Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 511.
-
Παράθεση από marabu: “Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από marabu: “Τι μιλάω.....;;;;; Αγένεια......!!!!! Αυτό κατάλαβες proskope;; ” εσυ τι καταλαβες? εγω απλα απαντησαεμεις θελουμε την 8.2.1 εσυ αμα θες μην την βαζεις,κρατα την 8.1.3.αμα πιστευεις οτι αυτο ειναι αγενεια δεν μπορω να κανω τιποτα,,,και δεν χρειαζετε περισοτερη κουβεντα ευχαριστω. ” Ο.κ αδερφέ...!!!! ”
-
Παράθεση από marabu: “Τι μιλάω.....;;;;; Αγένεια......!!!!! Αυτό κατάλαβες proskope;; ” εσυ τι καταλαβες? εγω απλα απαντησα εμεις θελουμε την 8.2.1 εσυ αμα θες μην την βαζεις,κρατα την 8.1.3. αμα πιστευεις οτι αυτο ειναι αγενεια δεν μπορω να κανω τιποτα,,,και δεν χρειαζετε περισοτερη κουβεντα ευχαριστω.
-
Παράθεση από giorgos th.: “Εφαρμογή κάμερας...Φαίνεται καλύτερη από την stock miui Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk cloud.tapatalk.com/s/58ba855c0d937/SnapdragonCamera.apk ” σε redmi note 2 κανει αυτη η [ SnapdragonCamera.apk ] ??? =============== Μαρ 5th 2017, 9:59pm =============== Παράθεση από marabu: “Παράθεση από proskopos: “kaλησπερα σε ολους/ ξερουμε ποτε θα ειναι ετοιμη η stable για redmi note 2? γιατι βλεπω οι ξενες εχουν κυκλοφορησει καιρο τωρα. ευχαριστω ” Γιατί τόση …
-
Παράθεση από gkalen: “Ακομα να το μάθετε????????? Beta1 = China source - xiaomi EU Beta2 = Global source ” υπαρχει δηλαδη beta stable version ή κανω λαθος
-
Παράθεση από demakhs: “πήγαινε πάνω στο μενού "προβολή"-->πάτα το "εμφάνιση κρυφών συσκευών"-->δεξί κλικ και διαγραφή, μαζί με τους οδηγούς, σε όσες εμφανιστούν με αχνό χρώμα. κάνε απεγκατάσταση και το "συσκευή usb mtp" που σου δείχνει, εγκατέστησε τα τελευταία mi pcsuite & miflash εγκατάσταση και επανεκκίνηση το pc και ξαναδοκίμασε. ” προς ενημερωση ολων ,προσπαθησα ,αλλα τζιφος, ευχαριστω πολυ τον NASDRIVER !!!
-
Παράθεση από demakhs: “πήγαινε πάνω στο μενού "προβολή"-->πάτα το "εμφάνιση κρυφών συσκευών"-->δεξί κλικ και διαγραφή, μαζί με τους οδηγούς, σε όσες εμφανιστούν με αχνό χρώμα. τα τελευταία mi pcsuite & miflash εγκατάσταση και επανεκκίνηση το pc τα έχεις κάνει?? ” τα εχω κανει αυτα τιποτα εκανα και φορματ στο λαπτοπ τιποτα δεν αλαζει... κατι φταιει στο τηλεφωνο RΝ2,αλλα τι δεν μπορω να το βρω ...
-
Παράθεση από NasDriver: “Έχεις κάνει απενεργοποίηση ψηφιακών υπογραφών ? ” οχι, αλλα δεν με ρωταει για'υτο κατι... πως το κανω αν ειναι?
-
Παράθεση από demakhs: “δεξί κλικ-->ενημέρωση προγράμματος οδήγησης-->αναζήτηση λογισμκού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου-->επιλογή από λίστα προγραμμάτων οδήγησης συσκευών του υπολογιστή-->συσκευή usb mtp εγώ το χω τικαρισμένο το "εμφάνιση συμβατού υλικού" και μου το δείχνει.... ” δεν μου το κανει απο συσκευή usb mtp,,, μου βγαζει.. αυτο που λεει η εικονα... ``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````` forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30527/
-
Παράθεση από NasDriver: “Ποιες επιλογές σου βγάζει ? Μία φώτο από το συγκεκριμένο σημείο ? ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30521/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30522/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30524/τα δυο πρωτα ειναι σωστα το τελευταιο κατι φταιει,,,,?
-
Παράθεση από NasDriver: “Σε windows 7 δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα... ” εχω προβλημα ακριβως το ιδιο.σε windows7 x32 δεν μου βγαζει επιλογη "SAMSUNG Electronics Co., Ltd." μπορει καποιος να μου στειλει τους drivers?
