Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 511.
-
Παράθεση από Bodai: “@Antonios Gagas βασικά το διπλό posting απαγορευεται. Γραφεις το προβλημα σου και περιμένεις να απαντήσει ο 1ος που θα έχει κάτι να συνεισφέρει. Οσον αφορά τώρα την εφρμογή δοκίμασε να κάνεις Εκκαθαριση Δεδομένων της εφαρμογής και να την ξανατρέξεις.. ” σορυ εγινε κατα λαθος,,,εκάνα Εκκαθαριση Δεδομένων της εφαρμογής,δεν κανει τιποτα
-
γεια σας αντιπετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή Here maps. Εμφανίζει το αρχικό logo και μετά κλείνει,δοικιμασα διαφορα αλλα τιποτα.......εχω την τελευταια (GTV_6.3.24 MIUI V7)
-
Παράθεση από pand: “καλησπέρεα, τόσο με τη rom 18 όσο και με την 27 αντιπετωπίζω συχνά πρόβλημα με την εφαρμογή Here maps. Εμφανίζει το αρχικό logo και μετά κλείνει. Κάτω εμφανίζεται ένα notification ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στην εφαρμογή. Έχω δοκιμάσει να την κάνω force stop και να καθαρίσω τα cache data αλλά δεν κάνει διαφορά. Με restart παίζει μια χαρά. Δεν έχω δοκιμάσει να την κάνω uninstall και να την ξαναπεράσω Το αντιμετωπίζει άλλος; ” το ιδιο προβλημα εχω και εγω σε redmi note 2
-
Παράθεση από Babis Galanidis: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Babis Galanidis: “Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ????? ” μήπως είναι αποθηκευμένες και σε κανένα mi cloud;; ” Σε κάθε φωτό μου εμφανίζει ένα συννεφάκι με κάθετη γραμμή (προφανώς επειδή δεν έχει συγχρονιστεί με το mi cloud) , αλλά δεν έχω δηλωμένο λογαριασμό mi cloud ούτως ή άλλως! ” και εμενα Σε κάθε φωτό μου εμφανίζει ένα συννεφάκι με κάθετη γραμμή εχω redmi note 2
-
Παράθεση από cactos1977: “κλειδωσε η συσκευη μου και μου λεει οτι η συσκευη αυτη εχει χαθει και θελει κωδικο προσβασης..τι κανω..... ” Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Antonios Gagas: “τον Root Manager της MIUI που τον βρισκω? ξερει καποιος? ” Security, permissions, root access. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” ευχαριστω ,και παλι !!!αλλα δεν το βρισκω ποια ειναι η διαδρομη? οκ το βρηκα τα Δικαιώματα ειναι ...
-
τον Root Manager της MIUI που τον βρισκω? ξερει καποιος?
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Antonios Gagas: “ποιος εναι ο Recovery ? και ποιος ο Updater? ” o Recovery είναι ένας τύπος που τριγυρνάει με καμπαρντίνα. Πίνει ballantines και καπνίζει Assos International.ο Updater είναι οικογενειαρχης με 3 παiδιά κι ετσι τσακωθεί με τον recovery Πλάκα κανω εννοείται Διάβασε ΕΔΩ το Lexicon Δεν χάνεις τίποτα από την αναβάθμιση μίας ROM. Για να μπείς στο TWRP (που ειναι το recovery μας) θα πας στον Updater και θα πατησεις τις 3 τελ…
-
Παράθεση από Giannisagal: “Λοιπον επειδή ψάχνω πάλι και πάλι και δεν το βρίσκω αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει στο εξής.......αν θέλω να κάνω factory reset με το νέο TWRP πως το κάνω????βλέπω μόνο format data και όχι factory.......είναι κάπου κρυμμένο ή είναι ως format πλέον....... Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις σας ευχαριστώ!!!!! ” το format data αυτο ειναι
-
τον Root Manager της MIUI που τον βρισκω?
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Antonios Gagas: “ποιος εναι ο Recovery ? και ποιος ο Updater? ” o Recovery είναι ένας τύπος που τριγυρνάει με καμπαρντίνα. Πίνει ballantines και καπνίζει Assos International.ο Updater είναι οικογενειαρχης με 3 παiδιά κι ετσι τσακωθεί με τον recovery Πλάκα κανω εννοείται Διάβασε ΕΔΩ το Lexicon Δεν χάνεις τίποτα από την αναβάθμιση μίας ROM. Για να μπείς στο TWRP (που ειναι το recovery μας) θα πας στον Updater και θα πατησεις τις 3 τελίτσες πανω δεξιά και θα επιλέξ…
-
Παράθεση από makis1024: “Ακολουθείς ότι προτείναμε στον Κώστα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” δηλαδη?ποιο post να διαβασω ?
