάθμιση από miui 9 (global stable) σε miui 10 (πάλι global stable) και ούτε ARB ούτε brick. Πρέπει (δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά) να ισχύει ΜΟΝΟ για συσκευες του 2018 και μετά.
-
Προσωπικά νομιζω ότι δεν αξίζει να πάς σε κάποιο ακριβότερο poco από τα 6/64 & 6/128. Το 8/256 θα πλησιάζει ή και θα ξεπερνά την τιμή του Mi8 που σαν κινητο over all είναι καλύτερο από το poco (ποιότητα κατασκευής, κάμερα, οθόνη κτλ κτλ). Ήδη ειναι "επικίνδυνα" κοντά η τιμή του 6/128 με του Μι8 (αγορά και των 2 από κίνα).
-
Έτσι, και κάποιος άλλος κινέζος (oppo, vivo den-kserw-kai-egw--poios) θα ξεπεταχτεί για να πάρει αυτό το μερίδιο αγοράς που "εχασε/έχεσε" η Xiaomi
-
Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από tzifos: “Πρέπει να έχει βάλει το χεράκι της η Google, του στυλ: "Θες να είσαι στο Android One project??? Nai?? Τοτε μην αφήνεις τις Global συσκευές σου να παίρνουν china roms (a.ka. android χωρίς gapps)" Σιγά μην άφηνε η Xiaomi την ευκαιρία συνεργασίας με Google για το αν ο μπαρμπα-Μητσος θα παίξει με global ή με china rom. ” τις κορυφαιες κοινοτητες MIUI του κοσμου. με αρκετες χιλιαδες μελη, ε... δεν τις λες και μπαρμπα-Μητσο.....!!! ” That's my point !!! Νομί…
-
Πρέπει να έχει βάλει το χεράκι της η Google, του στυλ: "Θες να είσαι στο Android One project??? Nai?? Τοτε μην αφήνεις τις Global συσκευές σου να παίρνουν china roms (a.ka. android χωρίς gapps)" Σιγά μην άφηνε η Xiaomi την ευκαιρία συνεργασίας με Google για το αν ο μπαρμπα-Μητσος θα παίξει με global ή με china rom.
-
Πάλι καλά που άρχισαν να ειδοποιούν.... θα γλυτώσουν πολλά μπρικαρίσματα!!
-
Δοκίμασα με μήνυμα αλλά πήρα απάντηση "μη-συμβατη συσκευη" και έτσι μετά κάλεσα στο 13888 και μου το ενεργοποίησαν. Έπρεπε επίσης να ανοίξω τον dialer και να πληκτρολογίσω : *#*#volte#*#* (= *#*#86583#*#*) Το Volte δουλεύει μια χαρά στην συσκευή μου, δεν "πέφτει" το 4G όταν καλώ ή με καλούνε, αλλά το VoWiFi δεν μπορώ να το ενεργοποήσω στην συσκευή. Δεν έχει option, το έχουν αφαιρέσει από την rom! Στο xda μου πρότειναν κάποιο edit, δες απάντηση #8 πιο πάνω VoLTE & VoWiFi (wifi calling) και υποστή…
-
Έχουν "κατέβει" και κάποια αρχεία που υπήρχαν για EDL flash, πχ [MIUI Device Team] UNLOCK EDL Mode for Mi 5!! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από NasDriver: “Από το εάν το κουτί γράφει global version ή όχι + τον τύπο του φορτιστή, ευρωπαϊκό ή όχι + αγγλικά ή κινέζικα γράμματα στα τεχνικά στοιχεία του κουτιού ” Το mi5 μου ήρθε χωρίς αυτοκόλλητο "Global", όλα τα κείμενα στο κουτί "κινέζικα" με κινέζικο φορτιστή..... ΑΛΛΑ είχαν βάλει μέσα ευρωπαϊκό μετατροπέα ρεύματος.... Αυτό μετράει καθόλου γιατρέ μου ? Θα αποφύγει το brick?? Παράθεση από amavroudis: “ Παράθεση από Stavros750: “Οπότε με τον έλεγχο αυτών των 2, όσοι αγόρασαν Gl…
-
Ρώτησα για να είμαι σίγουρος, όσο μπορεί να είναι κάποιος. Πλέον έχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη! Αυτοί εκεί στην Xiaomi είναι ικανοί να κλειδώσουν και το mi2s μου και να βγάλουν ανακοίνωση κανα εξάμηνο μετά.... Και έχουμε 8-9 xiaomi στην οικογένεια (mi2s, redmi 4 pro, redmi 4x, redmi4A, redmi5A, redmi note 4, mi5, mi max2 κτλ) ... ευχαριστημένοι όλοι αλλά χλωμό το κόβω να περάσει άλλο xiaomi το κατώφλι!
-
Στο Mi5 υπήρχε global/chinese version?? (όχι rom, version τηλεφώνου)? Νομίζω μια version υπήρχε, μόνο η chinese. Σωστά? Είμαι με Global Stable 9.6.2 (OAAMIFD) κλειδωμένο bootloader και χωρίς ARB (τσεκαρισμένα σε fastboot). Ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και κλαίμε το τηλεφωνάκι.... (το κινητό είχε έρθει από geekbuying με MIUI 7 global + κλειδωμένο bootloader, πήρε αμέσως MIUI8 global με OTA και πριν λίγους μήνες MIUI9 global πάλι ΟΤΑ)