Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 511.
-
Παράθεση από kandilak: “Παράθεση από geoanto555: “Σε κουβέντα να βρισκόμαστε βρε...Σχεδόν το ίδιο λέμε απ ότι κατάλαβα... Καλύτερα να μην το αναλύσουμε άλλο γτ κουράζουμε και τους υπόλοιπους... Τέλος πάντων... Να μαστε καλά... ” ” Τέλος πάντων... Να μαστε καλά..να τσακωνομαστε
-
Παράθεση από kandilak: “@pechr το κλειδί στην παράθεση του gkalen είναι το "σε αρκετές rom λόγω διαφορετικής δομής" ” απλα ειναι εγατεστημενο ηδη...αυτο τα λεει ολλα.και δεν χρειαζετε ξανα γιατι μπορει να γινει λαθος η λαθη ```````````````````````````````` υστερογραφο :εαν γινεται να μην βαζεις @gkalen το GMAIL, αν ειναι το εχει το playstore οποιος θελει το βαζει.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από gkalen: “ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ 2g RAM ΘΕΩΡΩ ΤΟ CLEAN zip ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ , ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ build.prop που πρεπει να γινουν για την καλυτερη λειτουργια της συσκευης. ” ” ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ 2g RAM ΘΕΩΡΩ ΤΟ CLEAN zip , αρα γινετε εγκατασταση μαζι με την ROM απλο///
-
Παράθεση από chief: “Παράθεση από pechr: “@gkalen έχω κατεβάσει την rom και είμαι σε αναμονή ώστε να μου δώσεις λινκ για το clean.zip ώστε να ξεκινήσω την διαδικασια εγκατάστασης ” Για να μην έχει clean zip στη rom σου δε θα χρειάζεται. Προχώρα στο φλασάρισμα ” clean zip σε rn2 δεν χρειάζεται...το γραφει στο πρωτο ποστ...μονο σε 3 γιγα ραμ και σε 4 γιγα ραμ μπαινει το clean zip....
-
Παράθεση από cacau: “Έβαλα την fixed 8.0.2 Stable GKalen + τα patches του UserXP + xposed με minminguard, πάει σφεντόνα - για μπαταρία θα τα πούμε μετά από 4-5 μέρες γιατί παρέλαβα και Nohon ” τα patches του UserXP + xposed . που μπορω να τα βρω ? να τα βαλω και να δοκιμασω διαφορα...ποιο θεμα ειναι ?
-
Παράθεση από em56464: “για readmi 3 pro(ido) απο stable gtv 7.5.2.0 σε thunter stable 8.0.2.0 ειναι καλυτερα καθαρη εγκατασταση;(calvik+cash+data) η απλα (calvik+cash)??? ” εγω εκανα μονο wipe cache and dalvik cache,και παει σφαιρα το rn2 φοβερη η ROM !!!
-
Παράθεση από spdiv: “Παράθεση από Antonios Gagas: “απο που την αγορασες ...βαλε λινκ ..να δω... ” μου την εφερε φιλος ναυπηγος απο κινα του ειπα για original αλλα εκει που βρισκοταν μονο αυτη καταφερε να βρει σε καλο μου βγηκε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” την βρηκα εγω ...εδω ειναι... οποιος θελει να του στειλω το ακριβες λινκ, να μου πει... PISEN millet phone battery BM45 (NOTE2) plate red rice NOTE2 cell battery - best store-online
-
Παράθεση από spdiv: “Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από spdiv: “ ” ” αλλη μαρκα ασχετη pisen λεγεται ,και γω πρωτη φορα τοσες ωρες εχω δει στο κινητο ,το εχω ενα χρονο και η μαμα μπαταρια δεν κραταει ουτε 3 ωρες ανοιχτη οθονη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” απο που την αγορασες ...βαλε λινκ ..να δω...
-
Παράθεση από netblues: “Ναι , αν και η επιλογη του τι θα κρατηθει baclkup απο τα settings ειναι οταν το περνεις αλλα δεν υπαρχει το αντιστοιχο κατα το restore, ” - εμενα σε redmi note 2 στο restore μου δινει επιλογη να διαλεξω οτι θελω εγω. να επαναφερω...ποια συσκευη εχεις? - forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20426/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20427/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20428/
-
Παράθεση από mallias: “@pechr Οταν το συνδέεις με το pc σου βγάζει την επιλογή στην γραμμή κατάστασης.Τώρα όχι. @Bodai μπήκα επιλ. για προγραμματιστές-επέλεξα ανακάλεσε τις αδειες usb debugging το ξανασύνδεσα κ τίποτα...μόνο φόρτιση ” φιλε @mallias βαλε απο το playstore την εφαρμογη --- MIUI USB Settings ---- google.gr/url?sa=t&source=web&…g2=AMNgd-5JEvnhMabK84s5bQ
-
Παράθεση από Thracia: “@mallias Ρυθμίσεις- Πρόσθετες ρυθμίσεις-Επιλογές για προγραμματιστές. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20390/ ” φιλε @Thracia μην τον μπερδευεις σε Redmi_Note_2 εχει αλλες ρυθμισεις και αλλες στο Xiaomi_Redmi_Note_3 Pro.. Επιλογές για προγραμματιστές ,δεν εχει επιλογη ---επιλεξτε διαμορφωση usb--- φιλε @mallias βαλε απο το playstore την εφαρμογη --- usb settings xiaomi.apk ----
-
Παράθεση από kritikosg3org3: “Παιδια με τα clean zip τι γίνεται γιατί έχω μπερδευτεί λιγο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν λες για redmi note 2 ...δεν υπαρχει clean zip. βαζεις την rom του @gkalen και τιποτα αλλο...!!!!
