Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 511.
-
@Sotosman Ok,ξαναφλάσαρα το superSU,επαιξε κανονικα και έδωσα permission στο gsam. με το update στο 8.5.6.0 φαινεται να μην επαιζε το superSU,ξαναβαλα την 8.5.3.0, φλασαρα και οκ `````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````` εγω παντως φιλε σε 8.5.6.0 το superSU τρεχει τελεια ,,,εχω πολες εφαρμογες root και παει μια χαρα...καπου εκανες λαθος εσυ...
-
Παράθεση από Dimos Foutsis: “Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από Dimos Foutsis: “πηγαινε στης ρυθμισεις του twrp και βαλτο να μην ελεγχει το md5...και ξαναδοκιμασε ” ” μπορεις να μου πεις που ακριβως να παω. ευχαριστ'ω ”
-
Παράθεση από Dimos Foutsis: “Καλησπέρα εγώ σε mido πάω να κάνω την εγκατάσταση από το twrp και μου λέει MD5 is missing και μετά the file is corrupt. Την ξανακατέβασα 3 φορές την ρομ αλλά πάλι το ίδιο. Μπορείτε να βοηθήσετε ” πηγαινε στης ρυθμισεις του twrp και βαλτο να μην ελεγχει το md5...και ξαναδοκιμασε
-
Παράθεση από Sotosman: “δε με αφηνε να δωσω,μου εβγαζε οτι δε μπορει το super su να δωσω,ενω ειναι rooted η συσκευη! πως το εκανες εσυ? ” μολις ανοιξα την εφαρμογη gsam με ρωτησε να παρει δικαιωματα . ειπα οκ...και κανονικα μετα δουλεψε ...τιποτα αλλο...δεν εκανα.. να και μια εικονα απο της ρυθμισεις που εχω στο supersu.. .βαλε αυτη την εκδοση που εχω εγω.. και κανε της ρυθμισεις που εχω στην φωτο...και ξαναδοκιμασε... αμα θες το κατεβαζεις απο εδω SuperSU Download
-
για RN2 και για NIKEL θα αργησουν οι stable miui 9 ???
-
Παράθεση από Sotosman: “καλησπερα, Θελω να δωσω δικαιώματα στο gsam για να ενεργοποιησω το more stats αλλα με πεταει το εξης μηνυμα που επισυναπτω. κανω τη διαδικασια με usb debugging ενεργο. ” με τον SuperSu μηπως μπορεις να το κανεις ? να δωσεις δικαιωματα ?Εγω με το SuperSu εδωσα δικαιωματα στο gsam...και ολα οκ...
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από nakomi: “Γειά σε όλους. Συνδέθηκα μέσω pc στο mi account και λόγω του ότι έχω αλλάξει αριθμό τηλεφώνου όλες οι επιλογές πλην του find device είναι κλειδωμένες. Ο παλιός αριθμός έχει καταργηθεί και δεν μπορεί να σταλεί κωδικός και ούτε να αλλάξω αριθμό μπορώ. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ. ” μηπως μεσω email που ειχες δηλωσει .να σου στειλουν κωδικους.? ”
-
Παράθεση από Takaros90: “καλησπερα παιδια θελω να κανω μια ερώτηση είμαι στην miui by xiaomi-miui.gr xtrv8.2|stable 8.2.1.0(LHMCNDL) αξίζει να παω σε άλλη ρομ? να αναβαθμίσω σε 9αρα? και αν ναι ποια θα μπορουσα να περάσω? ευχαριστω. ” για μενα... αστο καλυτερα ... οπως εισαι...
-
η miui 9 θελει πολυ βελτιωση ακομη ...πιστευω οταν βγει stable θα ειναι μακραν η καλυτερη ολων ...!!!
-
Παράθεση από ktsiaras: “@Bodai στην εφαρμογή updater έχει παραμείνει το install με την 7.9.21 δεν μπορώ να κάνω έλεγχο το ίδιο και στο RN2 για να δω αν υπάρχει νέα rom μήπως ειναι bug ” σου λεει install με την 7.9.21 αφου δεν εχει βγει άλλη νεότερη τι να σου πει κατι που δεν υπαρχει...///
-
Παράθεση από 8@nos: “Καλό είναι να κάνεις και factory reset πριν για να γίνει καθαρή εγκατάσταση wink.png (Φαντάζομαι να έχεις κρατήσει backup γιατί θα τα χάσεις όλα). ” τωρα που την εβαλε ...τελειωσε το backup....///
-
Παράθεση από Vasilis Karvountzis: “Δεν τη βρήκα στο site και δεν έχω βάλει στο προφίλ μου τη συσκευή, είναι φίλοι μου το κινητό... ” εδω RN3-PRO RedMi-Note-3-PRO.kenzo.6.0 DOWNLOAD AROMA ``````````````````````````````` DOWNLOAD XTRV