-
Παράθεση από parsifal: “Εναλλακτικά, στο βήμα 4 δεν ξετσεκάρεις και απλά επιλέγεις τον 2ο driver (Συσκευή USB MTP)... ” εμενα σε windows7 x32 δεν μου βγαζει επιλογη "SAMSUNG Electronics Co., Ltd." μπορει καποιος να μου στειλει τους drivers?
-
σε windows 7 δουλευει?ελπιζω ναι.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από fotis: “θα ηθελα αν ειναι ευκολο εναν αναλιτικο οδηγο για να μην κανω καμια βλακια..ευχαριστω και παλι.. ειμαι βλεπετε ασχετος ” Θα πας σε αυτόν εδώ τον οδηγό και θα κάνεις ΜΟΝΟ τα βήματα Α και Β.Από εδώ ξεκινάς δηλαδή: A. Εκκαθάριση Dalvic Cache και Cache Το μόνο που είναι διαφορετικό είναι πως στην 3η φωτογραφία που λέει μόνο τα κουτάκια Dalvik και Cache εσύ θα τικάρεις και το Data ” του ειπατε οτι θα τα χασει ολλα, θα διαγραφουν?
-
κατι νεοτερο με το usb ? εμενα δε βλεπει το [ devices usb mtp ] σε RN2
-
Παράθεση από vasiliki_g2425: “@gkalen καλημερα.Μηπως ειναι ευκολο η διαδυκτιακη συναντηση να γινει κατα τις 17:00 γιατι εχω κατι υποχρεωσεις το βραδακι?.Ευχαριστω πολυ. ” παιδια βρεθηκε λυση ? εχω το ιδιο προβλημα μετα απο φορματ στο λαπτοπ τιποτα δεν το βλεπει .σε redmi note 2, αν βρειτε λυση αναρτηστε εδω,ευχαριστω
-
καλησπερα καλη χρονια...εδω και 3 μερες το κινητο δεν στελνει sms τελικα το προβλημα ειναι στους 4ψηφιους και 5ψηφιους αριθμους.εκει δε στελνει sms. πως διωρθωνετε ξερετε?
-
Παράθεση από Budda: “1. η καινουργια 8.1 ειναι οκ; να αναβαθμιστω η να περιμενω ; 2. ειναι η 8.1 ΜΜ η Lolipop ,λογικα θα ειναι Lolipop η καινουργια 8.1 ειναι οκ 3.Φιλος που παρελαβε κινητο με ιντερνατιοναλ ρομ εχει καλυτερη διαχειρηση μπαταριας (σε ιδιο κινητο) υπαρχει εξηγηση σε αυτο ; ” 1 η καινουργια 8.1 ειναι [οκ]ΝΑΙ 2 ειναι η 8.1 Lolipop [οκ]ΝΑΙ 3 κινητο με ιντερνατιοναλ ρομ εχει καλυτερη διαχειρηση μπαταριας (σε ιδιο κινητο) υπαρχει εξηγηση σε αυτο ; εξηγηση το κινητο ειναι καινουργιο ακομ…
-
Παράθεση από andreasp: “Thanks!Το κάνω τώρα. Πέτυχε! Thanks! ” ετσι πρεπει να κανεις παντα...οκ..
-
Παράθεση από andreasp: “Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην με ειδοποιεί το Playstore για την αναβάθμιση του SuperSU ? Του έχω βγάλει το "auto update" αλλά μου δείχνει μόνιμα το διαθέσιμο update, καθώς μου εμφανίζεται και ειδοποίηση στο status bar. Πέρα απο αυτό, δεν μπορώ να πατήσω το "update all" γιατί θα αναβαθμιστεί και αυτό. ” βαλε την τελευταια εκδοση του supersu απο το XDA developers για να μη σου ζηταει update SuperSU-v2.79-201612051815.zip supersu.zip-download
-
Παράθεση από chief: “Cm13 Δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. Ήλπιζα σε κανα πιο εύκολο οδηγό όπως ΑΥΤΟΝ που έχουν για το kenzo. ” ψαζε για αυτο και θα καταλαβεις τι ειναι.αν και προτεινω .να μην το βαλεις. CM 13.0 Release 1 | CyanogenMod CM13.0 brings Android 6.0.1 (r17) απο λιγο που κοιταξα δεν εχει βγει για σενα τιποτα.. =============== Δεκ 25th 2016, 3:11am =============== επανερχομαι με ενα θεμα που ειχα επισημανει πιο πριν .απαντηση σοβαρη δεν δοθηκε....διωρθωστε τα δικαιωματα το εφαρμογων συστημα…