Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 511.
-
Παράθεση από spideman3: “Σεπτέμβριος. ” Αύγουστος. εχουμε μην μπερδευεσαι...χαχαχα
-
Παράθεση από tasarasch αυτη με τον φορτιστη πηρες?? : “Antonios Gagas αυτην εδω πηρα:την επιλογη Νο 6 6.BM45 Battery Charger + PISEN PISEN BM45 battery Note2 battery BM40 battery BM42 red rice millet BM20 BM10 battery ”
-
Παράθεση από psilos: “Καλησπέρα! Τον τελευταίο 1-1,5 μήνα ανεβάζει θερμοκρασία το κινητό... 41-44°c χωρίς να κάνω διαφορετική χρήση από ότι έκανα τόσο η καιρό, φοράω xtrv 7.6.8 λέτε να φταίει η rom ή να αρχίσω να κοιτάζω κανένα άλλο Xiaomi... ” τον τελευταιο 1 μηνα η θερμοκρασια φτανει 40 βαθμους στο περιβαλον ...λογικο ειναι να φτανει και το κινητο αναλογα..με την εξωτερικη θερμοκρασια
-
Παράθεση: “Παράθεση: “Παράθεση από tasarasch: “παιδια ποια μπαταρια προτεινετε? κοιταω την lonsocoer 4100 mah απο ali express και την nohon...τι λετε? ” ” ” εγω εχω αυτην εδω Smart Phone Battery for XiaoMi Note2 (BM45), ειναι πολυ καλύτερη απο καθε αλλη και απο την μανισια,προτεινω ανεπιφυλακτα...!!! PISEN BM45 battery Note2 battery BM40 battery BM42 red rice millet BM20 BM10 battery TB2.HuhXFHzQeBjSZFOXXcM9FXa_!!1821722517.jpg την εχω ενα χρονο και δουλευει αψογα....
-
Παράθεση από tasarasch: “παιδια ποια μπαταρια προτεινετε? κοιταω την lonsocoer 4100 mah απο ali express και την nohon...τι λετε? ” lonsocoer 4100 mah απο ali express... εγω δεν την προτεινω διαβασα πολλα αρνητικα σχολια στο aliexpress....οπως θες ομως δε μου πεφτει λογος...
-
Παράθεση από tasarasch: “παιδια ποια μπαταρια προτεινετε? κοιταω την lonsocoer 4100 mah απο ali express και την nohon...τι λετε? ” lonsocoer ....δεν την βρισκω αυτη την μπαταρια ...μηπως εκανες λαθος το ονομα...??? οκ το βρηκα το σωστο ειναι LOSONCOER
-
Παράθεση από GeorgeB: “Custom Rom για το RedmiNote2 Hermes_MiUi8-6.10.27 και Stable Custom Rom MiUi V8.0.1.0 ” ok ειναι πολυ παλια ,,, απλα για να ξερω...ευχαριστω...
-
παιδια ..ποια ειναι η 8.6.10.27 ;;;
-
Παράθεση από kinezakias: “ Ευχαριστώ, αλλά... Ξέχασα ποια εφαρμογή είχα ορίσει κατά λάθος να ανοίξει την αποθηκευμένη σελίδα μου... ” πηγαινε [Εφαρμογές Συστήματος] και φτιαξτο απο εκει...κανε επαναφορα τον πλοηγο να εχει ολες της προεπιλεγμένες ρυθμισεις και οτι αλλη ρύθμιση εχει σχεση με το Ίντερνετ..
-
Παράθεση από kinezakias: “Ευχαριστώ, αλλά... Ξέχασα ποια εφαρμογή είχα ορίσει κατά λάθος να ανοίξει την αποθηκευμένη σελίδα μου... ” πηγαινε εφαρμογες συστηματος και φτιαξτο απο εκει...
