Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 511.
-
ok εστειλα στον προγραμματιστη και μου γραφει απανταμε μονο στην χωρα μας ...δηλαδη κινα.
-
Παράθεση από Xaris Skr: “εβαλα αυτήν την ρομ και δεν είναι ροοτ!!γιατί ? ” ροοτ δεν ειναι καμια ρομ, πρεπει να το κανεις εσυ ,διαβασε το σχετικο ποστ, και θα καταλαβεις
-
στην τελευταια rom που ειχεςθα μπει
-
καλη τυχη σε ολους Xiaomi Redmi 3 32GB Fingerprint Identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Android Smartphone
-
επιστροφη σε 7.2.3.0 μετα απο factory reset,και μετα απο δυο φορες το update.zip την πρωτη φορα οταν ανοιξε το redmi μου εβγαζε μηνυματα οπως η εφαρμογη εκλεισε [ατελειωτα] δεν προλαβαινα να πατησω οκ...τελικα ολα καλα,στο πρωτο update μου εβγαλε [unable to mount storage] με κόκκινα γράμματα τι ειναι αυτο???
-
@pechr γιατι να την βαλω αφου εχει ολο μειονεκτηματα,δεν βελτιωνει τιποτα,πες μου ενα θετικο να την βαλω? να πειτε στους κινεζους οτι δεν τα κανουν ολα σωστα,πρεπει να μαθουν πολα ακομη,δεν μου κανει η καρδια να ακουμπησω το redmi note2 ,ετσι που καταντησε
-
την εβαλα και εγω 7.3.2.0, δεν λεει τιποτα μαπα το καρπουζι,η ραμ ανεβαινει εως 55 % χωρις να τρεχει τιποτα ,ενω στην προηγουμενη ειχα 35 % ,μην την βαζετε τζαμπα ο κοπος ....μην παιδευεστε.
-
τελικα η stable rom 7.3.x ., καταντησε χειροτερα απο developer !!!ελπιζω να διορθωθει απο τα παιδια του site
-
@makis1024 ευχαριστω ολα οκ...
-
ειχα συνδεσει το redmi σε ενα PC και το ειχα βαλει μονο φορτιση ,τωρα που το συνδεω στο δικο μου ,δεν μου βγαζει επιλογη MTP or PTP,τι να κανω?
-
εγω πιστευω οτι κανατε καποιο λαθος στην ROM , δεν εχω ξανακουσει προβλημα στο ακουστικο,ακολουθηστε πιστα της οδηγιες εγκαταστασης οδηγου ROM.και τιποτα αλλο
-
Παράθεση από billyrek: “πηγα να κανω καθαρισμο και να περασω stable rom ανοιγει αλλα μου πεταει εικονιδια οτι δε λειτουργει το android και μου λεει να κανω αναφορα ” ενω το εχεις σβηστο πατα τα κουμπια φωνη πανω και το παουερ,για να μπεις recovery και μετα κανε αυτα που λεμε παραπανω
-
Παράθεση από billyrek: “Καλησπερα. Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος να γραψω αυτο που θελω αλλα εχω μπλεχτει. Εχω το redmi note 2 prime εχω περασει την τελευταια GTV ROM αλλα θελω να σβησω τα παντα και να περασω stable rom. Τι πρεπει να κανω;; Βημα βημα αν γινεται γιατι ειμαι και λιγο βλαχος με τις ορολογιες. Ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω; ” να κανεις backup τα παντα,και να περασεις stable rom,Αν έχετε Developer ROM, θα πρέπει να κάνετε Wipe Data/Factory Reset απο twrp,Θέλει factory reset…
-
Παράθεση από stavregos: “το έκανα αυτο... Αλλά το ακουστικό παραμένει πολύ σιγανο.είναι δύσκολο να ακούσω όποιον με παίρνει τηλέφωνο..τι μπορεί να μου φτάιει;;; ” πηγαινε Dolby Atmos εκει που λεει voice και βαλτα ολλα [ON] και τραβα την μπαρα στη μεση,να φαινετε η ένδειξη το [ON]και στα τρια κουμπια
-
Παράθεση από stavregos: “το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι.δεν ακούγεται καλά το ακουστικό όχι το μεγάφωνο...διορθώνεται αυτό με κάποιον τρόπο;1 ” καταρχην το Dolby Atmos ειναι εγκατεστημενο,κατα δευτερον οταν λεμε Να το ανοίξεις,πρεπει να πατησεις το κουμπι πανω δεξια να ενεργοποιηθεί