Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 511.
-
τι ειναι
Μήνυματο redmi note 2 τι ειναι απο τα παρακατω;ADERNO,TEGRA,MALI,powerVR;;; ευχαριστω.
-
Παράθεση από gkalen: “@Antonios Gagas Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά , ρώτα καλύτερα κάποιον με Redminote2 που έχει βάλει link2sd και δουλεύει για να βρεις τι φταίει .. Μακάρι να μπορούσα να σου κάνω partition την κάρτα σου να την δοκιμαζες , τι να σου πω ... Δεν έχω ακούσει άλλη φορά να έχεις κάνει partition στην sd και να μη δουλεύει το link2sd , πολύ παράξενο μου φαίνεται. ” το link2sd δουλεύει,η εφαρμογες μεταφερονται ολες κανονικα,στην εξωτερικη καρτα και στο εχτ2,μολις ανοιγω εφαρμογες μετα τη…
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από Antonios Gagas: “μα αυτο λεμε δεν υποστηριζει link2sd,εγω το εχω και αγορασμενο απο το playstore,αλλα δεν κανει τιποτα στο redmi note 2,ειναι αχρηστο,οσες εφαρμογες μετεφερα δεν ανοιγουν ,πρεπει να κανω ξανα re-install,στη μνημη τηλεφωνου,μιλαμε για μεγαλη μαλακια ” Οπα , αλλο αυτό ... Καμμια συσκευή δεν υποστηρίζει το link2sd , πρέπει να φτιάξεις ext partition στην sd card για να δουλέψει σωστά ή εφαρμογή σε οποιαδήποτε συσκευή ... Εκτός αν έχεις κάνει κι αυτό…
-
Παράθεση από gkalen: “Δεν υπάρχει Miui συσκευη η rom επίσημο η ανεπίσημο που να έχει επιλογή μεταφοράς στην sd .. To μέγεθος του ext partition να μην είναι πάνω από 1.5g ανεξάρτητα με το μέγεθος της κάρτας , τα είπαμε αυτά μην τα ξαναλεμε ... Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και γιατι δεν εχει επιλογή μεταφοράς στην sd ??? τι εξυπναδα ειναι αυτο....ας γελασουμε εδω χααχαχαχαχαχαχαχ,αν το ηξερα δεν θα αγοραζα redmi note 2,τι να πω ..,,.///lol.,.,
-
Παράθεση από freekafe: “Μετά από μια ημέρα με την lollipop στο Redmi 2 2g έχω να δηλώσω ότι σχετικά είναι οκ. Μπαταρία μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα η εφαρμογή του άλμπουμ απαράδεκτη όπως και πριν επίσης παρατήρησα μια μικρή αύξηση της θερμοκρασίας. Κατά τα άλλα μερικά ασημαντα θεματακια ελπίζουμε να διορθωθούν με τις επόμενες rom. Επίσης υπάρχει μεγάλη αύξηση στο σκορ του antutu 3000 πόντων. Όποιος θέλει να την περάσει πιστεύω ότι αξίζει. ” αυτο με το [μεγάλη αύξηση στο σκορ του antutu 3000 πόν…
-
[GTV-6.3.31] Changelog Ελληνικής έκδοσης ανά συσκευή. δεν βλεπω κατι διαφορετικο απο τα προηγουμενα για remi note 2
-
@pechr δεν το φανταζομουν ποτε οτι εφταιγε αυτο ,,,μερικες εφαρμογες της μεταφερει αλες οχι ....
-
@flowin_through ευχαριστω
-
τελικα βρηκα τι εφταιγε με το here maps το εκανα με το link2sd μεταφορα στην καρτα και δεν ξαναετρεχε,,,σε doogee με android 4.2.2 τρεχει κανονικα,τελικα τι φταιει το [redmi note 2] η το ANDROID 5.02 ? και δεν μεταφερετε σωστα ?το εχω σε partition ext2
-
το supersu ειναι στην μνημη τηλεφωνου χυμα ,το κανεις απο το recovery install
-
Παράθεση από NasDriver: “@Antonios Gagas χρησιμοποιω την ίδια εφαρμογή και κατά καιρούς έχω τα ίδια προβλήματα. Κάνε ότι χρειάζεται προκειμένου να ανοίξει πρώτη φορά. Όταν ανοίξει επέλεξε σαν χάρτη τον απλό με τις συγκοινωνίες... Όχι στυλ google earth...όχι κίνηση. Επίσης, επέλεξε να δουλεύει εκτός σύνδεσης...χωρίς ίντερνετ. Ελπίζω να αλλάξει κάτι. ” τα εκανα, τιποτα μια φορα ανοιγει και τερμα,με πεταει εξω στο λογοτυπο,,,πολυ παραξενο με εχει πρηξει ,3 μερες παιδευομαι ,ο ερμος,οτι και αν κανω …
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Antonios Gagas: “έκανα τα βήματα με την σειρά τζίφος,δεν θέλει να ξεκινήσει,μόλις κάνω επανεγκατάσταση ξεκινάει,στην επανεκκίνηση ξανά πάλι τα ίδια ” Διάβασε στα σχόλια της εφαρμογής στο playstore αν έχουν και άλλοι πρόβλημα με την εκκίνηση της εφαρμογής ” απο τι διαβασα δεν ειδα κατι σχετικο με μενα
-
@NasDriver οκ το κοιταω κι αυτο
-
Παράθεση από Bodai: “@Antonios Gagas θα σε παιδεψω λιγο μου φαινεται αλλα θελω να κανεις τα ακολουθα με την σειρά: - Απεγκατάσταση της εφαρμογής - Wipe Cache & Dalvik Cache - Εγκατάσταση της εφαμογής ” έκανα τα βήματα με την σειρά τζίφος,δεν θέλει να ξεκινήσει,μόλις κάνω επανεγκατάσταση ξεκινάει,στην επανεκκίνηση ξανά πάλι τα ίδια
-
@Bodai οκ θα κανω και σου λεω
-
@Bodai Eκανα και απεγκατάσταση της εφαρμογής,τιποτα