Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 264.
-
Κάτι μου λέει ότι όταν πατήσει γερά τα πόδια της σε Ινδία, υπόλοιπη Ασία, Ευρώπη και γιατί όχι Αμερική τότε.... θα έχει κλειδώσει τα πάντα, σαν 2η Huawei.... Μόλις ακύρωσα παραγγελία... για Poco, ευτυχώς ήταν σε pre-order. Ψάχνομαι για OP6 τώρα σε κινεζο&σκρουτζομάγαζα
-
Ωππππ νέα προβλήματα ??? Για δειτε λίγο αυτά: Important Announcement About Flashing Mi Phones Manufactured by China! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Announcement on MIUI Version Can't Install On This Device - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Παράθεση από miui.com: “Dear Mi Fans, Here's something VERY important before you flash or update the ROM. 1. Xiaomi Phones manufactured for Chinese market are not able to run MIUI Global ROM. 2. Xiaomi Phones manufactured for Global mark…
-
Αν και offtopic: Ναι to γνωρίζω γι' αυτό και έγραψα "...κάτι που μπορεί να μου κόψει...." Πέραν τούτου χρειάζομαι 2 μήνες αναμονή για ξεκλείδωμα, και καμιά βδομάδα (μετά το reset) για να ξαναφέρω το κινητό μου με τις εφαρμογές αρχεία και τα settings εκεί που ήταν. Δεν έχω τόσο χρόνο. Απλά ανέφερα κάτι που μπορεί κάποιος να θέλει να δοκιμάσει να δει αν δουλεύει από κει και πέρα ....
-
Έλαβα άλλα 2 MiBand3 πριν 2 μέρες, πέρασα του γιατρού για να συνδεθούν σε ένα κινητό και μια παλια ταμπλετα και έκαναν flash από μόνα τους και τώρα οι κάτοχοι τα χαίρονται 3 mibands3 μέσα στο σπίτι!! Όλα jet!!
-
Έριξα πολύ ψάξιμο τελικά για το θέμα. Το VoWifi είναι "απενεργοποιημένο" στο MIUI για λόγους συμβατότητας μιας και δεν παίζει με πολλούς πάροχους. Στο xda πρότειναν αυτό : (Hidden Content) Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω γιατί πρέπει να είναι το κινητό ξεκλείδωτο και rooted για να γίνει edit το build.prop, κάτι που μπορεί να μου κόψει την πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές οι οποίες μου είναι απαραίτητες. Όποιος δοκιμάσει ας στείλει feedback.
-
Με την 3.4.6 του γιατρού και το ελληνικο f/w ΟΛΑ J E T σε Mi5 (latest 9.6.2 global stable) + MiBand3 5 λεπτά υπόθεση ήταν η διαδικασία για το flash του band και την εγκατάσταση της "ιατρικής" version του MiFit στο Mi5!
-
Ενεργοποίησα πρόσφατα το WiFi Calling (VoLTE & VoWiFi) σαν συνδρομητής της cosmote και βλέπω κανονικά στο τηλέφωνό μου (Mi5) το σηματάκι VoLTE όπου έχω 4G σήμα αλλά δεν βρίσκω πουθενά στο MIUI πως μπορώ να ενεργοποιήσω το VoWiFi. Αν θυμάμαι καλά στο MIUI 8xx υπήρχε ρύθμιση για wifi calling αλλά στο MIUI 9.6.2.0 (official global) δεν υπάρχει πλέον ρύθμιση για wifi calling. To θέμα είναι ότι στον χώρο εργασίας μου δεν έχω καθόλου καλό σήμα, 2G και με το ζόρι αντίθετα από το WiFi και την σύνδεση στ…
-
MI2S BATTERY
tzifos - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΈστω και καθυστερημένα (4-5 μήνες μετά.... ψιλοπράγματα, ήθελα να δώ πως θα δουλέψει η μπαταρία μην βγάλω βιαστηκά συμπεράσματα) προτείνω και εγώ ΝΟΗΟΝ από ali!! Δεν είναι "φτηνή" των 2-3Ε (όπως από ebay) αλλά είναι σαν την αυθεντική στην απόδοση. Φυσάει ακόμα το mi2s.
-
@angeloscha Μεγειες.... θα είναι και η δική μου αναβάθμιση από το mi5 .... Snapdragon 8χχ με θυρα ακουστικών 3.5, Radio FM, και microSD δεν βρίσκεις εύκολα!! Ειδικά το "FM" μου λείπει πολύ από το Mi5! Aν βάλεις τον stock MIUI launcher αντί του Poco launcher είναι λιγότερο miui από τα κλασικά xiaomi ? VoWiFi υποστηρίζει ?
-
Πολύ βοηθητικό το 1ο post με τον οδηγό. Απλά για να μου δουλέψει εμένα το GadgetBridge, και να μπορέσω να κάνω τα flashαρήσματα, έπρεπε πρώτα να κάνω pair το MiBand3 με το GadgetBridge και να μην έιναι paired με το MiFit.
-
Καλή επιτυχία
-
Κάτοχος του Mi5 με stable official 8.1.2 rom (από miui.com) κοντά 3 μήνες τώρα και είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος από την επιλογή μου! Δεν υπάρχει καλύτερο τηλέφωνο στα 200Ε που κόστισε. Δεν κωλώνει πουθενα, μπαταρία σχεδόν 2 μέρες, φορτίζει από 20% σε 100% σε μια ώρα και κάτι, καλό μέγεθος & πιάσιμο στο χέρι μου, κανένα πρόβλημα/κόλλημα/reboot/κτλ καλή σχετικά κάμερα, άξιος διάδοχος του mi2s και Samsung Note II. Περιμένουμε και την 8.2.x official από μέρα σε μέρα. Το καλύτερο κινητο/χρήμα που έχω αγ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ Μάλλον είσαι εκτός τόπου και χρόνου αγαπητέ μου. Οι όροι συμμετοχής είναι κοινοί για όλες τις συμμετοχές (όλες τις χώρες). Αν σε κάποια οικογένεια υπάρχουν 3 συσκευές με διαφορετικά accounts (Μαμά - Μπαμπάς και τέκνο) είναι λαμογιά ? Επαναλαμβάνω πως ότι έγινε στην δική μας κοινότητα, τα ίδια έγιναν και σε όλες τις άλλες.. ” Αυτό ακριβώς έγινε στην δική μου οικογένεια, απλά ενημέρωσα τους άλλους για την ψηφοφορία μιας και δεν ακολουθούν το forum (έχουν εμένα για τις "βρω…
-
Αντοχη μπαταριας στο mi5 [SOLVED]
tzifos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΓιατί να μην πάει στην Global Stable 8.1.2 ? αυτήν έχω, προβλήματα δεν έχω αντιμετωπίσει. Μιαμιση+ μέρα κρατά με ανοιχτό wifi και με 4μιση/5 ώρες οθόνη.