-
Παράθεση από pechr: “Ξέρετε τι μας έρχεται σε λίγο;;;;; Πάρτε μία μυρωδιά από το καινούργιο μας άρωμα... ” εβαλα το aroma filemanager ,το εκνα install απο recovery ,ανοιξε κανονικα το δουλεψα,αλλα στην επομενη που μπηκα recovery δεν το βρισκω,τι γινετε???πρεπει να το κανω ξανα install για να το δω....αυτο θα γινετε καθε φορα install??? γιατι δεν το κραταει???
-
Παράθεση από nikos_v: “Τελικά, κατάφερα και έκανα downgrade στην προηγούμενη έκδοση που είχα (7.2.7.0)!! Στο backup είχα επιλέξει τα πάντα και μάλλον αυτό φταίει....! Ποιο είναι το σωστό backup που πρέπει να πάρω, για να μην κάνει downgrade?? (ή το σωστό restore, αφού έκανα backup τα πάντα??) ” το backup απο TWRP κραταει και την rom που ειχες , δηλαδη κανει downgrade...για να μην κανει downgrade ,πρεπει να κανεις backup απο [Ρυθμισεις/Προσθετες ρυθμισεις/Αντιγραφα & Επαναφορα/Τοπικα Αντιγραφα/Δη…
-
Παράθεση από tolishawk: “Παράθεση από LeonTsi: “Η μπαταρία κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι καλή... όταν γράφεις ότι και με τις δύο μπαταρίες σου παρουσιάζει προβλήματα είναι λογικό ότι φεύγεις απο εκεί και εστιαζεις αλλού, το που δεν μπορώ να σε βοηθήσω.. ” Οι 2 μπαταρίες που αναφέρω ομως είναι και οι 2 αγορασμένες extra, η μαμισια δουλεύει.@Antonios Gagas τι μπορεί να είναι όμως? κατά τα άλλα δουλεύει σούπερ το κιν. ” δεν ξερω,,,, κανε factory reset και αστο κανα δυο μερες μονο με της μανισιες…
-
το βλεπω για στημενο...
-
Παράθεση από cacau: “Με το no frills cpu control, μπορείς να αλλάξεις την διαχείριση όπως θέλεις. ” βαλε απο το playstore το L SPEED εχει πολες ρυθμισεις και για CPU
-
Παράθεση από tolishawk: “@LeoTsi Δεν είπα οτι εξαιτίας σου την αγόρασα, την είχα σταμπάρει από καιρό και έλεγα μήπως όντος είναι καλή, γι αυτό την αγόρασα.Όμως, να σε ρωτήσω, όταν λές οτι αλλού είναι το πρόβλημα, που μπορεί να είναι? @NasDriver εσύ που την πήρες από το ίδιο μαγαζί, σου δουλεύει κανονικά? ” καποιο αλλο προβλημα εχεις με το κινητο...και εγω εχω nohon φορεμενη 4μηνες και δουλευει μια χαρα,,καλυτερα απο την μαμα.....
-
Παράθεση από pechr: “Απο το προγραμμα αυτο μπορεις να βγαλεις οποιον driver θελεις και να δεις ποιοι ειναι ενεργοι την εκαστοτε στιγμη. Μεσα στην σελιδα υπαρχει και η εκδοση 64-bit του προγραμματος ” Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Antonios Gagas: “ ” Αφου περασες αυτό δεν κανεις και ένα registry clean με το ccleaner? ” το usbdeview το δοκίμασα δεν κάνει τίποτα οι drivers παραμένουν αφήνουν κατάλοιπα.... έκανα registry clean με το ccleaner .και με άλλα cleaner...τo σύστημα των windows κρατάε…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από mixaliscy: “Αλλά δεν το θυμάμαι πως ονομάζεται ” usbdeview αυτό εννοείς; ” usbdeview οχι δεν κανει τιποτα.αλλο λεει ο @mixaliscy αλλα ποιο....