Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 264.
-
Πάμε για double+ score? Να ρωτήσω κάτι, πρέπει κάθε φορά που ψηφίζουμε να το γράφουμε και εδώ? Εγώ δεν το κάνω.
-
ROIDMI 2S
tzifos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από astan1990: “Ψιλοάχρηστο ειναι γιατι για κλησεις το μικροφωνο ειναι χειριστο καο για μουσικη δε βρισκεις σταθμο χωρις παρασιτα ωστε να ακους καθαρα. ” Έχω βάλει φίλτρο στην κεραία (με αναμονή ένα βύσμα ακουστικών για σύνδεση με το mp3) που απομονώνει κάποιες συχνότητες κάπου στο 96~96.8. Συνεπώς εκεί δεν έχω θέμα. Τώρα για το μικρόφωνο, θα δείξει.
-
ROIDMI 2S
tzifos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαTo παράγγειλα και εγώ, σε κάνα μήνα (και αν) θα το έχω στο χέρια μου. Ελπίζω να είναι τόσο καλό όσο λένε.
-
Κάνεις υπομονή 20 μέρες και μετά dispute/claim από paypal, εφόσον ξέρεις ότι δεν πρόκειται να παραλάβεις και αφήνεις την gearbest να βγάλει άκρη μόνη της. Από την στιγμή που δεν σου παρέδωσε το δέμα on-time έχει την πλήρη ευθύνη. Αν έχεις χρήμα στο paypal/πιστωτική προχωράς από τώρα σε νέα παραγγελία. Εφόσον η αγορά έγινε μέσω paypal είσαι σχεδόν σίγουρος ότι είσαι εξασφαλισμένος.
-
Παράθεση από zaf_4: “ Όχι νομίζω ότι έχουμε να ψηφίσουμε ο καθένας μας μέχρι 5 φορές για το ελληνικό μας φόρουμ. Kαι το επιβεβαιώνω ότι έκανα λάθος! How to Vote 1. Each ID can vote up to 5 times for each award every day. 2. Each user can vote for one candidate only once every day. 3. Each user can vote up to 40 times every day. 3. You can vote every day during the contest. το λινκ είναι απο εδώ -->[2016 Awards] MIUI FANS OF THE YEAR Award: Join to Win Redmi 3S and Redmi 4! - MIUI General - Xiaom…
-
Έβαλα και την γυναίκα να ψηφίσει, και έχουμε: tzifos, tifozif1, ChrisaS
-
Παράθεση από LordStark: “Πρώτη ψήφος και από μένα ApoBMW...Θα ακολουθήσουν κι άλλες Καλή χρονιά σε όλους και με τη ...νίκη...(Ελπίζω μη μας το χαλάσουν όπως πέρυσι) ” Πώς μας το χάλασαν πέρσι?
-
Πέρσι τι είχε γίνει ?
-
Ρε τι είσαστε εσείς ?? χααχαχχαχααα keep it up
-
Χρονια Πολλά και Καλες γιορτές
tzifos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλή χρονιά, υγεία, αγάπη, περισσότερη ανθρωπιά και σύντομα Xiaomi stores στην χώρα μας.
-
Ψηφισα και από το account του Mi2s: Tzifos accoynt του Mi5 (που ακόμα έρχεται): tifoziF1
-
Έχω ήδη ψηφίσει 2 φορές TifoziF1
-
Eπειδή φαίνεται αν το παραλάβεις ή όχι, και επειδή το paypal μπορεί να μην σου ζητήσει τα χρήματα από το refund πισω δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πάρεις γιατί σε ανάλογη περίπτωση στο μέλλον το paypal (αν το παραλάβεις) μπορεί να αρνηθεί το refund. Γνώμη μου είναι είτε να μιλήσεις με το κατάστημα είτε να το αφήσεις να γυρίσει μόνο του πίσω στον αποστολέα. Εγώ το 2ο θα έκανα.
-
Κάνω παραγγελία το Mi5 3/32 (λευκό) από GeekB κάπου 6-Δεκ, μέχρι τις 10 του μηνός τίποτα. Κατα τις 12-13 Δεκ μου λένε το έστειλαν, μα πουθενά το tracking number όπου επιτέλους φαίνεται πλέον στις 20-Δεκ. σαν Despatched to overseas και τίποτα άλλο. Διαβάζω από δώ και από κει για καθυστερήσεις σε δέματα Νοεμβρίου, χαμένα δέματα, τελωνεία, κτλ κτλ και το έχω ένα άγχος. Εχτες 29-Δεκ. μου βγάζει το tracking της Singapure arrived to destination Post. Συγκρίνω με άλλα παλιότερα tracking numbers που έχω…
-
Παράθεση από The_Kostas: “Επειδη κανουμε κουβεντα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω @kodorevi8ulis . Εν μερει εχεις δικιο και προφανως εγω δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα, αφου ειμαι και εντος εγγυησης και το αγορασα απο ελληνικο μαγαζι, οποτε ο,τι και να γινει θα τους το στειλω εκει. Απλα προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο της Infoquest. Για να μην παρεξηγηθω...Ερχεσαι με επισημο αντιπροσωπο και δεν καλυπτεις (μεχρι τωρα τουλαχιστον) μοντελα που εχουν ερθει σε ελληνικα μαγαζια απο εισαγωγη και με …