Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 511.
-
htc desire eye
Antonios Gagas - - HTC
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Γιατί δεν βάζεις την rom της HTC -> ROM Downloads for your HTC smartphone - Support | HTC United States ?? ” δοκιμαζω και σας λεω .................................................. τελικα το εβαλα ...τιποτα η καμερα .δεν ανοιγει με τιποτα
-
htc desire eye
Antonios Gagas - - HTC
Μήνυμαγεια σας ,εχω ενος φιλου το htc desire eye μετα απο περασμα μιας rom δεν ξεκινανε οι καμερες ,εχω δοκιμασει σχεδον ολες της λυσεις τα παντα που εχω βρει στο ιντερνετ.και παρα πολες rom. η καμερα λεει δεν ειναι δυνατη η προσβαση στην εφαρμογη .και αλλα τετοια διαφορα.ξερει καποιος πως διωρθωνετε αυτο το σφαλμα.εχω unlock bootloader, και ασφαλεια σε S-ON.
-
Παράθεση από zv1974: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από zv1974: “Καλησπέρα. Κατέβασα και προσπαθώ να βάλω την νέα έκδοση. Πάω μέσω updater, κάνω browse και βρίσκω την νέα from. Κάνει ένα check και με πετάει έξω από την εφαρμογή. Τι μπορώ να κάνω; Έχω gtv 7.2 stable. (7.2.5.0 lhocnda) Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” ” ” πας σε ...Αναβαθμιση πατας της τρεις τελιτσες ...επανεκινηση σε λειτουργια recovery και επιλεγεις απο TWRP install το αρχειο της rom
-
Παράθεση από jpastos: “Παράθεση από Gkontos10: “Φίλε είσαι σίγουρος?? Γιατί νομίζω η v8 έρχεται pre-root απλά δεν ξέρω πως ενεργοποίητε ” Για το mi3 και το mi4 stable το ξέρω σίγουρα ότι δεν είναι pre-root αλλά θα πρέπει να περάσεις το supersu και νομίζω πως αυτό ισχύει για όλες τις stableΤο αρχείο που σου έδωσε ο Antonio Gagas το πέρασα μόλις γιατί είχα το 2.67 και μου ζήταγε συνεχώς ενημέρωση από το Google play (το οποίο και δεν πρέπει να κάνουμε) και δουλεύει μια χαρά!! ” το έχω ανεβάσει στο …
-
Παράθεση από Gkontos10: “Αυτό το ατελείωτο πράσινο /λαχανι που μπήκε παντού στα notification trays, call logs, messages κτλ.. Με ποιο τρόπο αλλάζει χρώμα??. ” αυτο δεν το ξερω ,,,ισως αμα αλαξεις θεμα.....
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Gkontos10: “ ” download supersu-2.76.zip drive.google.com/file/d/0By9p5Jz6Fn6aOGJBUEZfUzdwWkU/view ” Φίλε είσαι σίγουρος?? Γιατί νομίζω η v8 έρχεται pre-root απλά δεν ξέρω πως ενεργοποίητε ” εγω αυτο εκανα... δεν ηταν ροοτ , σε μενα με v8 ειναι μια χαρα ροοταρισμενο...!!!!
-
Παράθεση από Gkontos10: “Μόλις πέρασα και εγώ την v8 σε ΜΙ4 σαν απλό update και όλα μια χαρά... Ερώτηση πώς κάνω ροοτ την συσκευή τώρα? Γιατί δεν μου έδωσε supersu φάκελο κατά το update ” κάνεις ροοτ την συσκευή με το αρχειο supersu.zip με το TWRP recovery ,οπως και το update.zip,,βαλε αυτο το zip ,,,σε μενα δουλευει μια χαρα download supersu-2.76.zip drive.google.com/file/d/0By9p5Jz6Fn6aOGJBUEZfUzdwWkU/view
-
Παράθεση από TOLIS38: “Παιδια σε MI3 μπορουμε να περασουμε την stable πανω απο την developer απλα σαν update??? βαριεμαι να ξαναστησω...και αν μετα ξαναθελησουμε να ξαναπερασουμε developer γινεται???? ” απο την developer σε stable θελει factory reset ,,,,και το αντιθετο,,,δεν γίνετε αλιως////
-
εγω σε redmi note 2 εχω την τελευταια εκδοση του superuser αυτη που εχει και το playstore και δουλευει μια χαρα.εχω την stable v8xxx.δεν την βρισκω και πολυ καλυτερη απο την 7.5....ευχαριστω το φορουμ και τα παιδια που προσπαθουν... υστερογραφο - απο τα πιο θετικα ειναι η μπαταρια φουλ...και πολυ γρηγορο το κινητο...μειον το περιβαλον διαφοερτικο
-
Παράθεση από dimitris: “Παράθεση από GEORGE13: “Παιδια πολυ σωστη δουλεια μπραβο σας redmi note 2 απλα μια ερωτηση το superSu το κανουμε εγκατασταση η οχι; ” Μπορείς να το κάνεις από το twrp αλλά ποιος ο λόγος ; ” ο λόγος ; για να ειναι root το κινητο τι αλλο λογο να εχει....
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Antonios Gagas: “παω να μπω στης ρυθμισεις , λογαριασμος Mi,και με πεταει εξω .δεν ανοιγει γιατι το κανει αυτο,??? ” Για γύρνα το τηλέφωνο στα αγγλικά και ξαναδοκιμασε.... ” το δοκιμασα τιποτα με πεταει εξω
-
Παράθεση από chrdes: “Μπες twrp και κάνε wipe dalvik cache και cache μήπως και; Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 ” το εκανα τιποτα με πεταει εξω....
-
Παράθεση από chrdes: “@Antonios Gagas πάνε στις ρυθμίσεις / εφαρμογές βρες την εφαρμογή λογαριασμός mi και κάνε clear cache μήπως διορθωθεί. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0 ” το εκανα τιποτα με πεταει εξω παντα
-
παω να μπω στης ρυθμισεις , λογαριασμος Mi,και με πεταει εξω .δεν ανοιγει γιατι το κανει αυτο,???[quelle][/quelle]
-
αυτο το μηνα δεν θα βγει νεα stable...???
-
Παράθεση από NasDriver: “Μήπως λειτουργούν οι πυρήνες αλλά δεν δίνουν στοιχεία λειτουργίας ? Το Antutu έβγαλε ίδιο αποτέλεσμα με προηγούμενα σκορ ? ” εμενα σε redmi note2 λειτουργουν ολοι οι πυρηνες.εστω και για λιγο.αλλα οντως ειναι ενα θεμα που δεν λειτουργουν ολοι μαζι ταυτοχρονα.με μοιρασμενο το φορτο εργασιας.ας το κοιταξει καποιος που μπορει να κανει κατι...ευχαριστω.
-
Παράθεση από ntel0s: “Και σε dev Miui 8 τα ιδια @tsamige . Την φοραειβφιλος και δεν δουλευουν οι 2 πυρηνες... ” οι πυρηνες οταν χρειαζεται δουλευουν...και σε μενα redmi note2 .απο τους 8 μονο οι 3 δουλευουν.δε σημαινει οτι ειναι αχρηστοι .οταν χρειαστει μπαινουν σε λειτουεγια.....