Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 511.

• Παράθεση από Sof: “hallo! how ntoukou ntoukou? ποια ρομ παιζει αυτο τον καιρο? να εχει καλη αυτονομια με πολλα καλουδια? γιατι εχω μεινει στην παλαιολιθικη εποχη. ” αυτη εδω βαλε xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_XTRV_Stable_V8.2.1.0.zip [Ενημέρωση 30/5/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.2 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Παράθεση από kritikosg3org3: “Παιδια θα υπαρξει καποια αναβάθμιση για το redmi note 2? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αφου λεει αναστελονται μεχρι τον αυγουστο για redmi note 2... ’'''''''''''''''''''''''’''''''''''''''''''''’''''''''''''''''''''''' Οι κυκλοφορία των ROM για τα Mi 2/2S / Mi 3 / Mi 4 / Mi Note / Mi Pad 1 / Mi Pad 2 / Google Nexus 5 / Redmi 1 / Redmi 1S / Redmi 2 / Redmi 2A / Redmi 2 Prime / Redmi 3 / Redmi 3S/3X / Redmi 4A / Redmi 4 / Redmi 4 Prime / …

• να ρωτησω κατι ψιλοασχετο...πως βαζω ενα Νημα για παρακολουθηση..εχω ξεχασει και δεν το βρισκω ???οκ το βρηκα παταω πανω στην κορυφη το σελιδοδεικτη...

• πως κάνουμε ένα νήμα προς παρακολούθηση έχω ξεχάσει???

• Παράθεση από pechr: “το format data περιλαμβάνει και διαμόρφωση του internal ” το ιδιο λεει και ο Χρήστος

• Παράθεση από makis1024: “Κάτω από 15% το κινητό αρχίζει να ενημερώνει για χαμηλή μπαταρία, καλό είναι να μην ξεφωρτίζει πολύ γιατί 1. ζεσταίνεται περισσότερο η μπαταρία στο φόρτισμα όσο πιο χαμηλό είναι το ποσοστό φόρτισης. 2 εάν κλείσει από μπαταρία μπορεί και να επιρεαστεί το λειτουργικό, φαντάσου το σαν υπολογιστής που του τον τραβάς απότομα από την μπρίζα. Καλύτερα θεωρώ είναι να του αφήσεις τις ειδοποιήσεις. ” Κάτω από 19% το κινητό αρχίζει να ενημερώνει για χαμηλή μπαταρία

• Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από ntinos_g7: “Πέρασα στο RN2 πριν από καμιά ώρα την XTRV Aroma.Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά μέχρι στιγμής.Όλα μου λειτουργούν όπως κ πριν που είχα την 7.5.11 . Πολύ ωραίο το aroma installer . Την πέρασα πάνω από την 7.5.11 χωρίς factory reset ” Που είναι; την έχουν έτοιμη; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν διαβασεις προσεκτικα λεει οτι ακομη ειναι μονο για V.I.P. μελη δοκιμαστικα.αργοτερα θα ειναι διαθέσιμη σε ολο…

• Παράθεση από stelios13: “ναι φίλε μου! Σε ευχαριστώ πολύ με βοήθησες πολύ! Στον οδηγό αναβάθμισης ελληνικής ρομ έχει 2ο τρόπο από την εφαρμογή updater Την επόμενη φορά θα το κάνω από twrp όπως λέει ο οδηγός 1ος τροπος ” μπράβο φιλε !!! ολες οι λυσεις ειναι εδώ στο φόρουμ, αρκει να βρεις αυτο που ειναι το σωστο....και τιποτα άλλο.

• Παράθεση από stelios13: “Μάλιστα Ευχαριστώ πολύ Καλό βράδυ! ” σου γραφω τι πρεπει να κανεις γενικα ,για λεπτομερειες θελει διαβασμα πολυ οκ///,,,.,,,.,????

• Παράθεση από stelios13: “από εργαλεία, αναβάθμιση, επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης την περνάω τόσο καιρό. Λάθος Επίσης ενδιαφέρομαι να αγοράσω για οικογένεια το redmi note 4 snapdragon global Θα χρειαστεί να κάνω όλα αυτά? Από cityshop έλεγα... ” αναβάθμιση θα κανεις απο twrp διαβασε πως πρεπει να το κανεις,.,,,.για redmi note 4 θα πρεπει να κανεις αιτημα για ξεκλειδωμα στην xiaomi....και μετα τα υπολοιπα για ελληνικη rom....απο εδω στο φορουμ.