-
Παράθεση από pechr: “@Antonios Gagas καθαρή εγκατάσταση έκανες αφότου παρέλαβες το κινητό σου;; ” ναι εχω κανει καθαρή εγκατάσταση,ολα ενταξει
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από Antonios Gagas: “Τα Updates των ROM θα γίνουν με τη χρήση της Αναβάθμισης - Updater της MIUI για redmi note 2 πως κανω update την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.3.24.zip με ποιο τροπο? ” Του Κώστα πάντως με twrp δούλεψε πράγμα που δεν κατάφερε με το update της miui. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” μπορει καποιος να μου πει τα βηματα απο αρχη εως το τελευταιο της αναβαθμισης και να απαντησει της ερωτησεις 1)Τα Updates των ROM θα γίνουν με τη χ…
-
1)Τα Updates των ROM θα γίνουν με τη χρήση της Αναβάθμισης - Updater της MIUI Είναι προτιμότερο να κάνετε το Update κατευθείαν από το Recovery και όχι από τον Updater. ποιος εναι ο Recovery ? και ποιος ο Updater? 2)Τα Updates των ROM θα γίνουν με τη χρήση της Αναβάθμισης - Updater της MIUI ---αυτο τελικα ισχυει και πως γίνετε? 3)μπορω να κανω Update μεσω της αναβαθμισης του μενου redmi note 2 η δεν συνιστατε? 4)για redmi note 2 πως κανω update την xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.3.24.zip με …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όσοι από εσάς που έχετε το RedMi 2 FDD & το RedMi 2 TD, δεν μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση τις τελευταίες GTV ROM, κάνετε τα παρακάτω... Βγάλτε την μπαταρία από την συσκευή σας και δείτε στο μαύρο ταμπελάκι την κωδική ονομασία της συσκευής σας. Είναι 20140811 ή 20140813 ? Αν είναι η 13 κάντε Flash αυτό => HM2014813.zip αν είναι το 11 τότε κάνε flash το παρακάτω... => HM2014811_GTV-6.3.17.zip Οι παραπάνω ROM είναι οι τελευταίες GTV-6.3.17, με πειραγμένο Script ώστε να μην …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Antonios Gagas: “σημερα το παρελαβα απο geekbuying εχει [ MIUI 7.0 stable 7.0.6.0.0. (LHMCNCI) ] μπορω να βαλω κατευθειαν??? xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.3.17.zip απο αναβαθμιση τηλεφωνου??? ” Καλορίζικο!!! Οχι, ΔΕΝ μπορείς, αφού η συσκευή έρχεται με κλειδωμένη τη ROM με Private Keys από την Xiaomi και είναι αδύνατον να γίνει το Flash της Ελληνικής ROM, με το Recovery που συνοδεύει την συσκευή. Πρέπει να ακολουθήσεις ΑΥΤΟΝ ή ΑΥΤΟΝ τον οδηγό! ” ok εγιναν …
-
σημερα το παρελαβα απο geekbuying εχει [ MIUI 7.0 stable 7.0.6.0.0. (LHMCNCI) ] μπορω να βαλω κατευθειαν??? xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.3.17.zip απο αναβαθμιση τηλεφωνου??? χωρις να κανω την αγγλοκινέζικη Fastboot Rom (V7)
-
Παράθεση από fotis pap: “καλησπερα παιδια! συγχαρητηρια για τη δουλεια σας! πριν λιγες μερες ηρθε απο κινα το redmi note 2. μεσω του οδηγου του caeser redmi note 2: flash rom με miflash προσπαθησα να κανω πρωτα fastboot rom και μετα να περασω την ελληνικη. αναγνωριστηκε η συσκευη μου στο miflash αλλα οταν πατησα το flash που εβγαλε το εξης: unspecified error: cannot load c:users/fotis/desctop/xiaomi: no error. και οχι Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error) οπου υπαρχε…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Antonios Gagas: “που θα βρω τον οδηγο του spflash tools ??? ” στην καρτέλα διάφοροι οδηγοί ” ok thanks