Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 511.
-
Μόλις την έβαλα [ XTRV_Stable_V8.2.1.0 ], περνώντας πάνω από την προηγούμενη 8.1.3.0,μέχρι στιγμής είναι ΦΟΒΕΡΉ χωρίς να λέω μεγάλα λόγια,,το κινητό πάει σφαίρα,και νομίζω έχει καλύτερα χρώματα,αν δω κάτι επανέρχομαι και το λεω,,,
-
Παράθεση από Takaros90: “Παράθεση από Antonios Gagas: “αυτο εδω το εβαλες στο κινητο? ” Ναι το beta που μου είπες Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” για κανε μια ερωτηση στον προγραμματιστη της εφαρμογης χαρτες στο playstore να σου πει τι να κανεις.Η στον προγραμματιστη του ΚΙΤΣΟΣ να σου πει τι να κανεις.του εστειλα μηνυμα εγω αν θες στειλε και συ.
-
Redmi Note 2 ποτε θα βγει περιπου ξερουμε?
-
αυτο εδω το εβαλες στο κινητο?
-
Παράθεση από Takaros90: “Παράθεση από Antonios Gagas: “σε ποια εφαρμογη έχασες την κοπελα ? ” Απο τους χάρτες το ανεφερα και πανω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” για κατεβασε απο το playstore τους Χάρτες (Beta) , μηπως και φτιαξει play.google.store apps Beta και διαβασε εδω Χρησιμοποιήστε την πλοήγηση στην εφαρμογή Χάρτες Google και εδω Ενεργοποιήστε το “Ok Google” στους Google Maps και βρείτε τα πάντα μόνο με τη φωνή σας! =============== Απρ 8th 2017, 4:02pm ========…
-
Παράθεση από Takaros90: “Παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζεται πριν λίγο καιρό κατέβασα την εφαρμογή "κιτσος" για την φωνη μόλις την ενεργοποιησα δε δούλευε ετσι την αφαιρεσα και έχασα απο τους χάρτες την καλη κοπελα που μιλαει,διεγραψα τους χάρτες και τους ξανά κατέβασα αλλά τπτ όταν είναι να με ειδοποιήσει μου κανει ενα χαρακτηριστικο μπιν ψάχνω να το αλλάξω αλλά τπτ γνωρίζεται μήπως κάτι;; ευχαριστώ εκ των προτέρων ” σε ποια εφαρμογη έχασες την κοπελα ?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “@Antonios Gagas στείλε μου με ΠΜ Teamviewer ID και PASS να ρίξω μια ματιά. ” οκ σε λιγο φιλε ευχαριστω
-
σε win7x32 σε αλλο pc δεν το βλεπει εχω παψει να ασχολουμαι εχω βρει αλλο τροπο και τα μεταφερω
-
παιδια μην βιαζεστε οταν λεμε εχουν δοκιμαστει σχεδον ολα..ενωο οτι μετα απο φορματ στο λαπτοπ τελειως καθαρο δεν το εβλεπε .και σεις μου λετε για drivers.ειναι κατι που δεν λυνετε ευκολα το βλεπει σε ολους τους drivers εκτος απο συσκευη usb mtp ...δηλαδη αυτη που πρεπει νια να μεταφερω αρχεια
-
σε twrp το PC το βλεπει κανονικα σαν redmi note 2.... σε αλλη θυρα δεν το βλεπει... σε winx64 σε αλλο PC το βλεπει
-
ναι γιωργο τα παντα μιλαμε για 4 μηνες δοκιμες.πρεπει να βρεις κατι που δεν υπαρχει μεχρι σημερα κατι νεο...ολες η γνωστες λυσεις εχουν δοκιμαστει..