• μιλάμε για κινηταρα το καλυτερo της xiaomi...

• Παράθεση από kinezakias: “Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι. Εδώ την εφαρμογή Τextra sms , της έχω δώσει όλα τα δικαιώματα, την έχω ορίσει ως προεπιλεγμένη. Όταν πάω να στείλω μήνυμα (sms) , κoλλάει στη διαδικασία της αποστολής, αιωνίως, χωρίς να αποστέλλεται ποτέ. Επισης με καμια αλλη εφαρμογη-πλην της μαμίσιας- δεν μπορω να στειλω sms,μπορω μονο να λαμβανω.Καμία ιδέα; ” βαλε το Android Messages By Google Inc. εγω στελνω κανονικα με αυτο...

• Παράθεση από kinezakias: “Καλημέρα.Που μπορω να βρω την προηγουμενη stable,την προτελευταια δηλ;Εχω σβησει το αρχειο απο τον υπολογιστη μου. =============== Απρ 25th 2017, 12:22pm =============== Παράθεση από kinezakias: “Καλημέρα.Που μπορω να βρω την προηγουμενη stable,την προτελευταια δηλ;Εχω σβησει το αρχειο απο τον υπολογιστη μου. ” Aκυρο,τη βρηκα.Ερωτηση:για να παω σε προηγουμενη stable,η διαδικασια ειναι η ιδια οπως και οταν κανω αναβαθμιση σε μια νεα; ” για σιγουρια κανε wipe data factory…

• Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από deltaman: “ ” battery calibration λεγοντας; ” δες εδω Manual battery calibration. και φυσικα υπαρχουν και εφαρμογες αν θες στο playstore...

• Παράθεση από Budda: “Επανερχομαι,ολα τελεια ,πολλα μπραβο ,η καλυτερη rom μεχρι σημερα ,το κινητο πεταει και η μπαταρια στα καλυτερα της (και ειναι και 2 ετων) . Και μια ερωτηση, μπηκα στο ρεκαβερι και οταν πηγα για επανεκκινηση με ρωτησε για εγκατασταση twrp ,εγκαθιστω η αφηνω αυτο που εχω; ” αυτο που σε ρωταει ειναι το apk για οταν ανοιγεις το κινητο ,απλα ξετσεκαρετο για να μην σε ρωταει συνεχεια..., twrp recovery εχεις το 3.1.0.0 μπαινει απο μονο του

• Παράθεση από gustojorgo: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχω ένα redmi note 2 με stable gtv 8.0.2.0 και θέλω να περάσω την τελευταία stable xtrv χρειάζεται να κάνω καθαρή εγκατάσταση; ” οχι κανεις απλα update

• Παράθεση από kinezakias: “¨αλλος που να περασε την τελευταια stable 8.2.1.0; ” δοκιμασε την και πες και εμας ...

• Παράθεση από Eythymios Persidis: “Καλησπέρα στην παρέα ! Έχει περάσει κανείς την 8.2.2 greek stable στο Redmi 3 Pro για να μας γράψει εντυπώσεις; Υπάρχει μήπως το bug με το Play Store ? Μην το περνάω τζάμπα μιας και με την προηγούμενη stable μια χαρά πάει το κινητό ... ” δοκιμασε εσυ να μας πεις και εμας μην εχει κανα bug,και εμας με την προηγούμενη stable μια χαρά πάει το κινητό......

• Παράθεση από Takaros90: “Τελικά ψιλοψαχτικα και είδα οτι έλειπε η εφαρμογή κείμενο σε ομιλία είχε διαγράφει το ξανά εγκατεστησα και επανήλθε η φωνη καθώς πέρασα και την εφαρμογή google και μου διαβάζει άψογα την φωνη μου αν και η εφαρμογή κείμενο σε ομιλία δν εχει ελληνικά επανήλθαν όλα ευχαριστώ πολύ Antonios gagas ” εσυ ειχες διαγραψει το TTS [ Text to Speech ] της συσκευής οκ.... παντως εμενα μου απαντησε ο άνθρωπος και εγραψε τα εξης : { Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017, 08:55π.μ. +03:00 from Dr. A…