Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 511.
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “ακομη μια νυχτα περασα χτες ψαχνωντας και δοκιμαζοντας .για να μπορεσω να δει το MTP...αλλα τιποτα βαρεθηκα πλεον .θα κανω διαλειμα κανα μηνα .σε αυτο το θεμα .... ” τελικα βρεθηκε η αιτια : σε υπολογιστη που εχουν μπει drivers MTP απο καμερα κινητο ή οτιδηποτε αλλη συσκευη δεν το βλεπει το rn2----θελει να ειναι καθαρος υπολογιστης αλιως δεν το βλεπει .ξερει καποιος να μου πει .χωρις φορματ υπολογιστη να το ξαναδει;;;με απεγκατασταση των drivers δεν το ξαναβλεπει.υπ…
-
Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από NasDriver: “Με 6.9.22 και nohon ” και εμένα έτσι καλά πάει με nohon όταν δεν βγάζω τον φορτιστή ” εγω την εχω 3 μηνες περιπου την nohon ..δεν εχει διαφορες απο την μανισια μπαταρια..λιγο καλητερη
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Antonios Gagas: “η λυση ειναι να κανω φορματ στα windows ” Η λύση ειναι να βάλεις το Usbdeview και να καθαρίσεις τα windows απο του; πολλούς drivers. ” το εκανα δεν κανει τιποτα το Usbdeview ,,, μιλαμε για δυσκολο κολημα μονο με φορματ των windows θα το δει τιποτα αλλο ” ακομη μια νυχτα περασα χτες ψαχνωντας και δοκιμαζοντας .για να μπορεσω να δει το MTP...αλλα τιποτα βαρεθηκα πλεον .θα κανω διαλειμα κανα μηνα .σε αυτο το θεμα ....
-
Παράθεση από demakhs: “και πάλι, μην είσαι κ τόσο σίγουρος ότι θα το δει... ” για πες ....πως να το δει ακουω τον τροπο ???
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Antonios Gagas: “η λυση ειναι να κανω φορματ στα windows ” Η λύση ειναι να βάλεις το Usbdeview και να καθαρίσεις τα windows απο του; πολλούς drivers. ” το εκανα δεν κανει τιποτα το Usbdeview ,,, μιλαμε για δυσκολο κολημα μονο με φορματ των windows θα το δει τιποτα αλλο
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Antonios Gagas: “τσαμπα χαρηκα μονο σε windows 8 το βλεπει . σε win7 που εχω εγω εξακολουθει να μην το βλεπει.και στα δεκαρια δεν το βλεπει .μονο σε ,win8 το βλεπει κανονικα ελεος πια... ” Μια φωνή από το υπερπέραν μου είπε να κοιτάξεις το καλώδιο σου Δες το λίγο και πες μου αν φτιάχνει με άλλο καλώδιο ” το εχω κοιταξει απο την πρωτη στιγμη δεν φταιει αυτο...το συμπερασμα ειναι οτι μονο σε καθαρο pc χωρις αλλο mtk-hardware να εχει συνδεθει το βλεπει κανονικα…
-
Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από gkalen: “@Antonios Gagas Για δες κι εδώ .. Tasef11: How To Fix Mobile Phone Not Detected In PC Or Notebook ” τελικα με τα απο 7 μερες .δοκιμες μερα νυχτα το ειδε το pc .κανονικα .μη ρωτατε πως εφτιαξε δεν το καταλαβα .ολα οκ. !!!! ευχαριστω ολους... ” Αιώνια προβλήματα των windows με αποτυχία φόρτωσης drivers.... ” τσαμπα χαρηκα μονο σε windows 8 το βλεπει . σε win7 που εχω εγω εξακολουθει να μην το βλεπει.και στα δεκαρια δεν το…
-
Παράθεση από gkalen: “@Antonios Gagas Για δες κι εδώ .. Tasef11: How To Fix Mobile Phone Not Detected In PC Or Notebook ”
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από Antonios Gagas: “θα βαλω και Fastboot και θα σας πω...πως γινετε να το κανω ,σαν να μην περάστηκε ποτε καμια rom απο το εργοστασιο?? ” Αν δεν πετύχει αυτό που λέει ο @gkalen , ακολουθείς ένα από τους δύο οδηγούς. Εγώ το κάνω με τον δεύτερο.ΠρώτοςΔεύτερος ” παιδια αμαν εκανα και αυτο που λεει ο @LoukG με τον Πρώτο και δεύτερο τροπο.και ακομη δεν βλεπει το MTP απογοητευτικα.... ” Παράθεση από demakhs: “δε…
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από Antonios Gagas: “θα βαλω και Fastboot και θα σας πω...πως γινετε να το κανω ,σαν να μην περάστηκε ποτε καμια rom απο το εργοστασιο?? ” Αν δεν πετύχει αυτό που λέει ο @gkalen , ακολουθείς ένα από τους δύο οδηγούς. Εγώ το κάνω με τον δεύτερο.Πρώτος Δεύτερος ” παιδια αμαν εκανα και αυτο που λεει ο @LoukG με τον Πρώτο και δεύτερο τροπο.και ακομη δεν βλεπει το MTP απογοητευτικα.... ” Παράθεση από demakhs: “δεν είναι όλοι τυχεροί να το πε…
-
Παράθεση από LoukG: “Παράθεση από Antonios Gagas: “θα βαλω και Fastboot και θα σας πω...πως γινετε να το κανω ,σαν να μην περάστηκε ποτε καμια rom απο το εργοστασιο?? ” Αν δεν πετύχει αυτό που λέει ο @gkalen , ακολουθείς ένα από τους δύο οδηγούς. Εγώ το κάνω με τον δεύτερο. Πρώτος Δεύτερος ” παιδια αμαν εκανα και αυτο που λεει ο @LoukG με τον Πρώτο και δεύτερο τροπο.και ακομη δεν βλεπει το MTP απογοητευτικα....
