Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 511.
-
Παράθεση από sidnick10: “σκεφτομαι αγορα-αναβαθμιση μπαταριας 2.3650mAh BM45 Phone Battery for Xiaomi RedMi Note2 ” την δευτερη την περιμενω να ερθει. εμενα ειναι MADE IN JAPAN.. εσενα τι ειναι??? λεω γιαυτη 2.3650mAh BM45 Phone Battery for Xiaomi RedMi Note2
-
Παράθεση από spirosmeg: “Παράθεση από gkalen: “Ωραία , αυτό ήθελα , θα βάλουμε τα εικονίδια της ΜΜ τα έγχρωμα , όχι αυτά τα γκρι .. Μεσ'τη βδομάδα θα τη δώσουμε κομπλε μαζί με τις υπόλοιπες Stable .. ” εμενα δεν με ενοχλουν τα εικονιδια ας ειναι γκρι.μην παιδευεσαι τζαμπα... ”
-
Παράθεση από de_mytho: “παιδια καλησπερα, μια ερωτηση, αν βαλω την 8 global stable..(απλο update ” τωρα ποια εχεις?αν εχεις miui7 νομιζω θελει Factory reset.
-
Παράθεση από derveni: “@gkalen Περιμένω με αγωνία την νέα σου stable rom ΜΜ θα ήθελα να εμπλουτιστεί με εορτολόγιο κ.λ.π. ” παιδια για να τα λεμε σωστα τα πραγματα και να μην μπερδευομαστε , η THUNDER rom του @gkalen ,δεν ειναι για να προσθετουμε εφαρμογες, αλλα να αφαιρουμε εφαρμογες , οποιος θελει εφαρμογες extra να βαλει την stable GTV ,γιαυτο της παραγγελιες σας εκει οχι εδω !!!,εγω δεν θελω εορτολογιο ουτε καμια αλλη εφαρμογη ,αν θελω εφαρμογες της βαζω μονος μου,,, θελω η rom να ειναι γρηγ…
-
Παράθεση από gkalen: “Οσοι ζήτησαν sygic "σπασμενο" , στον τοίχο μου θα βρείτε λινκ με οδηγίες .. ” εγω τα εχω δοκιμασει ολα το καλυτερο που κατεληξα ειναι το NAVIGON....
-
Παράθεση από petran7777: “Η 6.1.29 που έχω επιλέξει από όταν το πήρα από vickmall δεν έχω κανένα πρόβλημα αυτονομίας, bug κτλ. Το μόνο που με καίει στις καινούργιες ρομ και το σκέφτομαι είναι οι διπλές εφαρμογές. ” αμα θες ενεργοποιησε της διπλες εφαρμογες αν δε θες ειναι σαν να μην υπαρχει αυτο το μενου...
-
Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από pechr: “ ” οκ ναι καταλαβα καταρχασ εκανα λαθος η ρομ ειναι η 8.0.4 που εχει βγει για τον redmi note3 pro και γενικος ρωταω οχι για την thunder μονο αλλα και για την MiuiHellas τι γίνετε ” μολις βγει 8.0.4 Xiaomi eu . συντομα θα εχεις και την αντιστοιχη thunder....σημερα βγηκε η κινεζικη 14:13, Oct-24-2016 τι βιαζεσε τοσο και εμεινες πισω και στασιμος??? [ROM] MIUI 8 ChinaStable V8.0.4.0.LHOCNDG Redmi Note 3 SD: Changelog and Download 14:13, Oct-24-2016[/i…
-
Παράθεση από kandilak: “Παράθεση από Antonios Gagas: “για πηγαινε στο supersu ρυθμισεις, εκει που λεει ....mount namespace separation ...κοιταξε αν ειναι τικαρισμενο ,αν ειναι να το ξετικαρεις ..και ξαναδοκιμασε το Documents ” Αμα σου πω ότι το έχω δοκιμάσει, θα το πιστέψεις? ” ε μετα δεν θελει...θα κοιταξω να δω ,κατι που μου διαφευγει και θα σου πω
-
Παράθεση από kandilak: “Έχοντας παγωμένο το Documents ο @Antonios Gagas έχει καταφέρει να το έχει ενεργοποιημένο μόνιμα αλλά αυτά που μου είπε και δοκίμασα δεν δούλεψαν σε μένα. ” για πηγαινε στο supersu ρυθμισεις, εκει που λεει ....mount namespace separation ...κοιταξε αν ειναι τικαρισμενο ,αν ειναι να το ξετικαρεις ..και ξαναδοκιμασε το Documents
-
νεα rom xiaomi.eu_multi_HMNote2_6.10.20_v8-5.0.zip 704.5MB Oct 21, 2016 | 03:11AM
-
Παράθεση από billgian2000: “έκανα reboot βγάζοντας την μπαταρία. Τελικά όλα πήγαν καλά. Και μάλλον περάστηκε κανονικά η ρομ ” μια χαρα μπαινει και με reboot χειροκινητο.
