Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 264.
-
Παράθεση από nikkyo: “Ψηφιζα γαι 20 ημερες καθε μερα.λογικο που πηραμε πρωτια και μπραβο στα παιδια για την αφιλοκερδη δουλεια που εχουν προσφερει!!! ” 20 μέρες? Σε αυτόν, και σε ποιον άλλο διαγωνισμό?
-
Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Tι καλύτερο να ευχηθείς πέραν του να έρθει γρήγορα η μαμά-Xiaomi στην ευρώπη και γιατί όχι, πρώτα-πρώτα στην Ελλάδα, ΕΠΙΣΗΜΑ!
-
Ρε παιδιά μέχρι εχθές που κοίταξα είχα 5GB, γιατί σήμερα μου βγάζει 105GB ??? Τι είναι αυτό το SecondLevel ?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27302/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27301/
-
Παράθεση από giani58: “επειδη με ενδιαφερει το συγγεκριμενο κινητο απο το geekbuying το πηρες τελωνειο περασε ποσο σου πηγε τελικη τιμη. Ευχαριστω ” Ναι απο GeekB. $214.99$ η τιμή, μέσω paypal, και έβαλα την μετατροπή συναλλάγματος να μην την κάνει το paypal (που το έβγαζε ~210Ευρώ) αλλά να την κάνει η τράπεζα (Paypal συνδεμένο με την πιστωτική μου) όπου στην τράπεζα η συναλλαγή έγινε με τελική τιμή χρέωσης ~205~206Ευρώ. Αυτό ήταν το κόστος, τίποτα άλλο. Κάτι θήκες και ζελατίνες πήρα extra από δ…
-
Παράθεση από giani58: “ καλησπερα για αυτο το κινητο μιλας[HK Stock][Official Global ROM]Xiaomi Mi5 5.15inch FHD Android 6.0 OS 3GB 32GB 4G LTE Smartphone 64-Bit Qualcomm Snapdragon 820 Quad Core Type-C 3D Glass Cover - Gold απο Ευρωπαικη αποθηκη εινε σε ποσες μερες παρελαβες?” Ναι αυτό πήρα, σε λευκό, από κίνα, αγορά 6/12, αποστολή 10/12, παρέλαβα 4/1
-
Παράθεση από smas_h: “Καλησπερα σε ολους, Εδω και καποιες μερες εχω συνεχη signal drops στο MI5. Επισης οταν κανω καποια κληση μετα απο λιγο πεφτει η γραμμης και το κινητο δειχνει εκτος δικτυου? Γενικα το σημα ειναι παρα πολυ ασταθες.... Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιπ προβλημα? Αρχικα πιστευα οτι ειναι θεμα software rom αλλα εχω δοκιμασει ειλικρινα τα παντα (china + global stable ) και τις ελληνικες rom αλλα τπτ.... Τεινω τελικα οτι προκειται για hardware προβλημα.... Καμια γνωμη?? ” Για Η/W…
-
Αν πάρεις αυτό που λέει Official Rom στο geekbuying σου έρχετε με κανονική Global Stable Rom, και με το που το ανοίξεις και βάλεις internet σου κάνεα αναβάθμιση στην τελευταία Official Stable Rom που περιέχει και ελληνικά. Ούτε ξεκλειδώματα, ούτε φλασαρίσματα. Αυτό έλαβα πριν μερικές μέρες και είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος.
-
Enable-Finger-Wakeup Mod στο Mi5
tzifos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο "ξυπνάω" με double-tap στην οθόνη και με απλό ακούμπισμα (χωρίς πάτημα) πάνω στο κουμπί ξεκλείδωσε. Ευχαριστημένος με αυτό.
-
Εγώ δεν έχω κλείσει ακόμα μέρα με το ΜΙ5, και είμαι με την Global Stable 8.1.2.0 με ελληνικά. Είναι JET !! Antutu score 120000. Καταπληκτικό κινητό, δεν υπάρχει καλύτερο στα 200Ε. Τρομερή η διαφορά από το SG Note II, νύχτα με μέρα. Και όσοι φίλοι το είδαν ξετρελάθηκαν. Να ήταν και σε μαυρο ... Αλλά 60ευρώ επάνω για άλλο χρώμα δεν τα δίνω. Μπήκε και ζελατίνα (όχι γυαλί) Nillkin και η θήκη της Ringke Fusion, που και πολύ μικρή είναι και αρκετά προστατευτική. Όλα JET!!! I Mi5
-
ROIDMI 2S
tzifos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο 2004 δεν υπήρχαν οι "κινεζιές" αυτές. Ήθελα MP3 στο αυτοκίνητο αλλά δεν ήθελα να πάρω άλλο CD/radio, έτσι ένας ηλεκτρολόγος παρέμβαλε ένα πολύ μικρό κουτί (σαν μισο πακέτο τσιγάρα) μεταξύ του εργοστασιακού Ραδιο/CD και της κεραίας που έμπαινε σε αυτό. Το κουτί αυτό είχε 2 καλώδια: 1. καλώδιο που κατέληγε σε βύσμα ακουστικών. Σ'αυτό κάρφωνα το mp3 player σαν να ήταν ακουστικά. 2. Καλώδιο που κατέληγε σε ένα κουμπί στην κονσόλα όπου πατώντας το έπαιρνε ρεύμα το κουτί αυτό και απέκοβε κάποιες συ…
-
Ναι !! =============== Ιαν 4th 2017, 3:37pm =============== Μπήκε και η 8.1.2.0 με ΟΤΑ, όλα μια χαρά! Πετάει το κινητό, έρχομαι από Galaxy NoteII (N7100) με android 4.4.2 και οι διαφορές βγάζουν μάτια. Άριστη επιλογή στα 200Ε. Και τώρα το κρίσημο ερώτημα, έχω κάνει αίτηση και πήρα και το OK για το unlock. Υπάρχει λόγος να το κάνω? Τι θα κερδίσω αν από την 8.1.2.0 πάω στην τελευταία Global DEV. Rom ή στην στην τελευτάια XTRV?
-
Poll για request στη Xiaomi σχετικά με ενσωμάτωση sms mod 160 χαρακτήρων στις official roms
tzifos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “πόσταρα κι αυτό μπας και το δει κανένας Real Global Roms ? - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum οπότε σπαμάρετε αν θέλετε κι εκεί :)) ” +1000, μόλις απάντησα.
-
οκ, μην σπαμάρω και εδω όπως και εκεί. Ψηφίζω εγώ (tifozif1), η γυναίκα (ChrisaS) από το mi2s και η κόρη (tzifos) από το PAD.