-
Παράθεση από mixaliscy: “Νομίζω να βάλεις ξανά Fastboot rom από πάνω και το πρόβλημα σου άμα δεν έστρωσε με Factory Reset σημαίνει είναι βαθύ Με τη Fastboot αν δεν στρώσει τότε σημαίνει πως είναι hardware !! ” θα βαλω και Fastboot και θα σας πω...πως γινετε να το κανω ,σαν να μην περάστηκε ποτε καμια rom απο το εργοστασιο??
-
Παράθεση από gkalen: “@Antonios Gagas Δοκιμασες να κάνεις χειροκίνητη εγκατάσταση των drivers ?? Νομίζω ότι θα μπορούσε να γίνει μέσω του device manager .. Στο device manager σου δείχνει κίτρινο ερωτηματικό όταν συνδέσεις την συσκευή ?? δεν φταιει το pc...οταν μπαινω recovery twrp το βλεπει κανονικα σαν redmi note 2 εσωτερικο και εξωτερικο χωρο ,το εγραψα παραπανω ”
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Antonios Gagas: “ουτε αυτο φταιει το εβαλα σε αλλο pc ...και τα ιδια κανει δεν το βλεπει,,,,τα εσβησα ολλα factory reset..system ,,data διαγραφη ολλα ,,και ξανα το ιδιο ,,,[συσκευη usb mtp] δεν εγκατασταθηκε,,,τι να κανω να το δει..? ” Βάλε MiPcSuite να σου βάλει drivers και βλέπουμε .. ” και αυτο το εκανα τιποτα...το MiPCSuite μου λεει αυτο [the version too old] στην φωτο... ενω εχω την \\\ STABLE RedmiNote2 Hermes THUNDER MiUi V8.0.1.0 /// ποια ειναι η λυση στ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Antonios Gagas: “το εχω κανει τιποτα ,δεν το βλεπει ,να κανω φορματ τα παντα ...να κανω downgrade,,να βαλω κινεζικη dev,,τι να κανω ,,θελω να μεταφερω αρχεια και πρεπει συνεχεια να βγαζω την sd,,το εχω διαλυσει ανοιξε κλεισε το καπακι ,παρακαλω βοηθεια καποιος,,, ” Μηπως να αρχίσεις να ψάχνεις στον η/υ σου το πρόβλημα? Και όχι στην συσκευουτ ” ουτε αυτο φταιει το εβαλα σε αλλο pc ...και τα ιδια κανει δεν το βλεπει,,,,τα εσβησα ολλα factory reset..system ,,data δ…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Antonios Gagas: “δεν το βλεπει καθολου το λαπτοπ ....τι σκατα εγινε ..φοβερο δεν ξερω τι να κανω,,,, ” Ξεκίνα με τα εύκολα Πήγαινε σε recovery κάνε wipe cache & dalvik cache και ξαναπέρασε τη Ρομ από πάνω (Δεν θα χάσεις τίποτα) και δες αν έφτιαξε. Τέτοια μεμονομένα προβλήματα εμφανίζονται συνήθως από Ρομ σε Ρομ και έτσι φτιάχνονται τα περισσότερα ” το εχω κανει τιποτα ,δεν το βλεπει ,να κανω φορματ τα παντα ...να κανω downgrade,,να βαλω κινεζικη dev,,τι να κ…
-
Παράθεση από gkalen: “Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις συνδέσεις με usb .. Περίεργο ακούγεται , δεν έχει γίνει καμμία αναφορά για τέτοιο πρόβλημα . ” δεν το βλεπει καθολου το λαπτοπ ....τι σκ*τ* εγινε ..φοβερο δεν ξερω τι να κανω,,,,
-
Παράθεση από teodkats: “Παράθεση από Antonios Gagas: “δοκιμασα να συνδεσω το rn2 στο pc αλλα δεν το βλεπει ουτε στο ΜΤΡ ουτε στο ΡΤΡ ,μου βγαζει τον driver στην διαχειριση με θαυμαστικο [Συσκευή USB MTP] εβαλα το MiPCSuite μολις το ανοιγω μετα απο δευτερα κλεινει,rom εχω την \\\ STABLE RedmiNote2 Hermes THUNDER MiUi V8.0.1.0 ///τι να εγινε ...και τι να κανω να το βλεπει....ευχαριστω ” Τι windows έχεις;Σβήσε και πέρασε ξανά το τελευταίο MiPCSuite Άλλαξε μερικές φορές από ΜΤΡ σε ΡΤΡ και αντίστροφα…
-
δοκιμασα να συνδεσω το rn2 στο pc αλλα δεν το βλεπει ουτε στο ΜΤΡ ουτε στο ΡΤΡ ,μου βγαζει τον driver στην διαχειριση με θαυμαστικο [Συσκευή USB MTP] εβαλα το MiPCSuite μολις το ανοιγω μετα απο δευτερα κλεινει,rom εχω την \\\ STABLE RedmiNote2 Hermes THUNDER MiUi V8.0.1.0 ///τι να εγινε ...και τι να κανω να το βλεπει....ευχαριστω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19729/
-
Παράθεση από gatos1986: “Οκ,δοκιμάζω και επανέρχομαι.... Τζίφος,δεν έγινε τίποτα πάλι τα ίδια. ” κανεις wipe cache and devlink μετα την εγκατασταση της ρομ???