-
δεν συνδεεται η συσκευη με usb mtp. με τιποτα .το παλεψα και με διαχειριστη απο το σιτε οπως προειπα.μιλαμε για win7x32 εχω κανει και οδηγο με το mobileedit 9
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρα. Για το πρόβλημα με το mtp υπάρχει λύση, διάβασε καλύτερα τον οδηγό. Όσον αφορά το edl αυτή η λειτουργία ισχύει μόνο για κινητά με Qualcomm soc. Εσύ έχεις Redmi Note 2 με MTK. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τι να διαβασω εχω που παιδευομαι 4 μηνες φιλε.διαβασα 100 φορες.εαν μπορεις φτιαξτο. η πες μου τι να κανω...μεχρι και o gkalen δεν μπορεσε να καταφερει με team viewer τιποτα
-
σε RN2 WIN7X86 δεν δουλευει,τα βλεπει ολλα εκτος,, [Συσκευή USB MTP θαυμαστικο !!!...δυστηχως αποτυχαμε...
-
το super mario run δεν ειναι συμβατο με RN2 ξερει καποιος αν θα γινει συμβατο ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nintendo.zara&hl=el
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΦΩΤΟ CONNECT TO PC - MOBILedit-9 Υ/Γ το MOBILedit-9 μας λεει να εγκαταστήσουμε ενα apk το PCconnector λεμε ναι στην εφαρμογη και ανοιγει στο κινητο μας καθε φορα που το συνδέουμε αυτόματα ” η εφαρμογη που κανει εγκατασταση το MOBILedit-9 στο κινητο μας βλεπε εδω --->>>CONNECT TO PC -MOBILedit-9
-
ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΦΩΤΟ -CONNECT TO PC-MOBILedit-9 γεια σε ολους ,να αναφερθω σε αναρτηση που ειχα κανει παλαιοτερα ,δεν βλεπουν τα win7 x32 το RΝ2 ,βρεθηκε μια λυση με το MOBILedit-9 και βλεπει τουλαχιστον την καρτα sd...αν χρειαστει σε καποιον και θελει βοηθεια ας μου πει,ή αν θελετε ανεβαζω tutorial πως να το κανετε... 1-ανοιγουμε το MOBILedit-9 στο PC επιλεγουμε android 2-μετα cable 3-εδω μας λεει αν δεν εχουμε drivers να τους βρει το MOBILedit-9 δοκιμαζουμε, αλλα δεν τους βρισκει, αν τους ειχαμε δεν…
-
Παράθεση από homer66: “καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι εχω περασει εδω και καιρο την 8.2.2 στο mi max (4/128) με καθαρη εγκατασταση και ενω ολα ειναι μια χαρα αυτο που παρατηρησα προσφατα ειναι οτι οταν ειμαι σε μια κληση και παταω το power , ενω παλια κλειδωνε και το εβαζα στη τσεπη μου και μιλαγα με το handsfree, τωρα μολις το παταω κλεινει τη κληση . Ειναι καποιο bug , η ετσι γινεται πλεον ? ” για κοιτά μην βρεις τίποτα ρυθμίσεις για την λειτουργία των κουμπιών ,τι ενέργειες να κάνουν...
-
Παράθεση από BanditGR: “H XTRV είναι ανεπίσημες ROM παιδιά. Δεν είναι πιστοποιημένες από την Google, αυτό συμβαίνει μόνο σε επίσημες (και δεν είμαι και σίγουρος αν συμβαίνει και μόνο σε επίσημες stable). Προφανώς και έτσι πρέπει να λέει. ” ok απλα να μας φυγει η απορια ,γιατι εγω νομιζα αλλο απο τα [σπασμενα apps] λεω θα το κανει... εχω καμποσα εγκατεστημενα συμβαίνει σε επίσημες stable που ειναι δηλωμενες απο την xiaomi σαν επισημες .ετσι πιστευω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/3187…
-
να ρωτησω κατι ασχετο;στο playstore μου βγαζει πιστοποιηση συσκευης μη πιστοποιημενη. ετσι πρεπει να λεει?