-
Παράθεση από leontatos: “φιλε @gkalen εθεαθη 8.0.10 στο εu xiaomi για to redmi3s! ” Στο Unofficial eu . το ειδες ;;;
-
Παράθεση από LeonTsi: “Δεν έχει σημασία πιο twrp έχει... όπως είσαι μέσα στο twrp πας settings οθόνη τικαρεις να μην σβήνει ποτέ και είσαι έτοιμος... δεν στο κλειδώνει ποτέ ξανα... ” εγω με παλαιοτερο twrp 2xx .μου εκανε τα ιδια κολαγε στο swipe...μολις εβαλα 3.0.2 κανονικα ξεκλειδωνει οποτε θελω εγω .και το αφηνω και μαυριζει η οθονη και παλι ξεκλειδωνει..και δεν τικαρω τιποτα.δουλευει ρολοι.γιαυτο λεω να βαλει twrp τελευταιο να ξεμπελιαζει ο ανθρωπος
-
Παράθεση από billgian2000: “Γκριζαρει αλλα δεν γινεται τιποτα ” εχεις πολυ παλια εκδοση twrp ..γιαυτο στο κανει αυτο και κολαει βαλε την 3.0.2 και εισαι κομπλε
-
εγω εχω δοκιμασει πολλα για της μπαταριες.αυτο που συμπερενω ειναι οτι η μπαταρια ή κραταει απο μονη της ή δεν κραταει .....
-
Παράθεση από alex92NA: “Ok thanks. Μία ακόμα ερώτηση , υπάρχει ενδεχόμενο να φτιαχτεί έτσι ώστε να κάνουμε update μέσα από την εφαρμογή του updater ? ” δεν υπαρχει λόγος να γινει αυτο ,ολα γινονται σωστα απο twrp,και οπως πρεπει....
-
Παράθεση από kandilak: “Μήπως έχεις παγώσει κάποια εφαρμογή άλλη η οποία μπορεί να έχει σχέση με την απενεργοποιήση του Documents ” αυτα εχω παγωμενα δε νομιζω να εχουν καμια σχεση forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21319/
-
Παράθεση από kandilak: “Και με αυτές τις ρυθμίσεις δεν άλλαξε κάτι. Συνεχίζει σε κάθε επανεκκίνηση να παγώνει το Documents ” εγω παντα ετσι το κανω και παραμενει ενεργο δεν εκανα κατι αλλο..να το ξανακοιταξω και θα σου πω τι να κανεις
-
Παράθεση από mpidis1974: “Και το άλλο που πρόσεξα είναι ότι αυτό το ηχητικό και η ένδειξη ήταν παλιότερα στο 13-14 % που μου το έδειχνε.....ενώ τώρα με ειδοποιεί μόλις πέσει κάτω από 20%.Στο 19% δηλαδή. ” σε ολους στο 19℅ ειδοποιει εδω και πολυ καιρο