Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 511.
-
Παράθεση από ntel0s: “Παράθεση από tsamige: “Παράθεση από ntel0s: “Επιβεβαιωνω το φιλο @tsamige ” Κανονικα θεωρω ότι στο energy mode θα επρεπε να δουλεουν στο full αφου για αυτό είναι αυτή η επιλογή και όχι οποτε θελουν αυτοι!Εξαλλου στο παρελθον δεν συνεβαινε αυτό... ” μηπως δεν πρεπει να δουλευουν ...παρα μονο οταν χρειαζετε,αυτο καλο ειναι ,εχει δυναμη αρκετη με 2 core, και οταν χρειαστει ανοιγουν και οι αλλοι 2,κοιταξατε στο [αρχειο αλαγων] μηπως γραφει κατι για αυτην την περιπτωση.... ”
-
Παράθεση από leontatos: “ το batterystats.bin einai στο φακελο data;;;ευχαριστω για τιε απαντησεις!!! ” το batterystats.bin ειναι :/device/data/system
-
εγω την εβαλα σε ,redmi note 2 την 7.5.3 και δουλευει μια χαρα..πιο γρηγορα. και καλυτερη μπαταρια....
-
Παράθεση από Boubikos: “Το σφάλμα με το κωδικό 504 είναι πρόβλημα του play store αλλά απ’ ότι βλέπω στα σχόλια στην εφαρμογή του opapp έχουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα ” αυτο ειναι προβλημα του opapp της εφαρμογής..μην παιδευεσαι και χαλας το τηλεφωνο τζαμπα...
-
Παράθεση από pechr: “ ” μαλον την γλιτωσαμε.αντε και στα δικα μας.. χιχιχι.χαχαχαχα!!!
-
Έρχεται το MIUI 9!
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Από το στόμα σου και στου ....κινεζου το αυτί!! ”
-
Παράθεση από Greektrooper: “Παρατηρώ ότι αυτή η rom στο RN2 έχει πολύ καλή διαχείριση στη ram. Για παράδειγμα μετά από καθαρισμό cache ram μονίμως μου αφήνει 1.2 Gb ελεύθερη ” εμενα μου αφηνει μεχρι και 60% ελευθερη πολες φορες !!!!
-
Παράθεση από chrdes: “Μόλις εγκατέστησα την 7.5.1 στο redmi note 2. Ψάχνω να βρω που είναι το supersu για να το εγκαταστήσω και δεν το βρίσκω. Όταν φλάσαρα είδα μήνυμα στο twrp εξαγωγή supersu. Που κρύφτηκε; Το βρήκα βέβαια μέσα στη ρομ και θα το φλασάρω από εκεί αλλά έχω την απορία. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 ” εγω εβαλα την 7.5.1.0 στο redmi note 2 [ευχαριστω το φορουμ !!! ] ,ολλα οκ με το supersu.εβαλα μια εκδοση που προτεινει ο @MIUI_ART δεν βρισκω το λινκ αλλα ειναι αυτη εδω supersu_2.76.zip …
-
Παράθεση από fanatic: “Λίγο το θέμα με το εικονίδιο supersu που χάθηκε να δούμε... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” για κοιταξτε πρεπει να ειναι κρυφη εφαρμογη.εγω τα βλεπω με το sdmaid ή ,το apps2sd .και καντε την φανερη..!!!
-
με καθαρη εγκατασταση ενοεις,factory reset ή flash all;;;
-
Παράθεση από satriani.gr: “Δεν μπορω να την περασω....εχω developer Rom v8...τι μπορει να φταιει ;;; αν ξερει καποιος να απαντησει παρακαλω.. ” απο developer σε stable και το αντιθετο, πρεπει να κανεις factory reset πρωτα ...
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Από default είναι πάντα σε φόρτιση χωρίς να το πειράξω και όταν το συνδέω στο pc το αλλάζω σε MTP. ” o @karamela πρεπει να βαλει το usb settings να επανελθει η επιλογες.απλο ειναι απο το playstore
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@Antonios Gagas έχω το ίδιο κινητό με τον @karamela μήπως δεν πάτησε πάνω στο notification, εμένα λειτουργούν κανονικά οι επιλογές. ” αν βαλεις το κινητο μια φορα σε επιλογη μονο φορτιση .τοτε χανοντε οι αλλες επιλογες βαλε αυτο που σου ειπα..πρεπει να βαλεις απο το playstore το MIUI USB SETTINGS για να το επαναφερεις.και μην το βαλεις ποτε πια σε επιλογη μονο φορτιση
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από karamela: “Ναι αυτο ισχυε μεχρι πριν, τωρα γραφει μονο charging ” ” πρεπει να βαλεις απο το playstore το MIUI USB SETTINGS για να το επαναφερεις
-
Παράθεση από spideman3: “Χάνεις τις εφαρμογές, επαφές αλλά εφόσον κρατήσεις back up το κάνεις restore και σε λίγα λεπτά το κινητό θα είναι όπως πριν. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” στο backup επιλεγω ολλα τα κουτακια;;; εγω τα επελεξα ολλα, full backup.εκανα σωστα;;;
-
Παράθεση από bilis1234: “Γιατί σαν έκδοση Android έχει την 5.0.2??και όχι την 6.0.1?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτο ειναι το Android που έχει το Redmi Note 2 [5.0.2] που το ειδες το 6.0.1 ???και ρωτας.... το γραφει στην πρωτη σελιδα του ποστ Xiaomi Redmi Note 2 / Prime hermes android v5.0
-
Παράθεση από billucky: “Την γυναικας που το εχει σκισει δεν εχει παθει τιποτα!!! ” επρεπε να το σκισεις και εσυ απο την πρωτη μερα να μην παρει ανασα,για αν μην παθει τιποτα!!!
-
Παράθεση από lallasgr: “Καθάρισε την cache του browser που χρησιμοποιείς!! Λογικά θα πρέπει να κάνεις εκ νέου αίτηση!! Αν συνεχίζει το ίδιο δοκίμασε να μπεις από άλλον browser (π.χ. ie, edge κλπ) και να συνδεθείς στη σελίδα του unlock με τα στοιχεία σου! ” εκανα ποστ για ξεκλειδωμα ,το ιδιο δεν ειναι? [Unlock BL] unlock bootloader 25 0 | 15:13, Jun-13-2016 | | Go to reply no. * This post was edited by jixas at 15:16, Jun-13-2016 Mi Account UID:jixas id: 1**********9 Device:Redmi Note 3 Days afte…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαανοιγω το MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en ,κανω login συνδεω το κινητο ,και με παει στην σελιδα ξανα για να κατεβασω το MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en, συνεχεια αυτο κανει ,δεν με ρωταει ουτε για να κανω αιτημα για ξεκλειδωμα ,τι να κανω ???