-
Παράθεση από kinezakias: “Γεια χαρά.Εκανα το λαθος και αποθηκευμενες ιστοσελιδες για αναγνωση offline επελεξα να ανοιξουν με λαθος εφαρμογη.Εκτοτε δεν μπορω να ανοιξω καμια αποθηκευμενη σελιδα offline.Ξερει κανεις πως ξαναοριζω να ανοιγουν με την εφαρμογη του πλοηγού;Ευχαριστώ. ” πας εφαρμογες-εφαρμογη που εκανες να ανοιξουν λαθος 1-καθαρισμος δεδομενων,,,2-διαγραφη μνημης,,,3-εκκαθαριση προεπιλογων...κανε backup θα χασεις σελιδοδεικτες ,αγαπημενα .αποθηκευμενους κωδικους κ.λ.π,,,
-
Παράθεση από eti666: “k μετά έβαλα την PISEN όπως μου υπέδειξε ένας συμφορουμίτης κ τον ευχαριστώ πολύ. ” εγω σου υπέδειξα ,,, αυτη εχω και γω...
-
Παράθεση από Greektrooper: “Δεν είναι απλώς φθηνότερα, είναι σχεδόν μισή τιμή!!! Και από την φωτογραφία τουλάχιστον φαίνεται η ίδια. ” επρεπε να το ψαξεις πρωτα και μετα να αγορασεις,,,αλλα δεν πειραζει..
-
Παράθεση από Greektrooper: “ Όχι δεν ήρθε σε κουτί. Πέρα από την συσκευασία του μαγαζιού, ήρθε απλά σε ένα ψευτοσφραγισμενο σακουλάκι. Την πήρα από εδώ: Μπαταρία Redmi Note 2 ” βρηκα την ιδια εδω πολυ φθηνοτερα battery
-
Παράθεση από DaFFyNaSH: “Παιδιά έβαλα την τελευτά XTRV Stable και δεν μου αναγνωρίζει την SIM. Τι μπορώ να κάνω, έκανα wipe > advanced > dalvik και cache... ” κανε εγκατασταση στη xtrv rom ξανα ισως δεν εκατσε σωστα
-
εχω βαλει την 8.5.2 πριν ειχα την 8.2.1 .δεν δουλευει σωστα ο συγχρονισμος στο mi cloud δεν μου κανει το αλμπουμ συγχρονισμο και μενει εκει...δεν βρισκει ολες της συσκευες στο τηλεχειρηστηριο.και το facebook στης προηγουμενες rom ειχα απενεργοποιησει τα αναδυομενα οταν εκανα κοινοποιηση τωρα πλεον δεν το κανει και γραφει κοινοποιηθηκε δημοσιευτικε και τετοια τρελά μαλακιες δηλαδη...γενικα η xiaomi το παει να γινει samsung και αυτο ειναι λαθος θα χασει αγοραστες.,. βλεπω γενικα πολλα bugs.τι μπορ…
-
να ρωτησω και γω .ποιο root manager να βαλω το supersu ή το magisk ???τωρα εχω supersu...ακομη παρατηρω εδω και καποιο καιρο οι νεες rom αλαζουν τα γνησια εικονιδια εφαρμογων απο το playstore ...εγω θα προτιμουσα να μην γινετε αυτο αλλα να παραμενουν αυτα που εχουν απο την μανα τους..π.χ. το chrome δεν εχει το εικονοδιο του playstore αυτο εχει αλαξει απο την miui αν γινετε να διορθωθει ευχαριστω...
-
Παράθεση από akisjes: “Παιδια με την προηγουμενη στο mi5s plus ειμαι πολύ ευχαριστημενος και ειδικά η μπανταρια εχει φοβερή αποδοση.Εαν βαλει καποιος την τελευταία ας μας πει εντυπώσεις ” δοκίμασε και συ δε χάνεις κάτι.....////
-
Παράθεση από Sof: “πιο καλη από τη 6.10.27 developer by gkalen που εχω ? ” η περιμενε να βγει η [XTRV-7.6.29 & ARΩMA] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mv_best: “ ” Παράθεση από Antonios Gagas: “αφου λεει αναστελονται μεχρι τον αυγουστο για redmi note 2... ” Η αναστολή ισχύει ΜΟΝΟ για τις Developer ROM και όχι για τις Stable... ” ok δεν το διευκρίνιζε γιαυτό λέω...thanks...