Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-511 από 511.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από AlexG13: “Τωρα μου βγαζει missmatching image and device error ” Τώρα συνεχίζεις με αυτό τον οδηγό Missmatch από το βήμα 4.Αν και εγώ επειδή βαριέμαι τα σφάλματα και το cmd...χρησιμοποιώ τον οδηγό του spflash tools που έχω και μεγαλύτερη εξοικειωση ” που θα βρω τον οδηγο του spflash tools ???
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Antonios Gagas: “ολα ok, εγω εκανα λαθος ,ευχαριστω ” Θα το εκτιμούσα εάν μας έλεγες τι λάθος έκανες, έτσι ώστε να μην το κάνει και άλλος χρήστης, που θα διαβάσει το διάλογο.Και'γω σ'ευχαριστώ! ” οταν εκανα Browse δεν εβλεπα να αλαζει,να φορτωνει κατι ,μεχρι που ειδα το βιντεο !!!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Antonios Gagas: “εγκατεστησα το πρόγραμμα MiFlash αποσυμιεσα σε C:\hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn) την κανω Browse αλλα το πρόγραμμα δεν βλεπει τιποτα απο την εικονα και τον φακελο,??? ” Εσύ βλέπεις? Δηλαδή εάν πας στο φάκελο, βλέπεις αρχεία και φάκελο με το όνομα images? Σε ρωτάω, μήπως για κάποιο λόγο δεν έγινε σωστά το unzip του αρχείου. Εάν βλέπεις, πρέπει και το MiFlash να βλέπει, αφού χρησιμοποιεί τον exploer των windows για να "δει…
-
εγκατεστησα το πρόγραμμα MiFlash αποσυμιεσα σε C:\hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn) την κανω Browse αλλα το πρόγραμμα δεν βλεπει τιποτα απο την εικονα και τον φακελο ουτε τα αρχεια του φακελου ,???
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Antonios Gagas: “δηλαδή Θα πρέπει να κάνω αίτηση για να πάρω auth απο την xiaomi για ξεκλείδωμα ??? και πως το κάνω αυτό??? έχω το redmi note 2 ” Στο προφίλ σου γράφει Redmi 3 Κανείς δεν ξέρει πότε θα κλειδωθεί ένα κινητό. Στόχος είναι σιγά σιγά η Xiaomi να τα πουλάει ΟΛΑ κλειδωμένα. Υπάρχει όμως τρόπος να το ελέγξουμε δίνοντας εντολές adb στο κινητό μας. Με την πρώτη εντολή που αφορά τύπο φλασαρίσματος θα πάρουμε απάντηση πως το κινητό είναι κλειδωμένο. Επί…
-
Παράθεση από pechr: “Antonios Gaga έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader;; Διάβασε στο link που σου έστειλα τα posts 205 & 206 ” δηλαδή Θα πρέπει να κάνω αίτηση για να πάρω auth απο την xiaomi για ξεκλείδωμα ??? και πως το κάνω αυτό??? έχω το redmi note 2
-
υπαρχουν οδηγιες πως εγκαθιστατε η STABLE V7.2 ROMs ,ενα ενα τα βηματα? pechr διαβασε ΕΔΩ τι ενέργειες πρέπει να κάνεις ώστε να μπορέσεις να βάλεις GTV ROM ````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````` δεν βλέπω κάτι εκεί που μου είπες,περί οδηγιών !!!
-
υπαρχουν οδηγιες πως εγκαθιστατε η STABLE V7.2 ROMs ,ενα ενα τα βηματα?
-
αυτή την συσκευή XIAOMI Redmi Note 2 2GB+16GB TD FDD την υποστηρίζει ??? η [GTV-6.3.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM ???
-
για το Xiaomi RedMi 3 υπάρχει ελληνική rom ???
-
για το Xiaomi RedMi 3 δεν υπάρχει ελληνική rom ???