Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 511.

• Παράθεση από mol: “με προκαλεις να περασω cm να αποδειξω οτι ειναι οκ η μοαταρια ” αυτην εδω θα βαλεις??? cm-12.1-20161016-UNOFFICIAL-hermes.zip ή αυτην [STABLE][09/10/2016] CM 12.1 MoKee by BULE]

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tasospap1986: “Βέβαια έχω περάσει εφαρμογές δικές μου στον φάκελο data/app της αρχικής ρομ και αλλάζει το md5. Να προκαλεί αυτό το πρόβλημα ” ” τσεκαρε στο twrp να μην κανει ελεγχο στο md5.μηπως φταιει αυτο

• Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παιδιά μετά από αυτό Παράθεση από K.Papaefthymiou: “ ” Επίσης όταν έκανα clear cache/dalvik όταν έκανα επανεκκίνηση έβγαλε τη μπάρα που βγάζει όταν φορτώνει για πρώτη φορά ” παντα ετσι γινεται οταν κανεις wipe cache/dalvik

• Παράθεση από leontatos: “φιλε @gkalen μια ερωτηση εγω που εχω τηνstable rom σου 8.0.10 σε redmi3s international μπορω να παω στη xrtv που ηρθε στο μαιλ μου xwris factory reset kai αν δεν μου αρεσει να ξαναγυρισω stη stable που δεν παιζεται σαν μπαταρια και ταχυτητα χωρις factory reset ξανα;;;;; ” αφου ειναι developer χωρις factory reset δεν γινετε...

• @tasosko έγραψε: εβαλα αυτο XposedInstaller_3.0_alpha4.apk αυτο λενε οτι κανει για το mi5 @Antonios Gagas έγραψε: το θεμα ειναι συμβατοτητας αφου τα κανεις ολα σωστα ,,,,

• Παράθεση από tasosko: “συμβατη για ποιο πραγμα για το miui tweaks ?τα αλλα τα περασε κανονικα το framework ηταν πρασινο οπως πρεπει να ειναι.τι εκανα λαθος; ” τα Xposed δεν ειναι συμβατα, για ολες τα μοντελα συσκευων,εκει εκανες λαθος.μην καταβαζεις οτι βρισκεις μπροστα σου...το καθε ενα εχει τα δικα του που ταιριαζουν με συμβατοτητα...

• XTRV-redmi note 2-[STABLE][ROM-gkalen] THUNDER miui xxx ..... θα βγει ....???;;;;

• στο xda labs κυκλοφορησε νεα εκδοση supersu [SR3-SuperSU-v2.78-SR3-20161103171345.zip] την δοκιμασα σε RN2 και δουλευει μια χαρα.

• Παράθεση από gkalen: “@cal Νομίζω ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με το messenger και σε άλλες ρομς ” εμενα σε RΝ2 με ROM @gkalen ,δουλέυει ρολοι....

• ποτε θα εχουμε update για redmi note 2 ?

• Παράθεση από teobitoulas: “Γεια σάς παιδια. Μόλις πηρα την nohon. Τι να κάνω να την αφήσω να αδειάσει και μετά να τήν βάλω για φόρτιση? ” καλα ειναι μολις αδειάσει να την βαλεις σε εξωτερικο φορτιστη.για 10 ωρες 3 φορες.εγω ετσι κανω...

• Παράθεση από pechr: “Αντωνη εγραψες μεσα στην παραθεση μου . Και φαινεται σαν δικο μου μηνυμα ” σορυ .αλλα γραφει καθαρα Ο/H topmar έγραψε: ok Διορθώθηκε

• Ο/H topmar έγραψε: Κανείς άλλος με την NOHON μπαταρία που να κλείνει στα καλά καθούμενα το κινητό του; ``````````````|````|````````````````````````` Ο @Antonios Gagas έγραψε: το εχω ξαναπει με NOHON μπαταρία ,οταν φτασει στο 100% ,μετα απο λιγο κλεινει ,εμενα αυτο κανει ,αν το παρατηρησεις ισως στο κανει και εσενα σε αυτο το σημειο φορτισης,κοιταξετο και πες μας,αλλα ΜΟΝΟ οταν φορτιζει ...ποτε ξανα

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από tasosko: “με τις βιντεοκλησεις τι γινεται ρε παιδια γιατι δεν βγαζει κουμπακι στις επαφες? ” δεν υπαρχει η λειτουργια βιντεοκλησεων στη miui ” βαλε το viber .κανει το ιδιο.

• Παράθεση από derveni: “@Antonios Gagas Σε αντιπαράθεση δεν έχω όρεξη να μπω, διάβασε ποιος παίρνει την αναφορά μου, και αυτό δεν είναι η πρώτη φορά, ειρήνη υμίν. ” το ειδα ποιος παίρνει την αναφορά σου,περιμενω βελτιωσεις και αποτελεσματα ,αν θες κανε στο τελικο αποτελεσμα τι αλαξε [How to change this version battery ] και τι βελτιωθηκε/// ,να ξερουμε και εμεις οι απλοι χρηστες,και μολις δοκιμασω εγω θα σου πω στο τελος.. αν ισχυουν και αν ειχες δικαιο,,ευχαριστω

• Παράθεση από derveni: “Παράθεση από Antonios Gagas: “αφου τα εχουμε ξαναπει ,για θεματα μπαταριας ειναι ολα σχετικα , τα στατιστικα του καθενος, ειναι για αυτον και μονο...ας μην γεμιζουμε το φορουμ με φώτο αχρειαστες ,και λογια περιτα... ” Καρντάση βιάζεσαι για συμπεράσματα, έχω ανοιχτοί επικoινωνία με τον @gkalen και χρειάζεται τα Screenshot ” ακουσε με λιγο εσυ μπορει να εχεις καινουργιο κινητο καινουργια μπαταρια ,εγω μπορει να εχω κιννητο ενος ετους μπαταρια ενος ετους , αρα δεν μπορω να συ…

• Παράθεση από derveni: “@gkalen Μην χαίρεσαι ακόμα είναι σε test ακόμα, με συνέχεια το GPS, & το 4G + data & WiFi ” αφου τα εχουμε ξαναπει ,για θεματα μπαταριας ειναι ολα σχετικα , τα στατιστικα του καθενος, ειναι για αυτον και μονο...ας μην γεμιζουμε το φορουμ με φώτο αχρειαστες ,και λογια περιτα...

• Παράθεση από gkalen: “δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο , κι άλλοι επανέφεραν πράγματα από το micloud αλλά δεν είχαν παρόμοιο πρόβλημα ” εγω κανω backup εφαρμογων και ρυθμισεων μεσω της εφαρμογης Τοπικα Αντιγραφα.και δεν ειχα ποτε προβλημα παντα δουλευει ρολοι η επαναφορα.τι καθεστε και παιδευεστε με micloud...?

• Παράθεση από pechr: “Αν είναι να συνεχίσουμε να την αναφέρουμε ως gkalen rom[/u] τότε θα πρέπει να ονομάσουμε τις GTV ...>> ” να το κανουμε ???rename???

• Παράθεση από juke: “εχω την 8.0.2 stable gkalen ” μην γραφεις διπλά ποστ.το εχεις γραψει ηδη και στο redmi note 2